Σωστα Νικο αν φυγει το χαρτακι θα κλεισει κανονικα με 3ο....αλλα δεν εχω...
Θα δοκιμαστουν αυτα που μου προτεινατε.
Δεν πειραζει που δεν εχεις 3το... κλεισε οπως εισαι ρε αδελφε!!!

Σωστα Νικο αν φυγει το χαρτακι θα κλεισει κανονικα με 3ο....αλλα δεν εχω...
Στράτο με ένα 3ο στάδιο που μπαίνει πάνω σε δράπανο πάγκου θα φτιάχνεις ότι φυσ΄γγι περνά απ'το μυαλό.Σωστα Νικο αν φυγει το χαρτακι θα κλεισει κανονικα με 3ο....αλλα δεν εχω...
Αυτο ακριβως σκεφτομαι Λαμπη στο δραπανο θα το βαλω.Στράτο με ένα 3ο στάδιο που μπαίνει πάνω σε δράπανο πάγκου θα φτιάχνεις ότι φυσ΄γγι περνά απ'το μυαλό.
Επίσης πιστεύω ότι οι επαναγομωμένοι κάλυκες ΜΟΝΟ με χρήση 3ου δίδουν αξιόλογα φυσίγγια .
Το 3ο βγάζει σωστό φυσίγγι με την σωστή αντίσταση ξερελιάσματος.Αυτο ακριβως σκεφτομαι Λαμπη στο δραπανο θα το βαλω.
Δοκίμασε και αλλη μάρκα κάλυκα αν μπορεσεις, δεν εχεις να χασεις κατιΛιπαινω κάθε φυσίγγι ξεχωριστά. Σε αυτο το φυσίγγι είναι 1,95 - 2 Χιλ. το βάθος ρελιου.
Μην τάζεις του αγίου και του μικρού παιδιού........Κωστα Αν είμασταν κοντά θα σου έδινα αυτά τα χάρτινα να φτιάξεις τίποτα με διβασικη
Το 3ο βγάζει σωστό φυσίγγι με την σωστή αντίσταση ξερελιάσματος.
Σου δίδει την ευχέρεια να ''παίξεις '' με την αντίσταση που ίσως είναι απο τους σημαντικότερους παράγοντες που καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα .
Καί φυσίγγια κουκλάκια ....![]()
Βαγγελη να πατας μια φορα στην οθονη για να εστιαζει η καμερα πριν βγαλεις φοτοΚαλησπέρα παίδες! Θα ήθελα τη γνώμη σας!
Κάλυκας cheditte 12/67,40
Κάψουλι cx 2000
Sipe 1,45x32 No 7n
Συγκεντρωτηρας V.O.23
Κλείσιμο 6* 56,15 mmView attachment 15568
Και στο 1.40×32 με gt24 686 καψουλι. . είναι θάνατος τώρα με της ζεστεςΘετικό κ πολύ μαλακό φυσιγγάκι το S4 688 1.40 X31 Z2M 24 6* 57.70
Σήμερα 1η φορά το δοκίμαζα με ζεστό καιρό κατέβασε το τρυγόνι ακαριαίο σκότωμα .
Προηγουμένως 3-4 μέρες πρίν είχα δώσει σε φίλο 1.45 χ 32 aquila 22 καί μου πε ότι είχε overkill
Σορυ είμαι λίγο άσχετος με αυτά.......έχεις δίκιο.......Βαγγελη να πατας μια φορα στην οθονη για να εστιαζει η καμερα πριν βγαλεις φοτο
Τα κανεις που τα κανεις κουκλες να κανουμε λιγο σωστο μπανιστιρι!!!Σορυ είμαι λίγο άσχετος με αυτά.......έχεις δίκιο.......
Ηλια κοψε λίγο μπαρουτη κ βάλε κ 684Και στο 1.40×32 με gt24 686 καψουλι. . είναι θάνατος τώρα με της ζεστες
684? Ενδιαφέρον! Στο 1,35 λες;Ηλια κοψε λίγο μπαρουτη κ βάλε κ 684
ποσο χρονων εισαι φιλε ;684? Ενδιαφέρον! Στο 1,35 λες;
Ποσα κιλα είσαι ;