Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δύο άτομα αποψε 3 στο χερι και 1 χαμενη. Σχεδόν νυχτα πέρασαν αυτές οι λίγες που υπάρχουν. Κόσμος αρκετός και στήνονται στα καρτερια απο τις 3 το μεσημέρι. Εμείς 5 παρα 10 πήγαμε και πιάσαμε μια άκρη και περιμέναμε και 25 λεπτά ως να φανεί η πρώτη! Αν συνεχίσει έτσι ο καιρος θα αρχίσουν τα επιστροφια!!!!

Δύο άτομα αποψε 3 στο χερι και 1 χαμενη. Σχεδόν νυχτα πέρασαν αυτές οι λίγες που υπάρχουν. Κόσμος αρκετός και στήνονται στα καρτερια απο τις 3 το μεσημέρι. Εμείς 5 παρα 10 πήγαμε και πιάσαμε μια άκρη και περιμέναμε και 25 λεπτά ως να φανεί η πρώτη! Αν συνεχίσει έτσι ο καιρος θα αρχίσουν τα επιστροφια!!!!
3 τσίχλες στην Εύβοια, άρα 3 τσίχλες στην Αττική να μην παραπονιομαστε κι όλας καλά είναι.ακομα και ο καιρός κόντρα μας πάει.

Σήμερα στο ίδιο μέρος, με έναν παιδικό φίλο, μη κυνηγό, με ακολούθησε για την παρέα.
Ελάχιστα πουλιά, έριξα σε 5 και πήρα τα 4. Τα τρία ακολούθησαν το φίλο σπίτι του να κάνει ένα μεζέ ομελέτα με τους γονείς του, το τέταρτο αγνοείται ακόμα, παρόλο που το κάπνισε η τουφεκιά :oops: :oops:

Φίλε μου ωραίο κυνήγι!
Τι εντυπώσεις έχεις από τα RM;
Θα σου απαντήσω με ένα σχόλιο που έκανε κυνηγός από το δίπλα καρτέρι. Τι φυσίγγια ρίχνεις ρε φίλε; όλα τα πουλιά στουπι πέφτουν. Χαχαχα. Λοιπόν είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα RM. Από όλους τους τύπους. Πάνε σε όλους τους καιρούς. Και από τιμή, σαν να παίρνω cal 12.

Θα σου απαντήσω με ένα σχόλιο που έκανε κυνηγός από το δίπλα καρτέρι. Τι φυσίγγια ρίχνεις ρε φίλε; όλα τα πουλιά στουπι πέφτουν. Χαχαχα. Λοιπόν είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα RM. Από όλους τους τύπους. Πάνε σε όλους τους καιρούς. Και από τιμή, σαν να παίρνω cal 12.
Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση!.shake hands.

Και απόψε μια από τα ίδια στο απογιοματινό, αλλά κι ακόμη χειρότερα από εχτές...! Πολύ λιγοστές οι τσίχλες και πολύ αργοπορημένες στην ώρα...! Περιττό να αναφέρω πως περνούσαν σαν σαϊτες μες στο μισοσκόταδο...! Δεν προλάβαινα να επωμίσω καλά-καλά και με είχαν καβαλήσει/προσπεράσει...! Έριξα μερικές ντουφεκιές, βάρησα 2 τσιχλάκια και πάλι καλά να λέω δηλαδής...
Αύριο τ' απόγιομα θα στηθώ σε άλλο, παραπλήσιο καρτεράκι, με το σκεπτικό πως εκεί, στις μαύρες ίσως βάζω λίγο πιο εύκολα χέρι... Θα δείξει...

Υ.Γ.: Τι προελεύσεως είν' τα φυσίγγια "RM"...;

Last edited:
Και απόψε μια από τα ίδια στο απογιοματινό, αλλά κι ακόμη χειρότερα από εχτές...! Πολύ λιγοστές οι τσίχλες και πολύ αργοπορημένες στην ώρα...! Περιττό να αναφέρω πως περνούσαν σαν σαϊτες μες στο μισοσκόταδο...! Δεν προλάβαινα να επωμίσω καλά-καλά...! Έριξα μερικές ντουφεκιές, βάρησα 2 τσιχλάκια και πάλι καλά να λέω δηλαδής...
Αύριο τ' απόγιομα θα στηθώ σε άλλο, παραπλήσιο καρτεράκι, με το σκεπτικό πως εκεί, στις μαύρες ίσως βάζω λίγο πιο εύκολα χέρι... Θα δείξει...

Romana,slovaka.very funny..Ιταλικά είναι.

Και απόψε μια από τα ίδια στο απογιοματινό, αλλά κι ακόμη χειρότερα από εχτές...! Πολύ λιγοστές οι τσίχλες και πολύ αργοπορημένες στην ώρα...! Περιττό να αναφέρω πως περνούσαν σαν σαϊτες μες στο μισοσκόταδο...! Δεν προλάβαινα να επωμίσω καλά-καλά...! Έριξα μερικές ντουφεκιές, βάρησα 2 τσιχλάκια και πάλι καλά να λέω δηλαδής...

Τα RM είναι ιταλικά. ROMANA MUNIZIONI.

Καλησπέρα, χθες απογευματινό καρτεράκι 16:45-17:45 ούτε που περασε τίποτα...
Σήμερα αλλαγή τόπου (25χλμ), μεσημεριανό περπατητό, συνολικά είδα 5-6 πουλιά, έριξα έναν ντουμπλέ σε μια αρσενική, χτύπησα κι ένα μελομακάρονο με επικάλυψη σοκολάτας κι έναν διπλό σκέτο εσπρέσσο και η φετινή κυνηγετική σεζόν συνεχίζεται με μηδενικές επιτυχίες και προσδοκίες.
Τρεις μέρες που βγήκα, δεν έχω ακούσει ούτε τουφεκιά από άλλον συνάδελφο - τέτοια φτώχεια φέτος.

Καλησπέρα, χθες απογευματινό καρτεράκι 16:45-17:45 ούτε που περασε τίποτα...
Σήμερα αλλαγή τόπου (25χλμ), μεσημεριανό περπατητό, συνολικά είδα 5-6 πουλιά, έριξα έναν ντουμπλέ σε μια αρσενική, χτύπησα κι ένα μελομακάρονο με επικάλυψη σοκολάτας κι έναν διπλό σκέτο εσπρέσσο και η φετινή κυνηγετική σεζόν συνεχίζεται με μηδενικές επιτυχίες και προσδοκίες.
Τρεις μέρες που βγήκα, δεν έχω ακούσει ούτε τουφεκιά από άλλον συνάδελφο - τέτοια φτώχεια φέτος.
Γιάννη ομοιοπαθη μια από τα ίδια Αττική, αύριο θα πάω Μεσόγεια γιατί κουράστηκα να γυρνάω αντουφεκιστος. Σήμερα δε Ωρωπός 2,5 ώρες αντουφεκιστος και εκεί που ετοιμαζόμουν να φύγω ακούω τσικ από πάνω μου ,γαμω τα μπενελι κλικ σου.hair.

Status
Not open for further replies.
Back