Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πράσινα ναι από τα άλλα δύσκολα αυτό βλέπω στην περιοχή πάντα κρατάει μεγάλα ντόπια από τα άλλα σχεδόν ποτέ
Το μόνο καλό θεωρώ που γίνεται τώρα είναι ότι επειδή δεν κυνηγιούνται θα μείνουν εδώ όσο μπορέσουν και σε περίπτωση που θα ανοίξει το κυνήγι θα είναι ήρεμα σαν να πας στην έναρξη θα θηρευτουν πιο εύκολα...
Για 2-3 μέρες δεν θα ξέρουν τι θα τα βρει...Και έτσι και έχει και λίγο ανακάτωμα ο καιρός με βροχή και αέρα...Αχ... Βλέπω μετά να τα λαδώνω και να λέω και του χρόνου!!!

Για 2-3 μέρες δεν θα ξέρουν τι θα τα βρει...Και έτσι και έχει και λίγο ανακάτωμα ο καιρός με βροχή και αέρα...Αχ... Βλέπω μετά να τα λαδώνω και να λέω και του χρόνου!!!
Πώς με πιάνεις πως με πιάνεις ;)

IMG-20201101-013530.jpg

Για να μην ξεχνιόμαστε... Προ καραντίνας!!!

Αχχχ σημερα τι τελεια μερα που ειναι!! Να μην μπορουμε να παμε και δουλευω και διπλα στο Καλοχωρι Θεσσαλονικης,
Το ματι μου ειναι συνεχεια εξω απο το παραθυρο μπας και δω κανενα κοπαδακι να περναει και παθω κανα σοκ... :eek::eek:

Αχχχ σημερα τι τελεια μερα που ειναι!! Να μην μπορουμε να παμε και δουλευω και διπλα στο Καλοχωρι Θεσσαλονικης,
Το ματι μου ειναι συνεχεια εξω απο το παραθυρο μπας και δω κανενα κοπαδακι να περναει και παθω κανα σοκ... :eek::eek:
κατακεί φιλαράκι παίζουν παπάκια?

Τα πράγματα πάνε καλά και εμείς είμαστε μέσα ήδη πολύ βροχή και δίνει όλοι την εβδομάδα τα χωράφια όπως κάθε χρόνο θα πλυμηρισουν όπως φαίνεται και θα φιλοξενήσουν αμέτρητα παπιά και εμείς μέσα γαμω την τύχη μας την μαύρη .hair.

Καμιά καλημάνα έχετε δει ρε παίχτες;;;;
Εγώ δν έχω δει ακόμη,αλλά με πληροφόρησαν τις προάλλες πως είδαν τις 4 πρώτες για φέτος....
Έχει εδώ Κώστα μερικά πουλιά εδώ και ένα μήνα περίπου τώρα με τα νερά πιθανολογο ότι θα φανούν πολλές....

Status
Not open for further replies.
Back