Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα σκάω ενα όπλο στα 25-30 μέτρα χωρίς να τα μπουκαρω
Έτσι όμως "σπάνε" κ ανοίγουν πολύ αν είναι σε ομάδα π.χ. 10 πουλιά μαζί....πιστεύω θα ήταν καλύτερα να τους ανάψεις κ την 1η που πάνε μαζεμένα, διότι έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να πάρεις κ 2 ή 3 πουλιά μαζί....

Νικο φυσιγγια με TEKNA ριχνω συνηθως(τα παμε καλα).Θα δοκιμασω ομως και SIPE(μ αυτη δεν εχω εμπειρια)

Δεν θα εχεις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με οποια διβασικη πυριτιδα δουλεψεις....δλδ ς4 - sipe -tekna. Αυτες
οι μπαρουτες ειναι φτιαγμενες για να σε βγαζουν απροπροσωπο στην υγρασια και στον βαλτο!!!
Ρωτα τους αλλους συναδελφους ποιες εταιρειες κλεινουν με τετοιες μπαρουτες...και ποιες απο αυτες
εχουν αξιολογα φυσιγγια....εγω δεν ξερω...απο φυσιγγια εμποριου φιλε μου !!!

Εγώ κάνω το άλλο με τα κιρκιρια. Τα σκάω ενα όπλο στα 25-30 μέτρα χωρίς να τα μπουκαρω και τα λιανιζω στο κάρφωμα που κάνουν επάνω. Εκεί κάνω πάσα και στο φιλαράκι μου που καθόμαστε δίπλα δίπλα "ηγείται του κύνου" σαν τσαμπια ξεκολλανε
20160120_164316.jpg
Τι μου θύμισες τώρα.... Αχ.... Αυτές οι πασες κ οι ομοβροντιες......

View attachment 18810Αντε να ρθουν αυτές οι μέρες.Βλέπω κάτι -4 που δίνει και δεν κρατιέμαι
Αν μας αφήσει φιλαράκι...Ωραία παγωμένα πρωινά,τα χέρια ξερά από το κρύο ούτε τσιγάρο δεν μπορεί να στρίψεις πόσο μάλλον να πατήσεις την σκανδάλη...!!!!

Status
Not open for further replies.
Back