Τι βάρος έχει;ζύγισμα ;Σωστά έτσι το πήρα καινούργιο
Τι βάρος έχει;ζύγισμα ;Σωστά έτσι το πήρα καινούργιο
2.700 grΤι βάρος έχει;ζύγισμα ;
και εδω σε εμας εφανιστηκαν νεα πουλια![]()
![]()
Σήμερα καταγράφηκε αυτό το σκηνικό παιδιά;;;Τελευταίες πληροφορίες....πλημηρησαμε στης μπεκατσες...παρααααα πολλα πουλια νουμερα δεν γραφω γιατι θα πεσουν εγκεφαληκα
Της τελευταιες 3 μερες......η χρονια στην μπεκατσα ειναι εξερετηκι απο μπεκατσαδες που πανε εκπευδευτηκα ιδια με αυτην πρει 3/4 χρονια που ειχε χιονια...Σήμερα καταγράφηκε αυτό το σκηνικό παιδιά;;;
Λιάκο τώρα που έβρεξε, θα βρέχει σταδιακά ως τις 10 Δεκεμ. είπαν και θα παιχτεί δυνατή μπαλίτσα από δω κ πέρα......θέλω να πιστεύω δηλαδή.Της τελευταιες 3 μερες......η χρονια στην μπεκατσα ειναι εξερετηκι απο μπεκατσαδες που πανε εκπευδευτηκα ιδια με αυτην πρει 3/4 χρονια που ειχε χιονια...
ωπος τα λεη ο φιλος ηλιας κωσταα εδω και 2 3 μερεςΣήμερα καταγράφηκε αυτό το σκηνικό παιδιά;;;
και ξεφουσκωτη να ειναι η μπαλα φιλεμου κωστααα εγω θα παιξωωωωΛιάκο τώρα που έβρεξε, θα βρέχει σταδιακά ως τις 10 Δεκεμ. είπαν και θα παιχτεί δυνατή μπαλίτσα από δω κ πέρα......θέλω να πιστεύω δηλαδή.![]()
Έτσι πατρίδα.Σηκώσαμε 2 χθες στα έλατα στην μανιταροεξόρμησή μας.Παρά πολλές μπεκατσες αδέρφια. Πολλοι μανιταραδες στα ελατα τις σηκωναν με τα πόδια. Και όχι μια και δυο....
Εσυ το μωρο το μελαχρινο καθε μερα εστο και ενα μισαορο βγαζε και αν εχει τοσο μπεκατσα θα γινει εργαλοςΛιάκο τώρα που έβρεξε, θα βρέχει σταδιακά ως τις 10 Δεκεμ. είπαν και θα παιχτεί δυνατή μπαλίτσα από δω κ πέρα......θέλω να πιστεύω δηλαδή.![]()
μανιταρια και μπεκατσες πανε μαζι φιλε παναγιωτηηηηη,,ωραιω φαγητοοοΓια μανιτάρια δηλαδή επιτρέπεται η μετακίνηση;;;;
Δεκαπέντε λεπτά δρόμος με το αυτοκινητο. Νο6 στο sms και περπάτημα στο δασος. Ποιος μου απαγορεύει να σκύψω και να μαζέψω το μανιταρι η το ραδικι? Εξάλλου ο σεριφης δεν ειπε τίποτα για μανιτάρια και χόρτα. Αν ήταν να το ελεγε.Για μανιτάρια δηλαδή επιτρέπεται η μετακίνηση;;;;
Μόνο που τις μπεκατσες με σουγιά δεν μπορείς να τις καρπωθεις δυστυχώς.μανιταρια και μπεκατσες πανε μαζι φιλε παναγιωτηηηηη,,ωραιω φαγητοοο![]()