Ήρεμα εσύ optifade καυλούρηΣτον πρασινο και στην χήνα καταλαβαίνεις βλητικη υπέροχη, σε όλα τα αλλά είναι απλά για να λέμε!
Ήρεμα εσύ optifade καυλούρηΣτον πρασινο και στην χήνα καταλαβαίνεις βλητικη υπέροχη, σε όλα τα αλλά είναι απλά για να λέμε!
Για 2-3 μέρες δεν θα ξέρουν τι θα τα βρει...Και έτσι και έχει και λίγο ανακάτωμα ο καιρός με βροχή και αέρα...Αχ... Βλέπω μετά να τα λαδώνω και να λέω και του χρόνου!!!Πράσινα ναι από τα άλλα δύσκολα αυτό βλέπω στην περιοχή πάντα κρατάει μεγάλα ντόπια από τα άλλα σχεδόν ποτέ
Το μόνο καλό θεωρώ που γίνεται τώρα είναι ότι επειδή δεν κυνηγιούνται θα μείνουν εδώ όσο μπορέσουν και σε περίπτωση που θα ανοίξει το κυνήγι θα είναι ήρεμα σαν να πας στην έναρξη θα θηρευτουν πιο εύκολα...
Πώς με πιάνεις πως με πιάνειςΓια 2-3 μέρες δεν θα ξέρουν τι θα τα βρει...Και έτσι και έχει και λίγο ανακάτωμα ο καιρός με βροχή και αέρα...Αχ... Βλέπω μετά να τα λαδώνω και να λέω και του χρόνου!!!
Χρόνια σου πολλά Νίκο χιλιοχρονος.Θα τα φάει το μαύρο σκοτάδι... Μετράμε αντίστροφα....
Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μουΧρόνια σου πολλά Νίκο χιλιοχρονος.
Στα άρματα...Εχει εναν παπιοκαιρο εξω ....τρελα ....και να μην μπορουμε να παμε .....θα κοψο αλυσο
κατακεί φιλαράκι παίζουν παπάκια?Αχχχ σημερα τι τελεια μερα που ειναι!! Να μην μπορουμε να παμε και δουλευω και διπλα στο Καλοχωρι Θεσσαλονικης,
Το ματι μου ειναι συνεχεια εξω απο το παραθυρο μπας και δω κανενα κοπαδακι να περναει και παθω κανα σοκ...![]()
Έχει εδώ Κώστα μερικά πουλιά εδώ και ένα μήνα περίπου τώρα με τα νερά πιθανολογο ότι θα φανούν πολλές....Καμιά καλημάνα έχετε δει ρε παίχτες;;;;
Εγώ δν έχω δει ακόμη,αλλά με πληροφόρησαν τις προάλλες πως είδαν τις 4 πρώτες για φέτος....
Είδα καμιά 25αρια την Παρασκευή πατρίδαΚαμιά καλημάνα έχετε δει ρε παίχτες;;;;
Εγώ δν έχω δει ακόμη,αλλά με πληροφόρησαν τις προάλλες πως είδαν τις 4 πρώτες για φέτος....
Σκληρά πουλιά,κ πιό έξυπνα από τη φάσσα κ την καρακάξα.Είδα καμιά 25αρια την Παρασκευή πατρίδα
Πολύ πολύ σκληρά όντωςΣκληρά πουλιά,κ πιό έξυπνα από τη φάσσα κ την καρακάξα.
Από ότι μαθαίνω από κάποιους γνωστούς εδώ στο Καλοχώρι έχει πολλά (γιατί κυνηγάω κατά βάση στο χωρίο μου στη Χαλκιδική).κατακεί φιλαράκι παίζουν παπάκια?
Οι αστυνομικινες αχχαχαχΧθες κ σήμερα εμφανίστηκαν και οι πρώτες Βαρβάρες....νωρίς νωρίς φέτος....ο χειμώνας ζυγώνει.
Γιατί έτσι;;;Οι αστυνομικινες αχχαχαχ![]()