Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
και εδω σε εμας εφανιστηκαν νεα πουλια .big smile. .exciting.
Τελευταίες πληροφορίες....πλημηρησαμε στης μπεκατσες...παρααααα πολλα πουλια νουμερα δεν γραφω γιατι θα πεσουν εγκεφαληκα
Σήμερα καταγράφηκε αυτό το σκηνικό παιδιά;;;

Σήμερα καταγράφηκε αυτό το σκηνικό παιδιά;;;
Της τελευταιες 3 μερες......η χρονια στην μπεκατσα ειναι εξερετηκι απο μπεκατσαδες που πανε εκπευδευτηκα ιδια με αυτην πρει 3/4 χρονια που ειχε χιονια...

Της τελευταιες 3 μερες......η χρονια στην μπεκατσα ειναι εξερετηκι απο μπεκατσαδες που πανε εκπευδευτηκα ιδια με αυτην πρει 3/4 χρονια που ειχε χιονια...
Λιάκο τώρα που έβρεξε, θα βρέχει σταδιακά ως τις 10 Δεκεμ. είπαν και θα παιχτεί δυνατή μπαλίτσα από δω κ πέρα......θέλω να πιστεύω δηλαδή. .pray to God.

Λιάκο τώρα που έβρεξε, θα βρέχει σταδιακά ως τις 10 Δεκεμ. είπαν και θα παιχτεί δυνατή μπαλίτσα από δω κ πέρα......θέλω να πιστεύω δηλαδή. .pray to God.
και ξεφουσκωτη να ειναι η μπαλα φιλεμου κωστααα εγω θα παιξωωωω.big smile.

Εσυ το μωρο το μελαχρινο καθε μερα εστο και ενα μισαορο βγαζε και αν εχει τοσο μπεκατσα θα γινει εργαλος

Για μανιτάρια δηλαδή επιτρέπεται η μετακίνηση;;;;
Δεκαπέντε λεπτά δρόμος με το αυτοκινητο. Νο6 στο sms και περπάτημα στο δασος. Ποιος μου απαγορεύει να σκύψω και να μαζέψω το μανιταρι η το ραδικι? Εξάλλου ο σεριφης δεν ειπε τίποτα για μανιτάρια και χόρτα. Αν ήταν να το ελεγε.

Status
Not open for further replies.
Back