Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
να κυνηγάμε την Μπεκατσα και να πηγαίνουμε μπρος πίσω.

Αλλά και πάλι δεν έχεις απαντήσει στην ερώτηση.

Από που είσαι να έρθω...
Τρεμε Μουσουλη....θα σου φανε τη δουλειά....θα γίνει ταινία αυτό το κυνήγι...

Καλημέρα,
Στη Γαλλία κυνηγάνε.
Αυτή είναι μπλοκαρισμένη, την τουφεκάτε !!!
Εγώ (για να μην βγάζω την ουρά μου έξω) σε τέτοιες φάσεις τουφέκισα και την πήρα, αλλά ψιλοστεναχωρήθηκα...

Δεν τουφεκαμε ποτέ μπεκατσες που είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών .big smile.

γιωργο να θυμάσαι και αυτές που έχασες στο καθαρό. αν στεναχωρήθηκες γιατί την εχασες που θα έλεγες έπρεπε να την πάρω. η μήπως είπες καλύτερα που δεν την πήρα.
Όσες και να πάρεις μετά θα σκέφτεσαι.... όχι ρε γαμωτο.... πώς το έχασα εκείνο το πουλί.... δεν είναι δυνατόν.

Καλημέρα,
Στη Γαλλία κυνηγάνε.
Αυτή είναι μπλοκαρισμένη, την τουφεκάτε !!!
Εγώ (για να μην βγάζω την ουρά μου έξω) σε τέτοιες φάσεις τουφέκισα και την πήρα, αλλά ψιλοστεναχωρήθηκα...

Αυτή η μπεκάτσα στην προηγούμενη ζωή της θα ήταν μοντέλο.
Τόση ώρα πόζα και φώτο και βίντεο... ‼️

Μα δν μου έχει δωθεί η ευκερία καν να τα προσεγγίσω, δν κάθονται καν να φερμαριστούν,ώστε να προλάβω να προσεγγίσω έστω κ λίγο το σκύλο.

Μα δν μου έχει δωθεί η ευκερία καν να τα προσεγγίσω, δν κάθονται καν να φερμαριστούν,ώστε να προλάβω να προσεγγίσω έστω κ λίγο το σκύλο.
Αυτό το έργο λίγο πολύ όλοι μας το έχουμε βιώσει ειδικά με άπειρα σκυλιά ,δείξε εμπιστοσύνη στον σκύλο σου θα έρθει η στιγμή που θα μπλοκάρονται τα πουλιά ,εγώ σαν συμβουλή σου λέω να παρακολουθείς τον σκύλο σου να είσαι σχετικά κοντά του όσο μπορείς και να είσαι ήρεμος ,ο σκύλος αντιλαμβάνεται την ένταση μας πάρα πολύ ,εάν φερμαρει προσπάθησε να τον προσεγγίσεις να τον χαιδεψεις να τον ηρεμήσεις στην φερμα και αφού ηρεμήσει σιγά σιγά και με ηρεμία πονταρισε τον ,πρώτο σου μέλημα τώρα στην αρχή είναι να περάσεις στον σκύλο ηρεμία όσο γίνεται ,εάν το πουλί το πάρεις θα είναι πολύ καλό εάν όχι δεν πειράζει χαϊδεύεις τον σκύλο σου και τον επιβραβεύεις με όμορφα λόγια και λίγα χάδια ,δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πάρεις πουλάκια και η εμπειρία του σκύλου σου και η δικιά σου τα δύσκολα πουλιά θα τα κάνουν πιο εύκολα .

γιωργο να θυμάσαι και αυτές που έχασες στο καθαρό. αν στεναχωρήθηκες γιατί την εχασες που θα έλεγες έπρεπε να την πάρω. η μήπως είπες καλύτερα που δεν την πήρα.
Λάμπρο θυμάμαι περισσότερο κάθε χρονιά αυτές που έχασα, θυμάμαι με νοσταλγία κάποιες από τις πρώτες παληκαρίσιες των σκύλων μου. Θυμάμαι με νοσταλγία επίσης κάποιες μέρες που είχε μπεκάτσες παντού!!! Θυμάμαι με λίγο λύπη 2-3 που πήρα τελευταία μέρα του κυνηγίου. Μια από αυτές πραγματικά στεναχωρήθηκα μετά τη τουφεκιά! και ακόμα στεναχωριέμαι όταν το σκέφτομαι. Την τουφέκισα περιμένοντάς τη, στη δεύτερη θέση που πήγαινε!!! Μου είχε φύγει 4-5 φορές προηγούμενες ημέρες φερμαρισμένη, χωρίς να τη βλέπω και πήγαινε σε συγκεκριμένη θέση, από την οποία έφευγε πάλι μόλις άκουγε το σκύλο να πλησιάζει. Δεν την έβλεπα ούτε στη δεύτερη θέση, αλλά την καταλάβαινε το σκυλί. Μετά έμπαινε σε ένα ρέμα πολύ πυκνό και δύσκολο που δεν πήγαινα. Τελευταία μέρα λοιπόν ο σκύλος φέρμα στην πρώτη θέση και εγώ πήγα στη δεύτερη θέση ποιο πολύ για να τη δω!!! και την είδα να μου έρχεται χαμηλά χαμηλά απάνω μου... σίγουρα δεν έπρεπε να ρίξω!!:rolleyes:

Τα προσωπικά μηνύματα είναι ακριβώς αυτό που λέει η λέξη, προσωπικά. Απαγορεύεται η δημοσίευση τους. Συνεχίζουμε με το θέμα μας που είναι μπεκάτσα. Επίσης το θέμα θα καθαρίσει και η διαχείριση θα επιληφθεί της κατάστασης.
Λίγο ηρεμία και σεβασμός προς όλους δεν βλάπτει.

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα είχε βόλτα στο βουνό για χόρτα και ένα γρήγορο ψάξιμο από την Ίρμα. Είχε μια συνάντηση που δέχτηκε φερμα τρεις φορές και άλλες δύο φορές τουλάχιστον που την είδα να φεύγει φανερά ενοχλημένη από την πίεση της σκύλας. Όλα καλά μέχρι εκεί και με μια τσάντα χόρτα και ανάμεικτα συναισθήματα γυρίσαμε στη βάση μας. Καλή συνέχεια σε όλους.

Καλησπέρα σε όλους. Δυσάρεστα νέα πριν λίγο από φίλο θηροφύλακα στην Αττική. Τα ελάχιστα πουλιά που κρατάνε τα Δερβενοχώρια αυτή την εποχή, τα έχουν ρημάξει στο καρτέρι ντόπιοι και άλλοι από τα πέριξ. Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά, τα ημίμετρα θα έχουν αρνητικές συνέπειες και για τη βασίλισσα.

Σημερινή βόλτα μετά την δουλειά και την βροχή...μία βρήκαμε δεν κατάφερα να την πάρω(δεν είχα όπλο..χαχα).Τέσπα θα το ρίξουμε στα εκπαιδευτικά...Απλά να θυμούνται οι κυβερνώντες ότι η αδικία εις βάρος των κυνηγών και των ψαράδων δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Attachments

• 20201205_162206_resized.jpg
    20201205_162206_resized.jpg
    360,3 KB · Προβολές: 36
Καλησπέρα σε όλους. Δυσάρεστα νέα πριν λίγο από φίλο θηροφύλακα στην Αττική. Τα ελάχιστα πουλιά που κρατάνε τα Δερβενοχώρια αυτή την εποχή, τα έχουν ρημάξει στο καρτέρι ντόπιοι και άλλοι από τα πέριξ. Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά, τα ημίμετρα θα έχουν αρνητικές συνέπειες και για τη βασίλισσα.
Καλησπέρα φίλε για τα καρτερία δεν ξέρω τι γίνεται στην περιοχή που αναφέρεις ξέρω τι είδα εγώ χθες σε εκπαιδευτικό στην συγκεκριμένη περιοχή. Πρώτα είχε νέο πέρασμα με αρκετά δεκτικά πουλιά στη φερμα νεοφερτα . Και δεύτερο και δυσάρεστο κάνα δυο ντουπλεδες και μόνες ντουφεκιες που σημαίνει ότι κυνηγούσαν. Α και μια τσάντα χόρτα.

Status
Not open for further replies.
Back