Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σας κυριοι!! Σημερα πηγα Λεγρενα, αριστερα απ τα μεγαλα πευκα. Γυρισα ολη την πλαγια, εφτασα κατω απο Προφ. Ηλια και κατεβηκαμεχρι κατω την ασφαλτο. Ουτε φτερο για δειγμα. Ελαχιστες τουφεκιες επεσαν προς πλακες και πανω απ το μαντρι. Τελος για φετος το τριγονι για μενα. Απο αυριο, στα χαρακωματα.....

Άλλες φορές με ψιλόβροχο καθόμουν όλη μέρα στο καρτέρι κ με το ζόρι έπεζαν 2 πουλιά το μεσημέρι....δν έχει αρκετή βλάστηση να έχει δέντρα να τρώνε όλη μέρα στο μέρος εκείνο.
Με τη ζέστη δν πετάει ούτε σπούργος εκεί.... .sarcastic.
Κι αύριο μέρα είναι....
Το είδες με τα μάτια σου;;;.think.

Καλησπέρα παιδιά απο Κύπρο. Λίγα τρυγόνια έκαναν σήμερα την εμφάνισή τους και αναμένουμε οτι ίσως αύριο θα έχει καλό μπάσιμο. Αν και τα πουλιά ήταν αρκετά σκορπισμένα κατάφερα να πάρω ένα στο απογευματινό..πάντα με Ρωσσική υπογραφή, εννοείται!!!

Attachments

• 20200921_194002.jpg
    20200921_194002.jpg
    258 KB · Προβολές: 72
Αυτή η 391 αν έβγαινε με πραγματικά νερά στα ξύλα και όχι φιλμ θεωρώ ότι είναι ότι πιο όμορφο έβγαλε ποτέ η Beretta topic. Μπράβο για την κάρπωση.
με πραγματικό ξύλο και ωραία νερά έβγαιναν οι πιο πλούσιες εκδόσεις της 391
urica 2 gold ας πούμε με ξύλα extra grain, teknys, stonecoat ktl

IMG_20200919_160921.jpg
Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει, μακρινή τουφεκιά με NSI Due Europe 7.5
Γι αυτό και εγώ ανταπέδωσα το καλό με καλό.
Κατέληξα σε καρακαξοκάρτερο φωτιά και τις φιλοδώρησα με κάτι κωλοseries2 trap, που πήγαιναν το overkill γόνα.
6-7 κομμένες, δύο βρήκα να φωτογραφίσω μόνο
IMG_20200919_154625.jpgreceived_1536779526529399.jpeg

με πραγματικό ξύλο και ωραία νερά έβγαιναν οι πιο πλούσιες εκδόσεις της 391
urica 2 gold ας πούμε με ξύλα extra grain, teknys, stonecoat ktl
Η δική μου είναι η stonecoat gold με extra grain αν δεν κάνω λάθος.Πάντως σίγουρα δεν ειναι φιλμ.Μάλιστα επειδή βασικά είμαι υδρόβιος έχω αλλάξει ήδη μία πάπια κ 1 κοντάκι!Συγγνώμη για το εκτός θέματος,όμως δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να σας απαντήσω στο ανάλογο θέμα.Αν θέλουν οι διαχειριστές ας μεταφέρουν τη συζήτηση σε άλλο θέμα.Ευχαριστώ

Βγείκα μια βόλτα εκεί που είδα χθες 2 τρυγονάκια....τελικά μόνο 2 ήρθαν και πήρα το 1...αλλά πήγε με ανοιχτά φτερά κ έπεσε στην απέναντι καρπουζιά 100+m μακριά, με το χορτάρι 1.5 μέτρο...:mad::mad: έψαχνα 3/4 κ δν το βρείκα....hair..hair.....το μεσιμέρι θα πάρω το σκυλί κ θα πάω μήπως το βρω....λες κ άνοιξε η γη κ το κατάπιε....

20200922_071603.jpg

Βγείκα μια βόλτα εκεί που είδα χθες 2 τρυγονάκια....τελικά μόνο 2 ήρθαν και πήρα το 1...αλλά πήγε με ανοιχτά φτερά κ έπεσε στην απέναντι καρπουζιά 100+m μακριά, με το χορτάρι 1.5 μέτρο...:mad::mad: έψαχνα 3/4 κ δν το βρείκα....hair..hair.....το μεσιμέρι θα πάρω το σκυλί κ θα πάω μήπως το βρω....λες κ άνοιξε η γη κ το κατάπιε....

View attachment 16326
Κώστα η καρφώθηκε κάπου στο χορτάρι και έπρεπε να πέσεις πάνω του για να το βρεις, που λόγω απόστασης και κατάστασης του χωράφιου με τα χορταρια θελει πολύ τύχη χωρίς σκύλο η μετά δεν ψόφησε και ποδαρωσε ή κάτι παραμονεύε και στο πήρε πριν προλάβεις να πας...

Πήγαινε με τη σκυλίτσα το μεσημερι. Δεν χάνεις κάτι, θα βρει σίγουρα τη θέση που έπεσε με τα πούπουλα αν ποδαρωσε η το πήρε κάτι και το πουλί αν είναι εκει

Last edited:
Κώστα η καρφώθηκε κάπου στο χορτάρι και έπρεπε να πέσεις πάνω του για να το βρεις, που λόγω απόστασης και κατάστασης του χωράφιου με τα χορταρια θεκει πολύ τύχη η μετά δεν ψόφησε και ποδαρωσε ή κάτι παραμονεύε και στο πήρε πριν προλάβεις να πας...

Πήγαινε με τη σκυλίτσα το απόγευμα. Δεν χάνεις κατι

Παλια που πηγαινα πριν τη δουλεια για τρυγονια κ εχανα κανενα, τα εβρισκα ευκολα το μεσημερι με το σκυλι...Το προβλημα ειναι να μην το ανακαλυψουν τα μυρμηγκια πριν το σκυλο...

View attachment 16326
Τρυγόνι μετά από τόσες ώρες?Μην πάρεις σκύλο... Θα το βρεις από την μπόχα και μόνο.Αμα δεις κανένα καρπούζι γκρι αυτό είναι,τουμπανο θα έχει γίνει!!

Τρυγόνι μετά από τόσες ώρες?Μην πάρεις σκύλο... Θα το βρεις από την μπόχα και μόνο.Αμα δεις κανένα καρπούζι γκρι αυτό είναι,τουμπανο θα έχει γίνει!!
Γατάκι......εεε γατάκι.... .yel. .yel. .yelling..yelling..yell at..yell at..very funny..very funny..yell at..yell at..yell at.
20200922_151556.jpg5' λεπτά κάναμε...το βρείκε η μικρή και το κύλαγε με το πόδι της.....sarcastic....κάτω από πυκνή αγριοτοματιά ήταν...ακόμα στάζει αίμα το ράμφος του.....και επιδή ξυγιέσαι "πούστηκα" να ούμε.....εγώ θα το βάλω στο ψυγείο ΚΑΙ ΑΥΤΟ......yell at..yell at..very happy.

20200922_151825.jpg

Γατάκι......εεε γατάκι.... .yel. .yel. .yelling..yelling..yell at..yell at..very funny..very funny..yell at..yell at..yell at.
View attachment 163345' λεπτά κάναμε...το βρείκε η μικρή και το κύλαγε με το πόδι της.....sarcastic....κάτω από πυκνή αγριοτοματιά ήταν...ακόμα στάζει αίμα το ράμφος του.....και επιδή ξυγιέσαι "πούστηκα" να ούμε.....εγώ θα το βάλω στο ψυγείο ΚΑΙ ΑΥΤΟ......yell at..yell at..very happy.

View attachment 16332
Μπράβο φίλε!!!Έτσι !!

View attachment 163345' λεπτά κάναμε...το βρείκε η μικρή και το κύλαγε με το πόδι της.....sarcastic....κάτω από πυκνή αγριοτοματιά ήταν...ακόμα στάζει αίμα το ράμφος του.....και επιδή ξυγιέσαι "πούστηκα" να ούμε.....εγώ θα το βάλω στο ψυγείο ΚΑΙ ΑΥΤΟ......yell at..yell at..very happy.

View attachment 16332
Μπράβο Κώστα... Το βρήκε εύκολα από τη μποχα το σκυλί μάλλον :p

Status
Not open for further replies.
Back