Σε ευχαριστώ φίλε μου!!!!Με γεια φίλε!!!
Σε ευχαριστώ φίλε μου!!!!Με γεια φίλε!!!
Για bettinsoli το κόβω Βασίλη η franchi αρκετά παλιότερο μοντέλοΠολύ όμορφα τα δερμάτινα. Και σε μένα αρέσουν πάρα πολύ. Και η μυρωδιά τους επίσης. Το όπλο στη φωτογραφία ποιο είναι;
Ωραίος Τέλη! Όταν με πάρεις σε κάνα καρτέρι θα σου κάνω την τιμή να την φορέσω
Αχχαχα ευχαρίστως!!!Ωραίος Τέλη! Όταν με πάρεις σε κάνα καρτέρι θα σου κάνω την τιμή να την φορέσω![]()
![]()
Bασιλη ειδεs το ατιμο το δερμα δινει αλλη ατμοσφαιρα , σε ταξιδευει αλλου .Εγω μικροs με τι ειχα τρελα δεν θα το πιστεψειs .Πολύ όμορφα τα δερμάτινα. Και σε μένα αρέσουν πάρα πολύ. Και η μυρωδιά τους επίσης. Το όπλο στη φωτογραφία ποιο είναι;
Λετε να ναι και κανα Ρωσικό?Για bettinsoli το κόβω Βασίλη η franchi αρκετά παλιότερο μοντέλο
Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι bettinsoli
Κρύβουν τα γράμματα την σκανδάλη εάν φαινόταν και είναι franchi θα είχε το κουμπί του επιλογεα
Η ιδια εταιρεια ειναι πλεον απο τι ξερω Γιωργο τα δικανα της τα φτιαχνει η betinsoli .Για bettinsoli το κόβω Βασίλη η franchi αρκετά παλιότερο μοντέλο
Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι bettinsoli
Κρύβουν τα γράμματα την σκανδάλη εάν φαινόταν και είναι franchi θα είχε το κουμπί του επιλογεα
Όπως και στα αυτοκίνητα Κωνσταντίνε πλέον δεν ξέρεις τι γίνεται από εξαγορές και συνεργασίεςΗ ιδια εταιρεια ειναι πλεον απο τι ξερω Γιωργο τα δικανα της τα φτιαχνει η betinsoli .
Ετσι φαινεται και απο την παπια ,φτιαχνουν ομως κομψοτεχνηματα που δεν τα βλεπουμε στην ευρεια αγορα ειναι και αυτο το Ekaterina στην φωτο ?Μπα μακαρονας είναι όχι βοτκακιας
Άλλη σιλουέτα τα ρώσικα
Ακριβως το ιδιο .Όπως και στα αυτοκίνητα Κωνσταντίνε πλέον δεν ξέρεις τι γίνεται από εξαγορές και συνεργασίες
Να τη χαίρεσαι Τέλη , πολύ ωραία είναι.Από Θεσσαλονίκη vendors λέγεται το μαγαζί.....
Καλησπέρα στην παρέα,
Τέλη μεγειά να την ευχαριστηθείς ...
Γιώργο εγώ ψάχνω δερμάτινο καλοφτιαγμένο κυνηγετικό σακίδιο, ...
Σας ευχαριστώ παλικάρια!!!!!Να τη χαίρεσαι Τέλη , πολύ ωραία είναι.
Και οι τεχνικοι της ΔΕΗ ειχαν δερματινες τσαντες για τα εργαλεια , Εχει μια γοητεια το δερμαBασιλη ειδεs το ατιμο το δερμα δινει αλλη ατμοσφαιρα , σε ταξιδευει αλλου .Εγω μικροs με τι ειχα τρελα δεν θα το πιστεψειs .
Mε εκεινεs τιs δερματινεs τσαντεs που ειχαν οι ταχυδρομοι . Αλλο κολλημα και αυτο .