Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Eνταξει δεν ειναι πιο επιθετικο αλλα βρισκει καλυτερο εδαφοs νομιζω . Καλυτερα απο μια πλευρα γιατι οσο απλωνεται χανει και την ισχυ του.
Εγω πιτσιρικαs εζησα στο δημοτικο και την γριππη του ΗΟNG KONG που ελεγαν , το 1968 μαs τακτοποιουσαν οσο μπορουσαν οι δασκαλοι
αλλα γενικα μια τετοια φονικη γριππη περασε σχεδον απαρατηρητη .Δεν νοιαζοταν και ο κοσμοs τοτε ετσι ειχε και η επιστημη αλλεs αποψειs
αλλα μαs εσωζε τοτε οτι οι μετακινησειs oι παγκοσμιεs ηταν σε ρυθμο χελωναs .
Σημερα που αλλαζειs Ηπειρουs σε λιγη ωρα θα μαs ειχαν διαλυσει την Γη ολα αυτα. Υπομονη ,.Θα περασει κι' αυτο.

Πολύ όμορφα τα δερμάτινα. Και σε μένα αρέσουν πάρα πολύ. Και η μυρωδιά τους επίσης. Το όπλο στη φωτογραφία ποιο είναι;
Για bettinsoli το κόβω Βασίλη η franchi αρκετά παλιότερο μοντέλο
Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι bettinsoli
Κρύβουν τα γράμματα την σκανδάλη εάν φαινόταν και είναι franchi θα είχε το κουμπί του επιλογεα

Πολύ όμορφα τα δερμάτινα. Και σε μένα αρέσουν πάρα πολύ. Και η μυρωδιά τους επίσης. Το όπλο στη φωτογραφία ποιο είναι;
Bασιλη ειδεs το ατιμο το δερμα δινει αλλη ατμοσφαιρα , σε ταξιδευει αλλου .Εγω μικροs με τι ειχα τρελα δεν θα το πιστεψειs .
Mε εκεινεs τιs δερματινεs τσαντεs που ειχαν οι ταχυδρομοι . Αλλο κολλημα και αυτο .

Κρύβουν τα γράμματα την σκανδάλη εάν φαινόταν και είναι franchi θα είχε το κουμπί του επιλογεα
Λετε να ναι και κανα Ρωσικό?
Η ιδια εταιρεια ειναι πλεον απο τι ξερω Γιωργο τα δικανα της τα φτιαχνει η betinsoli .

Μπα μακαρονας είναι όχι βοτκακιας
Άλλη σιλουέτα τα ρώσικα
Ετσι φαινεται και απο την παπια ,φτιαχνουν ομως κομψοτεχνηματα που δεν τα βλεπουμε στην ευρεια αγορα ειναι και αυτο το Ekaterina στην φωτο ?

Καλησπέρα στην παρέα,

Τέλη μεγειά να την ευχαριστηθείς ...
Γιώργο εγώ ψάχνω δερμάτινο καλοφτιαγμένο κυνηγετικό σακίδιο, ...
Να τη χαίρεσαι Τέλη , πολύ ωραία είναι.
Σας ευχαριστώ παλικάρια!!!!!

Οταν μπειs μεσα στο site τηs Γερμανικηs FRANKONIA που ειναι εναs γιγανταs εξαγωγων , ικανοs να καταπιει ολα τα κυνηγομαγαζα τηs γηs
θα δειs οπλα απο ολεs τιs εταιρειεs του κοσμου με δικα τουs λογοτυπα αλλεs προδιαγραφεs και διαφορεs τιμεs . Eκει ειχα δει ενα πολυ
παραξενο BAIKAL mod. TUNDRA που δεν εμοιαζε με τα δικα μαs εδω, ANTONIO ZOLI με αλλεs ονομασιεs κλπ.

Bασιλη ειδεs το ατιμο το δερμα δινει αλλη ατμοσφαιρα , σε ταξιδευει αλλου .Εγω μικροs με τι ειχα τρελα δεν θα το πιστεψειs .
Mε εκεινεs τιs δερματινεs τσαντεs που ειχαν οι ταχυδρομοι . Αλλο κολλημα και αυτο .
Και οι τεχνικοι της ΔΕΗ ειχαν δερματινες τσαντες για τα εργαλεια , Εχει μια γοητεια το δερμα

Status
Not open for further replies.
Back