Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σωστα Νικο αν φυγει το χαρτακι θα κλεισει κανονικα με 3ο....αλλα δεν εχω...:(
Θα δοκιμαστουν αυτα που μου προτεινατε.
Στράτο με ένα 3ο στάδιο που μπαίνει πάνω σε δράπανο πάγκου θα φτιάχνεις ότι φυσ΄γγι περνά απ'το μυαλό.
Επίσης πιστεύω ότι οι επαναγομωμένοι κάλυκες ΜΟΝΟ με χρήση 3ου δίδουν αξιόλογα φυσίγγια .

Θετικό κ πολύ μαλακό φυσιγγάκι το S4 688 1.40 X31 Z2M 24 6* 57.70
Σήμερα 1η φορά το δοκίμαζα με ζεστό καιρό κατέβασε το τρυγόνι ακαριαίο σκότωμα .
Προηγουμένως 3-4 μέρες πρίν είχα δώσει σε φίλο 1.45 χ 32 aquila 22 καί μου πε ότι είχε overkill

Last edited:
Στράτο με ένα 3ο στάδιο που μπαίνει πάνω σε δράπανο πάγκου θα φτιάχνεις ότι φυσ΄γγι περνά απ'το μυαλό.
Επίσης πιστεύω ότι οι επαναγομωμένοι κάλυκες ΜΟΝΟ με χρήση 3ου δίδουν αξιόλογα φυσίγγια .
Αυτο ακριβως σκεφτομαι Λαμπη στο δραπανο θα το βαλω.

Αυτο ακριβως σκεφτομαι Λαμπη στο δραπανο θα το βαλω.
Το 3ο βγάζει σωστό φυσίγγι με την σωστή αντίσταση ξερελιάσματος.
Σου δίδει την ευχέρεια να ''παίξεις '' με την αντίσταση που ίσως είναι απο τους σημαντικότερους παράγοντες που καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα .
Καί φυσίγγια κουκλάκια ....:)

Στράτο τα 35gr ήταν με buffer. ή χωρίς;;

Υ.Γ. Γνώμη μου στο 616 ανέβα 1.85 κ πάτα στα 57.5mm
Κωστα Αν είμασταν κοντά θα σου έδινα αυτά τα χάρτινα να φτιάξεις τίποτα με διβασικη.Είναι σε άριστη κατάσταση 6.45 με λογότυπο ΜΒ20200905_232147-1.jpg20200905_232042.jpg

Και γενικα σε όποιον ήταν κοντά θα τα έδινα,χωρίς παρεξήγηση οτι διαλεγω φίλους.Το εντυπωσιακό είναι το μέταλλο τους που δεν στραβώνει ούτε με πενσα.Όχι σαν σήμερα με κάτι κάλυκες.Ας μην λέμε μάρκες τέλος πάντων.

Το 3ο βγάζει σωστό φυσίγγι με την σωστή αντίσταση ξερελιάσματος.
Σου δίδει την ευχέρεια να ''παίξεις '' με την αντίσταση που ίσως είναι απο τους σημαντικότερους παράγοντες που καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα .
Καί φυσίγγια κουκλάκια ....:)

Καλημερα Λαμπη . Πολυ σωστα τα λες φιλε μου!!!! Το 3το σταδιο θεωρω οτι ειναι απο τα βασικοτερα
σταδια στην ιδιογομωση!!!!!
Μου στελνουν καποιοι φιλοι μου μηνυματα στο βαιπερ......και διαβαζω τις παπαρολογιες που γραφει
ενας πατριωτης σου....ειναι και αντιπροσωπος στην Κυπρο.....τον εχει ΄΄στραβώσει'' η
αντιπαλοτητα που εχει με καποιους αλλους.....και η παραπληροφορηση παει ''συννεφο'' !!!!
Γινεται γελοιος με οσα λεει και γραφει.....αλλα το χειροτερο ειναι οτι την ''πληρωνουν'' οσοι θελουν
μαθουν και να ασχοληθουν με την ιδιογομωση!!!!:(
ΥΓ. Βεβαια θεμα χρονου ειναι και θα τον παρουν χαμπαρι...οτι ο ανθρωπος κανει παραπληροφορηση για
τους δικους του λογους.;);)

Καλησπέρα παίδες! Θα ήθελα τη γνώμη σας!
Κάλυκας cheditte 12/67,40
Κάψουλι cx 2000
Sipe 1,45x32 No 7n
Συγκεντρωτηρας V.O.23
Κλείσιμο 6* 56,15 mmView attachment 15568
Βαγγελη να πατας μια φορα στην οθονη για να εστιαζει η καμερα πριν βγαλεις φοτο

Θετικό κ πολύ μαλακό φυσιγγάκι το S4 688 1.40 X31 Z2M 24 6* 57.70
Σήμερα 1η φορά το δοκίμαζα με ζεστό καιρό κατέβασε το τρυγόνι ακαριαίο σκότωμα .
Προηγουμένως 3-4 μέρες πρίν είχα δώσει σε φίλο 1.45 χ 32 aquila 22 καί μου πε ότι είχε overkill
Και στο 1.40×32 με gt24 686 καψουλι. . είναι θάνατος τώρα με της ζεστες

Status
Not open for further replies.
Back