Γουστάρω!!!Νικό συμφωνώ...αλλά τα 7-8 μποφόρ πισώκολλα στο παπί είναι σα μια 4η σε Subaru Impreza......
Γουστάρω!!!Νικό συμφωνώ...αλλά τα 7-8 μποφόρ πισώκολλα στο παπί είναι σα μια 4η σε Subaru Impreza......
Το 33 ειναι μαγηκο νουμερο...Πατρίδα το 33 εδώ στα μέρη μας βγάζει δόντι καλό με όλους τους καιρούς εκτός από νοτιά...Δεν χρειαζόμαστε παραπάνω
Καλυτερη η S4 για το συγκεκριμένο πουλι , θέλει φυσιγγι πολυ ταχυκαυστο κ πολυ γρηγορο ο μπεχροςΒάλε λοιπόν Sipeeeeee.......και το πρόβλημα.....πααααααάει...
![]()
Σωστός!!....μα το "φτωχό" κιρκιράκι 3 σκάγια 6αρια θέλει...αλλά και τις ταχύτητες των 33gr.....Το 33 ειναι μαγηκο νουμερο...
Δν μου κάθεται καλά ρε Digweed.....η Sipe είναι π.....να κ μου έκατσε αμέσως.Καλυτερη η S4
Άκου τον γιατρό κ ποτε δεν θα χάσειςΔν μου κάθεται καλά ρε Digweed.....η Sipe είναι π.....να κ μου έκατσε αμέσως.![]()
Αστο αυτο σαλεπι να πινουμε πρεπεικαι εδω βλέπετε πως προσπαθώ να πνίξω τον πόνο μου...
.
Και στο νοτια τι βαζουμε ρε παιδια;Στο Αιτωλικο που κυνηγαμε ο χειροτερος καιρος που συναντας ειναι ο νοτιας.Εχω δει πολλα φυσιγγια να αλαζουν συμπεριφορα μολις ο καιρος γυριζει απο βορια σε νοτιαΠατρίδα το 33 εδώ στα μέρη μας βγάζει δόντι καλό με όλους τους καιρούς εκτός από νοτιά...Δεν χρειαζόμαστε παραπάνωο
Σφίγγεις τσοκ,χοντρενεις νούμερο.Και στο νοτια τι βαζουμε ρε παιδια;Στο Αιτωλικο που κυνηγαμε ο χειροτερος καιρος που συναντας ειναι ο νοτιας.Εχω δει πολλα φυσιγγια να αλαζουν συμπεριφορα μολις ο καιρος γυριζει απο βορια σε νοτια
Και στο νοτια τι βαζουμε ρε παιδια;Στο Αιτωλικο που κυνηγαμε ο χειροτερος καιρος που συναντας ειναι ο νοτιας.Εχω δει πολλα φυσιγγια να αλαζουν συμπεριφορα μολις ο καιρος γυριζει απο βορια σε νοτια
Που να δεις με ανατολικό τι γίνεται στο Αιτωλικό... Βροντάει ο τόπος σαν την ναυμαχία της Σαλαμίνας... Ψάχνει οδοντιάτρους ο κόσμος....Και στο νοτια τι βαζουμε ρε παιδια;Στο Αιτωλικο που κυνηγαμε ο χειροτερος καιρος που συναντας ειναι ο νοτιας.Εχω δει πολλα φυσιγγια να αλαζουν συμπεριφορα μολις ο καιρος γυριζει απο βορια σε νοτια
Συμφωνο με τον γιατρο......Άκου τον γιατρό κ ποτε δεν θα χάσεις
S4...σεπατ υπαρχει δοκημασμενο all wetherΚαι στο νοτια τι βαζουμε ρε παιδια;Στο Αιτωλικο που κυνηγαμε ο χειροτερος καιρος που συναντας ειναι ο νοτιας.Εχω δει πολλα φυσιγγια να αλαζουν συμπεριφορα μολις ο καιρος γυριζει απο βορια σε νοτια
Το ξερω φιλε,εχω δει τι ριχνουν και απορω...ακομα και παιδια της παρεας μου!εγω πλεον δεν ξεπερνω τα 36gr(πολλες φορες ριχνω 33,34) και δεν βλεπω διαφορα στην αποδοσηΠου να δεις με ανατολικό τι γίνεται στο Αιτωλικό... Βροντάει ο τόπος σαν την ναυμαχία της Σαλαμίνας... Ψάχνει οδοντιάτρους ο κόσμος....
Ηλια εννοεις καποιο εμπορικο η για ιδιογομωση;S4...σεπατ υπαρχει δοκημασμενο all wether
...
Νικο φυσιγγια με TEKNA ριχνω συνηθως(τα παμε καλα).Θα δοκιμασω ομως και SIPE(μ αυτη δεν εχω εμπειρια)Παρε φυσιγγια με SIPE ή ΤΕΚΝΑ πυριτιδα να σωθεις!!!
Σωστότατος....Εγώ κάνω το άλλο με τα κιρκιρια. Τα σκάω ενα όπλο στα 25-30 μέτρα χωρίς να τα μπουκαρω και τα λιανιζω στο κάρφωμα που κάνουν επάνω. Εκεί κάνω πάσα και στο φιλαράκι μου που καθόμαστε δίπλα δίπλα "ηγείται του κύνου" σαν τσαμπια ξεκολλανε