Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κύριοι ψυχραιμία.... δεν αναφέρεται πουθενά μέχρι τέλους του κυνηγιού. Μόνο για το Νοέμβριο.... και αυτό με τον συμψηφισμό πρέπει να γίνει.... έστω και 20 ευρώ από το τέλος του επόμενου χρόνου για την έκδοση της επόμενης άδειας.Υπομονη και συνεχίζουμε να πιέζουμε. Επιτέλους οι συνδικαλιστές της ομοσπονδίας ας κάνουν αυτό για το οποίο εκλέχθηκαν. Και επίσης οι κάποιοι πονηροί που συνεχίζουν να βγαίνουν το μόνο που θα πετύχουν είναι η καθολική απαγόρευση και η ταφόπλακα για φέτος.

Κύριοι ψυχραιμία.... δεν αναφέρεται πουθενά μέχρι τέλους του κυνηγιού. Μόνο για το Νοέμβριο.... και αυτό με τον συμψηφισμό πρέπει να γίνει.... έστω και 20 ευρώ από το τέλος του επόμενου χρόνου για την έκδοση της επόμενης άδειας.Υπομονη και συνεχίζουμε να πιέζουμε. Επιτέλους οι συνδικαλιστές της ομοσπονδίας ας κάνουν αυτό για το οποίο εκλέχθηκαν. Και επίσης οι κάποιοι πονηροί που συνεχίζουν να βγαίνουν το μόνο που θα πετύχουν είναι η καθολική απαγόρευση και η ταφόπλακα για φέτος.
Έτσι

Το φαντάζομαι ότι είσαι καλός και γι'αυτό είπα και μονοβολα αν και στο θέμα μπεκατσα μην γίνει καμία στραβή τουλάχιστον να πάω μια και έξω όχι λίγο λίγο με διασποράς .big smile.
Μας εχουν ξεκανει ηδη Γιωργο μ αυτα που λενε..ειμαι 31 χρονων και η πιεση βαραει πυρακια μ αυτα που ακουω..εχω κοψει και το τσιγαρο και τα νευρα χορευουν κλακετες

Last edited:
Μας εχουν ξεκανει ηδη Γιωργο μ αυτα που λενε..ειμαι 31 χρονων και η πιεση βαραει πυρακια μ αυτα που ακουω..εχω κοψει και το τσιγαρο και τα νευρα χορεουν κλακετες
Εγώ θα ξαναπροσπαθουσα να το κόψω τώρα που θα ξεκινούσα το κυνήγι και όπως με κάνανε καπνίζω περισσότερο

Εγώ θα ξαναπροσπαθουσα να το κόψω τώρα που θα ξεκινούσα το κυνήγι και όπως με κάνανε καπνίζω περισσότερο
Να το αρχισω παλι αποκλειεται εχω βαλει στο ματι ενα browning 725 οπως παει για την αλλη χρονια..καθομαι σαν μ@κ@κας και πιπιλαω ενα ηλεκτρονικο που με κραταει αρκετα καλα αλλα αυτες τις μερες το ξεφουντωσα και αυτο

Αγαπητοί Φίλοι

Καλό Μεσημέρι

Σοβαρά θέματα με απομάκρυναν αρκετό διάστημα από το πληκτρολόγιο αλλά όχι από τα δρώμενα και όλο αυτό τον καιρό της απουσίας μου παρακολουθούσα με χαρά τις δραστηριότητες σας.
Μην αντέχοντας τις τελευταίες εξελίξεις την Πέμπτη το μεσημέρι ακολουθώντας το ένστικτο μου αποχώρισα από αυτή την άθλια πόλη που είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε και κατάφερα σε τρεις ώρες να βρεθώ ψηλά εκεί που η ψυχή γαληνεύει και ο χρόνος που δαπανάται στην αγαπημένη μας δραστηριότητα αποκτά την αξία που πρέπει.
Επίσης ακινητοποίησε πέντε μπεκάτσες από τις οποίες δύο έδωσαν ευκαιρίες για βολή και μας συνόδευσαν στο αυτοκίνητο.
Η χαρά αρκετά μεγάλη μια και τις πήρα χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά ένα σπάνιο δικανάκι 20ράκι που έφερα από την Ιταλία και έψαχνα για αρκετό καιρό σαν δώρο για τον γιό μου .
Το δάσος φανταστικό ,όλα όπως πρέπει να είναι.

View attachment 18312

View attachment 18313

View attachment 18316

Επειδή η φωτ. μηχ. έμεινε από μπαταρία έβγαλα κάποιες ακόμη αναμνηστικές με το τάμπλετ που θα ανεβάσω σύντομα
Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη για αυτά που έρχονται και γρήγορη επιστροφή στους κυνηγότοπους
Καλό Μεσημέρι Φίλοι μου

Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τι έχουμε υποστεί αν και πλέον το παράδειγμα της χύτρας που ανέφερε ένας συγκυνηγός είναι λίγο για να περιγράψει την κατάσταση μας.
Επειδή παρακολουθώ συστηματικά τον καιρό τις τελευταίες δεκαετίες λυπάμαι περισσότερο γιατί αυτήν την εβδομάδα που πέρασε και από 1/11 έχουμε Β-ΒΑ ανέμους και ιδανικές Μπεκατσομέρες και θερμοκρασίες ενώ άλλες χρονιές είχαμε πεθάνει στους Νοτιάδες.
Χθες στην Αττική είχε μεγάλη μετακίνηση από Κοκκινολάιμηδες που εμφανίστηκαν σε μεγάλους αριθμούς σε κατοικοιμένες περιοχές.
Ολοι ξέρουμε ποιού γεγονότος είναι ένδειξη το παραπάνω και φανταζόμαστε τι μπασίματα έχουν γίνει στα αγαπημένα μας μέρη

Κάποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μας και σίγουρα θα προσπαθήσουν να εξαργυρώσουν "την Εξυπηρέτηση " στου ψευτοφιλόζωους , αντι- κυνηγούς , οπλόφοβους κ.λπ. για να μην ξεφύγω.

Σας αφιερώνω την παρακάτω φωτογραφία από το τελευταίο μου κυνήγι που πρόλαβα , η φωτ. έμεινε από μπαταρία και έτσι η χαμηλή ανάλυση από το τηλέφωνο όταν έφτασα στο αυτοκίνητο

20201105_170333.jpg

Καλό Μεσημέρι Φίλοι μου

Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τι έχουμε υποστεί αν και πλέον το παράδειγμα της χύτρας που ανέφερε ένας συγκυνηγός είναι λίγο για να περιγράψει την κατάσταση μας.
Επειδή παρακολουθώ συστηματικά τον καιρό τις τελευταίες δεκαετίες λυπάμαι περισσότερο γιατί αυτήν την εβδομάδα που πέρασε και από 1/11 έχουμε Β-ΒΑ ανέμους και ιδανικές Μπεκατσομέρες και θερμοκρασίες ενώ άλλες χρονιές είχαμε πεθάνει στους Νοτιάδες.
Χθες στην Αττική είχε μεγάλη μετακίνηση από Κοκκινολάιμηδες που εμφανίστηκαν σε μεγάλους αριθμούς σε κατοικοιμένες περιοχές.
Ολοι ξέρουμε ποιού γεγονότος είναι ένδειξη το παραπάνω και φανταζόμαστε τι μπασίματα έχουν γίνει στα αγαπημένα μας μέρη

Κάποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μας και σίγουρα θα προσπαθήσουν να εξαργυρώσουν "την Εξυπηρέτηση " στου ψευτοφιλόζωους , αντι- κυνηγούς , οπλόφοβους κ.λπ. για να μην ξεφύγω.

Σας αφιερώνω την παρακάτω φωτογραφία από το τελευταίο μου κυνήγι που πρόλαβα , η φωτ. έμεινε από μπαταρία και έτσι η χαμηλή ανάλυση από το τηλέφωνο όταν έφτασα στο αυτοκίνητο

View attachment 18598

Το έχω γράψει και πριν μέρες...Ο φετινός Νοέμβριος είναι όνειρο για την Μπεκάτσα σε.εμας..
Όσο για το πρόβλημα της υγρασίας σε κάποιες περιοχές τελειώνει και αυτό από εβδομάδα....

Το έχω γράψει και πριν μέρες...Ο φετινός Νοέμβριος είναι όνειρο για την Μπεκάτσα σε.εμας..
Όσο για το πρόβλημα της υγρασίας σε κάποιες περιοχές τελειώνει και αυτό από εβδομάδα....
αντε να ετοιμαστουμε σιγα σιγα ;) .exciting.

Καο εδω Κέρκυρα για την εποχή εχει πουλιά αλλα τι να το κάνεις; κανα εκπαιδευτικό κάνουν οι περισσότεροι αλλα το σούρουπο βγαίνουν οι βρυκόλακες.......γαμω το σ@$$÷ι τους......
Πάρε την αστυνομία.αυτη είναι η δουλειά τούς τώρα, το είπε ο Χαρδαλιάς.

Καο εδω Κέρκυρα για την εποχή εχει πουλιά αλλα τι να το κάνεις; κανα εκπαιδευτικό κάνουν οι περισσότεροι αλλα το σούρουπο βγαίνουν οι βρυκόλακες.......γαμω το σ@$$÷ι τους......
Μόνο αυτούς ευνοεί η όλη κατάσταση.

τουλάχιστον αν έχεις κουτάβι φέτος είναι ένα καλό. έχει πουλιά και πας εκπαιδευτικό.
Η χρόνια θα βγάλει πρωταθλητές!!'
Θα λέμε, ο σκύλος αυτός είναι του 2020!!!!
Σαν τον Τζέιμς Μποντ, ένα ....πράμα

"Σαμπάνια Ντομ Περιγιον του 1953"

Για κάποιους είναι όνειρο (πάρα πολλά πουλιά) αλλά και για κάποιους άλλους εφιάλτης, τι εννοώ εδω στα μέρη μου τα εδάφη είναι στεγνά δηλαδή χάλια και μπεκάτσα δεν κυκλοφορεί, οπότε εκπαιδευτικό με το κουτάβι στο δάσος δεν έχει νόημα άμα δεν θέλω να το δω να κυνηγά τσιροπούλια.
Καλημέρα σας.

Καλημέρα σε όλους
Όπως Ξαναείπαμε αυτός ο Μήνας και ειδικά αυτές οι τρείς εβδομάδες θα ήταν ιδανικές
Σήμερα εορτή του Πολυτεχνείου είδα από νωρίς δυο πιτσιρικάδες στην γειτονιά να φορτώνουν 2 σερφ στο αυτοκίνητο του Πατέρα τους χωρίς μάσκες και καταχαρούμενους, σταμάτησα λίγο με τα σκυλιά , έκανα τον χαζό (αλλά πραγματικά έτσι ένοιωθα ) και τους ρώτησα.
Πάμε σχεδόν κάθε μέρα τώρα που δεν έχουμε Πανεπιστήμιο και δεν κάνουμε τίποτα μου απάντησαν .
Όπως αυτοί που μπαίνουν στο αυτοκίνητο τους και πηγαίνουν (δήθεν) για μπάνιο.

Παρακαλώ όποιος μπορεί να μου στείλει το Καταστατικό της ΚΣΕ και όλα τα θεσμικά κείμενα σε ΦΕΚ ,ΚΥΑ κλπ. που ρυθμίζουν τα του Κυνηγίου.
Πρέπει πλέον ίσως να περάσουμε σε δράσεις και όχι μόνο σε λόγια.
Όπως επίσης πρέπει κάποτε να δοθούν εξηγήσεις για όλα τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί από το Ταμείο Θήρας ,Πράσινο Ταμείο κλπ.

Καλημέρα σε όλους
Όπως Ξαναείπαμε αυτός ο Μήνας και ειδικά αυτές οι τρείς εβδομάδες θα ήταν ιδανικές
Σήμερα εορτή του Πολυτεχνείου είδα από νωρίς δυο πιτσιρικάδες στην γειτονιά να φορτώνουν 2 σερφ στο αυτοκίνητο του Πατέρα τους χωρίς μάσκες και καταχαρούμενους, σταμάτησα λίγο με τα σκυλιά , έκανα τον χαζό (αλλά πραγματικά έτσι ένοιωθα ) και τους ρώτησα.
Πάμε σχεδόν κάθε μέρα τώρα που δεν έχουμε Πανεπιστήμιο και δεν κάνουμε τίποτα μου απάντησαν .
Όπως αυτοί που μπαίνουν στο αυτοκίνητο τους και πηγαίνουν (δήθεν) για μπάνιο.

Παρακαλώ όποιος μπορεί να μου στείλει το Καταστατικό της ΚΣΕ και όλα τα θεσμικά κείμενα σε ΦΕΚ ,ΚΥΑ κλπ. που ρυθμίζουν τα του Κυνηγίου.
Πρέπει πλέον ίσως να περάσουμε σε δράσεις και όχι μόνο σε λόγια.
Όπως επίσης πρέπει κάποτε να δοθούν εξηγήσεις για όλα τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί από το Ταμείο Θήρας ,Πράσινο Ταμείο κλπ.
έχουν πέσει ήδη τα πρώτα πρόστιμα για κυνήγι από την αστυνομία
λίγα βέβαια αλλά έπεσαν
όσο περνούν οι μέρες μάλλον είναι λιγότεροι όσοι πάνε κυνήγι
ενώ αντίθετα οι έλεγχοι αυξάνονται

Εγώ ξέρω να πω ότι κάποιοι μα@@@@ες σαν και εμάς δεν πανε για κυνήγι οι πιο έξυπνοι βγαίνουν καθημερινά. Κάθε μέρα που πάω για ελιές ακούω κ μπιπερ κ τουφεκιες κ εγώ μουτζονομαι.
Γιάννη ποτε δεν κατηγόρησα αυτούς που βγαίνουν ακόμα, είναι δικαίωμά τους, είτε έχουν πιο μεγάλα κακαλα απο εμάς ειτε έχουν αναισθησία 10 μποφόρ. Προσωπικά τέτοιο κυνήγι με άγχος δεν θα το κάνω, οσο και να με στεναχωρεί θα σεβαστώ την απόφαση, ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του, εξαλου αν τους τσακωσουν κατά ρη μετακίνηση δεν θα ζητήσουν δανεικά για το 300αρι. Ήδη εχουν πέσει και καποια πρόστιμα βλέπω.

Status
Not open for further replies.
Back