Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χελώνες κυνηγάμε ρε Βάγγο;;;
Σε Ιταλιάνικα site διαβάζω κάτι 615 sipe 1.55x34 κτλ κτλ με σύγχρονα lot κ βάζω τα "γέλια"...κ εμείς Π.Χ. πάμε με cx2000 στο 1.60....δν ξέρω τη καπνό φουμάρουν κάποια άτομα...
Εγώ τη Sipe δν την αλλάζω γιατί το φάσμα γόμωσης που δουλεύω (30-34 gr), ταυτόχρονα το προσφέρει απλόχερα και η sipe...
Την έχω πάει κ 1 βήμα πάνω από τα 34gr κ θα την πάω κι άλλο
(δν αναφέρω ακόμη τη κ πως) διότι το setup θέλει τροποποίηση ακόμη κ περιμένω να πέσει λίγο η θερμοκρασία για επαλήθευση δοκιμών....όταν τελειώσω θα ποστάρω.
Φίλε αυτή η γόμωση στο 1,55x34 είναι καλοκαιρινή σε νούμερο 7 για πέρδικες ,το χειμώνα cx 1,60x34 ....... Με 388 m/sec V1 μια χαρά τη βρίσκω μαλακή και συγκεντρωτική ντουφέκια.......

Εγώ από της πυρίτιδες που δοκιμάζω νομίζω ότι στα 33-34 γραμμάρια και σε νούμερα 5&6 η sipe για χειμώνα είναι η καλύτερη επιλογή!!! Επίσης μια γόμωση που γεμίζουν πολλοι συνάδελφοι Ιταλοί με sipe η οποία μου δίνει πολύ καλή κατανομή και συγκέντρωση είναι 686 1,55x34 V.O κλείσιμο στα 57,50 σε Νο 7 με ταχύτητα 388 m/sec και το χειμώνα θα μπορούσε να γίνει cx2000 1,60 x34 No 7 η Νο 6!

Βαγγελη η ταχυτητα V.0 388m/s στο V1,5 ξερεις που παει ??

Βαγγελη η ταχυτητα V.0 388m/s στο V1,5 ξερεις που παει ??
Στο 1,5 μέτρο είναι μετρημένο 388m/sec...... Την ίδια ακριβώς ταχύτητα μέτρησα στο εμπορικό της N.S.I. SPEED No 7 που θεωρείται από πολλούς ένα πετυχημένο φυσιγγι..........την ίδια ώρα με το ίδιο όπλο!

Χελώνες κυνηγάμε ρε Βάγγο;;;
Σε Ιταλιάνικα site διαβάζω κάτι 615 sipe 1.55x34 κτλ κτλ με σύγχρονα lot κ βάζω τα "γέλια"...κ εμείς Π.Χ. πάμε με cx2000 στο 1.60....δν ξέρω τη καπνό φουμάρουν κάποια άτομα...
Εγώ τη Sipe δν την αλλάζω γιατί το φάσμα γόμωσης που δουλεύω (30-34 gr), ταυτόχρονα το προσφέρει απλόχερα και η sipe...
Την έχω πάει κ 1 βήμα πάνω από τα 34gr κ θα την πάω κι άλλο
(δν αναφέρω ακόμη τη κ πως) διότι το setup θέλει τροποποίηση ακόμη κ περιμένω να πέσει λίγο η θερμοκρασία για επαλήθευση δοκιμών....όταν τελειώσω θα ποστάρω.
Δηλαδή 388 σου φαίνονται λίγα? Λες να μην σκοτώνει?

Δηλαδή 388 σου φαίνονται λίγα? Λες να μην σκοτώνει?
Με 388m/s μια χαρά είναι για μικρά φτερωτά...πέρα από το 388, τη μένουσες άραγε να έχει αυτό το setup στα 35+m....;;.
Δν είμαι κ λάτρης των υπερταχυτήτων...ΑΛΛΑ ταχύτητα κ μεγάλα ποσοστά συγκέντρωσης δν πάνε μαζί.....π.χ σε παπόsetup,με ένα 405-410 είμαι κομπλέ.

Με 388m/s μια χαρά είναι για μικρά φτερωτά...πέρα από το 388, τη μένουσες άραγε να έχει αυτό το setup στα 35+m....;;.
Δν είμαι κ λάτρης των υπερταχυτήτων...ΑΛΛΑ ταχύτητα κ μεγάλα ποσοστά συγκέντρωσης δν πάνε μαζί.....π.χ σε παπόsetup,με ένα 405-410 είμαι κομπλέ.
Είπα για πέρδικες καλοκαίρι.......όταν πιάσουν τα κρύα ανεβαίνεις.........άλλωστε το nobel sport speeb 34 gr έχει την ίδια αρχική και είναι ένα από τα καλύτερα φυσίγγια στην Πέρδικα......το κυνηγάω χρόνια και γω και πολλοί άλλοι! Το μέτρησα κι αυτό για να έχω μέτρο σύγκρισης κι έπεσα στην ίδια ακριβώς ταχύτητα........

Τόλια όχι δημόσια φίλε.
Καλύτερα Π.Μ. γιατί μας διαβάζουν νέα παιδιά.
Μη βασανιστούμε.
Οκ Κώστα.

Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι η φουστα του jiovanni ήταν καμμένη κάτω χαμηλά με αναπτήρα.Τρομαξα να τον βγάλω από μεσα.
Δε θέλω να πιστεύω ότι μου το έδωσε επίτηδες για να γίνει ζημιά μιας και μένουμε σε διπλανά χωριά.

Ο Θεός και η ψυχή τους,τι να πω.

Φίλε διαφωνώ.
Μπορεί να έχεις και μεγάλες ταχύτητες με μεγάλες συγκεντρώσεις με τη χρήση buffer.

S4, SIPE, PSB1 και hi-skor 700x οι αγαπημένες μου. ΜΒ32 ουτε να την βλέπω δεν θέλω και άλλοι πίνουν νερό στο όνομα της. Δεν έχω γνώσεις ιδιογόμωσης αλλά κάποια στιγμή θα ασχοληθώ. Το μικρόβιο υπάρχει, ο εξοπλισμός υπάρχει, η γνώση αποκτάται θεωρώ! Καλη συνέχεια. :)
Ομοιως και γω δε θελω να βλεπω τις 3 πρωτες που αναφερεις. Οχι γιατι ειναι κακες, γιατι απλα δε μου ταιριαξαν. Την 700 τη δοκιμασα τοσο οσο να μου αρεσει, αλλα δεν την ξαναβρηκα ποτε, οποτε δεν εχω αποψη ολοκληρωμενη.

Περαν τουτου ομως, εφοσον μιλαμε για την ΜΒ, μπορει οντως η εταιρια να την συστηνει ως για 33 γρ. ανετα ομως φτιαχνεις και 32 και 31 μη σου πω. Πιστευω οτι καμμια πυριτιδα δεν προσφερεται για ευρος τοσο στενο που να μην επιτρεπει διακυμανσεις βαρους γομωσης +- 1 γρ, εκτος ισως απο τις υποηχητικες που ομως πρακτικα δεν βρισκεις στην αγορα.

ΑΛΛΑ ταχύτητα κ μεγάλα ποσοστά συγκέντρωσης δν πάνε μαζί.....
Η προσδοκία κάθε ιδιογομωτη Κωστα...συγκέντρωση και ταχυτητες...γνώμη μου είναι ότι αυτό το φυσίγγι δεν είναι καταλληλο για κάθε κυνήγι και κάθε κυνήγο.

Status
Not open for further replies.
Back