να βαλο και της δικεζμου ρε παναγιωτι και να της βαλουμε στο μαγκαλιι;;Μετά την πρωινή βόλτα με τα σκυλιά.καναμε.ενα περπατητο ελπίζω να μην ήταν το πρώτο και τελευταίο της χρονιάς με τους μα@@@ες
this is my new keyboard
Άσε ρε γατάκι πας να φας τσάμπα!!!!!Είναι πολλοί που πεινάνενα βαλο και της δικεζμου ρε παναγιωτι και να της βαλουμε στο μαγκαλιι;;![]()
![]()
εας ητανε κοντα ηλια και αυτον θα ετρωγαααα χρωσταη χρωσταηηηΆσε ρε γατάκι πας να φας τσάμπα!!!!!Είναι πολλοί που πεινάνε
Α είναι αλεπουδιαρης το παίρνω πίσω βουρρρρεας ητανε κοντα ηλια και αυτον θα ετρωγαααα χρωσταη χρωσταηηη![]()
Ρίξε και τραχανά μέσα και έχεις έτοιμο το γεύμα!!!!!!!!Οι τελευταίες της χρονιας;;;; Αν είχα όρεξη ισως έπαιρνα περισσοτερες. Πήρα και το πεσκέσι μου από το μποστάνι του τσοπανη και εφυγα.View attachment 21040
Μετά σου λέει ο άλλος crio ,kicks, κώνο και δεν ξέρω τι,το γούρι είναι στανταρακι, να σου ζήσει να την χαίρεσαι και να την δεις όπως επιθυμείς,εμένα είναι μεγάλη και δεν ακολουθεί άσε που είναι αντάρτισσα και (οικολογος)Πήγαμε μια βόλτα πάλι σήμερα με την κόρη μου για τσίχλες με αποτέλεσμα να έχει περισσότερες από την προηγούμενη φορά και να πάρουμε 9 τσίχλες και 1 κοτσυφα....
.
Χρήστο να χαίρεσαι την κοπελαρα σου. Το χαμόγελο της λέει τα παντα. Από τις πιο ωραίες εικόνες που έχουν ανεβεί εδω!Πήγαμε μια βόλτα πάλι σήμερα με την κόρη μου για τσίχλες με αποτέλεσμα να έχει περισσότερες από την προηγούμενη φορά και να πάρουμε 9 τσίχλες και 1 κοτσυφα....
.
Είναι κάτι στιγμές που νομίζω ότι τα κοτσύφια φοράνε γιλέκα από κεβλαρ!!!Ολοήμερο κυνήγι σήμερα μετά τα δυσάρεστα με έναν φίλο.Τα πουλιά αγριεμένα και αυτή την φορά τα κοτσύφια υπερίσχυαν.Χέρι 2 κοτσύφια,2 χαμένα και ένα πραγματικά έσκασε στον αέρα με πολλά φτερά και όσο το έβλεπα συνέχισε.Ο φίλος 6.Κάναμε γύρω στα 25 χιλιόμετρα απο το πρωί!
δεν ντρεπαισε φιλε χρηστοοοο βγαινης φωτο με τα σκωτομενα πουλακια με την κορησουΠήγαμε μια βόλτα πάλι σήμερα με την κόρη μου για τσίχλες με αποτέλεσμα να έχει περισσότερες από την προηγούμενη φορά και να πάρουμε 9 τσίχλες και 1 κοτσυφα....
.
Τσιχλες με τραχανά μια φορά έφαγα στο χωριο και όντως ήταν φοβερό φαγητό. Το μπρόκολο είναι κόκκινο και δεν έχω ξαναφαει. Νεροβραστο με λαδολεμονο θα γίνει αυτο.Ρίξε και τραχανά μέσα και έχεις έτοιμο το γεύμα!!!!!!!!
Επειδή είμαι από χωριό τραχανά, κουνέλι, και χόρτα πρέπει να έχω φάει καράβια.Αφου να σκεφτείς ότι ο πατέρας μου ήθελε διαφορετικό φαί μεσημέρι βράδυ (οι παλιοί είχαν συνήθεια να τρώνε δύο φορες)και οπωσδήποτε το βράδυ και χόρτα.Τσιχλες με τραχανά μια φορά έφαγα στο χωριο και όντως ήταν φοβερό φαγητό. Το μπρόκολο είναι κόκκινο και δεν έχω ξαναφαει. Νεροβραστο με λαδολεμονο θα γίνει αυτο.
Ολοήμερο κυνήγι σήμερα μετά τα δυσάρεστα με έναν φίλο.Τα πουλιά αγριεμένα και αυτή την φορά τα κοτσύφια υπερίσχυαν.Χέρι 2 κοτσύφια,2 χαμένα και ένα πραγματικά έσκασε στον αέρα με πολλά φτερά και όσο το έβλεπα συνέχισε.Ο φίλος 6.Κάναμε γύρω στα 25 χιλιόμετρα απο το πρωί!
Ακουστε ένα αληθινο περιστατικο κ οποιος θέλει το πιστευει...Είναι κάτι στιγμές που νομίζω ότι τα κοτσύφια φοράνε γιλέκα από κεβλαρ!!!