Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
View attachment 17178
Στο 1,70 χ 32 με ν8 Βαγγέλη για να πάρεις μια ιδεα. Στο 1,75χ32 ν8 μου έδωσε παρομοια ποσοστά αλλά δεν μέτρησα ταχύτητα... Για τσίχλες είναι μια χαρά ,στα τρυγόνια δεν το έριξα για να σου πω...
ευχαριστω πολυ

684? Ενδιαφέρον! Στο 1,35 λες;
Εγώ γεμίζω την sipe με 684 καψουλι 1,35χ33,5 κ μπασκερι &πελαγκρι 24 για το τριγονι κ είμαι πολύ ευχαριστημένος κ σε μακρινές αποστάσεις τα πουλιά ξερά κ χωρίς αίμα.

Νομίζω είναι μικρή η ποσότητα της πυρίτιδας!
Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος;
Όχι δεν κάνω κάποιο λάθος το κυνηγάω εδώ και τρία χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος μόνο στο τρυγόνι από την έναρξη μέχρι κ τέλος του βέβαια να έχει ζέστη .Το είχα κατεβάσει μέχρι κ το 1,25 κ μετά άρχισα να το ανεβάζω μέχρι το 1,35 με το 684οπου είδα κ την τουφεκιά στα πουλιά.Φετος δοκίμασα κ το 1,40χ34με 686 κ αυτό με πολύ καλά αποτελέσματα κ αυτό ίσως το κυνήγια κ τον Φλεβάρη όπου ο καιρός θα έχει ζεστάνει για περπατητο στις τσίχλες.

Εγώ γεμίζω την sipe με 684 καψουλι 1,35χ33,5 κ μπασκερι &πελαγκρι 24 για το τριγονι κ είμαι πολύ ευχαριστημένος κ σε μακρινές αποστάσεις τα πουλιά ξερά κ χωρίς αίμα.
684 στη σημερινή sipe και με 33gr...;;;;;;;
Λάθος....αλλά σέβομαι κ τη γνώμη σου ταυτόχρονα.

Γιαννη χωρις ιχνος αντιπαραθεσης....νομιζω οτι εισαι πολυ χαμηλα και σε καψουλι...και σε
πυριτιδα φιλε μου . Λεω για αυτο που διαβαζω...684 -1,35Χ33,5...βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!! :)

ΥΓ. Δοκιμασε ....εαν θελεις...686 - 1,55Χ33 .;)

Γιαννη χωρις ιχνος αντιπαραθεσης....νομιζω οτι εισαι πολυ χαμηλα και σε καψουλι...και σε
πυριτιδα φιλε μου . Λεω για αυτο που διαβαζω...684 -1,35Χ33,5...βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!! :)

ΥΓ. Δοκιμασε ....εαν θελεις...686 - 1,55Χ33 .;)
Δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης από την στιγμή που ο καθένας παραθέτη την άποψη του κ από την δοκιμή στο κυνήγι έτσι κ εγώ.Οπως είπα και παραπάνω δοκίμασα το σετ απ 1,40+34 κ 686 κ αυτό πολύ καλό.

Δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης από την στιγμή που ο καθένας παραθέτη την άποψη του κ από την δοκιμή στο κυνήγι έτσι κ εγώ.Οπως είπα και παραπάνω δοκίμασα το σετ απ 1,40+34 κ 686 κ αυτό πολύ καλό.

Ναι συμφωνω....αποψεις ανταλλασσουμε....σε αυτο το 686 - 1,40Χ34 για τσιχλα το στηνεις ??
Τι μουμερο σκαγια βαζεις ?? Μηπως ετυχε να μετρησεις διατρηση ??

Ναι συμφωνω....αποψεις ανταλλασσουμε....σε αυτο το 686 - 1,40Χ34 για τσιχλα το στηνεις ??
Τι μουμερο σκαγια βαζεις ?? Μηπως ετυχε να μετρησεις διατρηση ??
Όχι κ τα δυο αυτά σετ απ τα έχω μόνο για το τριγονι.Οχι δεν έχω μέτρηση διάτρηση παρά μόνο στα πουλιά τα οποία πέφτουν ξερά κ ίχνος αίματος.

Όχι κ τα δυο αυτά σετ απ τα έχω μόνο για το τριγονι.Οχι δεν έχω μέτρηση διάτρηση παρά μόνο στα πουλιά τα οποία πέφτουν ξερά κ ίχνος αίματος.
Πολυ ωραια.....αν σου κανει τα κεφια κρατησε το !!!
Το στηνω με 688 - 1,40Χ30 -Ν8-8,5....και εκει δεν εχω καθολου αιματα.....αυτη ειναι η ιδιογομωση......
οτι αρεσει στον καθε ενας μας!!!

Πολυ ωραια.....αν σου κανει τα κεφια κρατησε το !!!
Το στηνω με 688 - 1,40Χ30 -Ν8-8,5....και εκει δεν εχω καθολου αιματα.....αυτη ειναι η ιδιογομωση......
οτι αρεσει στον καθε ενας μας!!!
Νίκο το 1,50+33+686 το δουλεύεις τώρα στα μπασιματα σε τσίχλοκοτσυφα?

Νίκο το 1,50+33+686 το δουλεύεις τώρα στα μπασιματα σε τσίχλοκοτσυφα?

Οπως ειπε και ο Ηλιας τα 33 ειναι ''μαγικα''.....αλλα στα μπασιματα δουλευω CX2000- 1,50Χ32 και οταν πεσει
η θερμοκρασια το 686 ή CX2000-1,55X33 ....αναλογα με τι θερμοκρασια θα το ριξω.

Status
Not open for further replies.
Back