Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο Σταύρο!!!!! Ότι καλύτερο για την μικρούλα... εκπαίδευση επ έργω
Η αδελφούλα της Κάρυ Σταύρο, η δική μου ΙΡΜΑ, ακόμα παλεύουμε με τα ορτύκια στο ξεκίνημά της..... Σιγά σιγά θα κάνουμε και έξοδο για καμια μπεκατσούλα αν μας το επιτρέψει και η μέση βέβαια

Η αδελφούλα της Κάρυ Σταύρο, η δική μου ΙΡΜΑ, ακόμα παλεύουμε με τα ορτύκια στο ξεκίνημά της..... Σιγά σιγά θα κάνουμε και έξοδο για καμια μπεκατσούλα αν μας το επιτρέψει και η μέση βέβαια
Κουκλα ειναι και αυτη Στεφανε
Σε ευχαριστώ για το σκυλακι που μου εδωσες , η Καρυ μπηκε κατευθείαν στα δύσκολα με τις βασίλισσες αλλα φαίνεται να ανταποκρίνεται πολυ καλα , αφου απο ορτυκια φετος μηδεν

Η εμπειρία και η γνώση της συμπεριφοράς του σκύλου σου είναι αυτά που θα δώσουν την σωστή θέση στον σωστό χρόνο του κυνηγού στην φερμα .
Και ενα εξαιρετικό σκυλι μπορεί να σε βοηθησει να μαθεις ακομα περισσότερα για αυτο το αγαπημενο κυνηγι

Και ενα εξαιρετικό σκυλι μπορεί να σε βοηθησει να μαθεις ακομα περισσότερα για αυτο το αγαπημενο κυνηγι
Ναι Σταύρο σαφέστατα ,άλλωστε ο σκύλος είναι ο πρωταγωνιστής σε αυτό το κυνήγι και αυτός είναι ο υπεύθυνος για την εύρεση της και καταδειξης της μέσα στον κυνηγότοπος ,απλά εγώ εκφρασα την άποψη μου στο ερώτημα ενός φίλου για το ποια είναι η σωστή θέση του κυνηγού στην φερμα .

Την προηγουμενη Δευτέρα σε πλαγια το σκυλί την μπλόκαρε, στα 5 μέτρα εγώ από πανω και μπροστά του, ατελείωτη ώρα σε φερμα, άρχισα να αναρωτιέμαι αν όντως υπάρχει πουλι,σκεφτόμουν να πεταξω ένα πετραδακι, αλλά λέω ασε να το απολαυσουμε και οι δυο,το σκυλί ακίνητο και εγώ να αναρωτιέμαι αν θα πεταχτει αριστερά ή δεξιά......
Το σκυλί χαμηλωνε το κεφάλι και λέω τώρα θα την πιασει.... Σηκώνεται στα μουτρα του και παίρνει το κατήφορο στη πλαγια όπως παει το έδαφος πισω από το σκυλί να μη μπορω να ντουφεκισω, ίσα που προλαβα να της ρίξω μια μπηχτή αφου πηρε κάποια μέτρα....
Πάντα να προσπαθείς να βάζεις ανάμεσα σε σένα και το σκυλί την μπεκάτσα. Ειδικά σε πυκνά θα την αναγκάζεις να φύγει καμινάδα και θα σου δίνει τουφεκιά. Επίσης από τη στιγμή που ο σκύλος είναι έμπειρος και δεν είναι κουτάβι μη την αφήνεις χρόνο στη φερμα γιατί ψάχνει τρόπο να περπατήσει και να ξεφύγει. Αν την έχει φερμαρει σταθερά ο σκύλος ανάγκασε την να σηκωθεί. Αν είστε δύο άτομα μιλάει μόνο ο ένας για να τη στείλει στον άλλο. Με τα χρόνια,τις εξόδους και τη συμπεριφορά του σκύλου πάνω στη φερμα θα μπορείς να πάρεις και καλύτερη θέση
Επίσης η γνώση του τόπου που την κυνηγάς είναι σημαντική, μαθαίνεις που πιάνουν που φεύγουν μετά το πρώτο σήκωμα...... αλλά και πάλι θα είναι μια απρόβλεπτη πλανεφτρα.... αυτό είναι που μας κάνει ναρκωμανεις μαζί της.

Πουλιά μπαίνουν. Κάθονται μέσα στα σφιχτά. Έχει και φύλλα, και αν κυνηγάς και μόνος; Μαματα. Το κακό είναι πως ενώ μπαίνουν, σε λίγα επιλεκτικά μέρη θα παραμείνουν λόγο ξηρασίας. Οι πιο πολλές θα την κοπανησουν.

Πουλιά μπαίνουν. Κάθονται μέσα στα σφιχτά. Έχει και φύλλα, και αν κυνηγάς και μόνος; Μαματα. Το κακό είναι πως ενώ μπαίνουν, σε λίγα επιλεκτικά μέρη θα παραμείνουν λόγο ξηρασίας. Οι πιο πολλές θα την κοπανησουν.
Όταν κυνηγάς μόνος Γιάννη ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας αλλα εχει και αυτο τη γοητεία του......

άλλο ένα καλό κυνήγι σήμερα. λίγα τα πουλιά. 4 βρήκαμε παρέα με τον BRIO πήραμε τα 3. 1 εδώ, 1 εκεί, 1 στην Άλλη πλευρά. και πάει λέγοντας. Πρέπει το σκυλί να κάνει τα διπλάσια χιλιόμετρα με την θερμοκρασία να είναι στους 17 βαθμούς. κούραση και πάλι κούραση. Αλλά όλα τα προσπερνάμε και προχωράμε σε αυτό που αγαπάμε.

View attachment 18161

View attachment 18162
Ωραίος ο παίχτης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο Λάμπρο και Brio φυσικά!!

άλλο ένα καλό κυνήγι σήμερα. λίγα τα πουλιά. 4 βρήκαμε παρέα με τον BRIO πήραμε τα 3. 1 εδώ, 1 εκεί, 1 στην Άλλη πλευρά. και πάει λέγοντας. Πρέπει το σκυλί να κάνει τα διπλάσια χιλιόμετρα με την θερμοκρασία να είναι στους 17 βαθμούς. κούραση και πάλι κούραση. Αλλά όλα τα προσπερνάμε και προχωράμε σε αυτό που αγαπάμε.

View attachment 18161

View attachment 18162
Μπράβο στο φονικό δίδυμο, να δω επιτέλους ποτέ θα κουραστουμε εμείς. Πάντα τέτοια Λαμπρό

View attachment 18161

View attachment 18162
Μπράβο ρε Λάμπρο πολύ ωραίος. Και πόσες ώρες κυνήγι;

Κουκλα ειναι και αυτη Στεφανε
Σε ευχαριστώ για το σκυλακι που μου εδωσες , η Καρυ μπηκε κατευθείαν στα δύσκολα με τις βασίλισσες αλλα φαίνεται να ανταποκρίνεται πολυ καλα , αφου απο ορτυκια φετος μηδεν
Καλότυχα να είναι και καλά Κυνήγια να κάνουμε πάντα με υγεία!!!!

View attachment 18161

View attachment 18162
Άψογος Μπράβο

View attachment 18161

View attachment 18162
Μπράβο Λάμπρο σε σένα και στο σκύλο σου. Εδώ για εμένα τα νέα έχουν φανεί το έδαφος έχει προετοιμαστεί δεν την έχω ακόμα συναντήσει.

View attachment 18161

View attachment 18162
Λάμπρο @maniakos ακολουθησα τη συμβουλή σου...... αν και η κυρία δεν ήθελε πολλά πολλά!
Μπράβο μάγκες και για τα σκυλιά και για τα πτηνά και για τις φωτο

View attachment 18161

View attachment 18162
Μπράβο ρε μάγκα!

Status
Not open for further replies.
Back