Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άλλη μια βόλτα το απόγευμα στα ίδια σχεδόν μέροι.
Τα πουλιά λιγότερα από το πρωί....σήκωσα 1 τρυγονάκι δίπλα από χωματόδρομο σε θερισμένο...επιτόπιο φρενάρισμα και του άναψα μια τουφεκιά πάνω από το μηχανάκι αλλά με χερέτησε....εκείνη τη στιγμή τουλάχιστο.. .sarcastic.
Έπειασα κι εγώ δίπλα από το θερισμένο σε μικρό λιοστάσι κ το περίμενα μήπως και ξανά έρθει...τελικά ήρθαν 5 κ έποιασαν τα απέναντι σύρματα κ τα καμαρώνα από μακριά....έπειτα έφυγαν ανάποδα βέβαια.
View attachment 16256

Τελικά ξανά πέρασε το μοναχικό τρυγονάκι αλλά αυτή τη φορά δν τη γλύτωσε....

View attachment 16257

Αυτό όμως πήγε από Sipe 34gr mix No:7&8..
Πολύ ελάχιστες οι τουφεκιές πέριξ...

Αν τα πουλιά που μπείκαν χθες κ σήμερα μήνουν ως την Τρίτη τότε θα τουφεκάμε ως το Σ/Κ γιατί από Τετάρτη γυρνάνε Νοτιάδες...

Υ.Γ Η Μάνη,Σπάρτη κτλ περίχωρα ας έχουν το νου τους από αύριο και την Τρίτη ιδικά.
Πολλες Αμερικανιες μου φαινεται οτι βλεπεις και μου κανεις και τουφεκιες απο το μηχανακι..πως την ειδες την δουλεια Τρυγονοterminator?παντως αδειο δεν σε αφηνει κανα τρυγονακι λιγο καλαμποκακι κατι κανεις

Άλλη μια βόλτα το απόγευμα στα ίδια σχεδόν μέροι.
Τα πουλιά λιγότερα από το πρωί....σήκωσα 1 τρυγονάκι δίπλα από χωματόδρομο σε θερισμένο...επιτόπιο φρενάρισμα και του άναψα μια τουφεκιά πάνω από το μηχανάκι αλλά με χερέτησε....εκείνη τη στιγμή τουλάχιστο.. .sarcastic.
Έπειασα κι εγώ δίπλα από το θερισμένο σε μικρό λιοστάσι κ το περίμενα μήπως και ξανά έρθει...τελικά ήρθαν 5 κ έποιασαν τα απέναντι σύρματα κ τα καμαρώνα από μακριά....έπειτα έφυγαν ανάποδα βέβαια.
View attachment 16256

Τελικά ξανά πέρασε το μοναχικό τρυγονάκι αλλά αυτή τη φορά δν τη γλύτωσε....

View attachment 16257

Αυτό όμως πήγε από Sipe 34gr mix No:7&8..
Πολύ ελάχιστες οι τουφεκιές πέριξ...

Αν τα πουλιά που μπείκαν χθες κ σήμερα μήνουν ως την Τρίτη τότε θα τουφεκάμε ως το Σ/Κ γιατί από Τετάρτη γυρνάνε Νοτιάδες...

Υ.Γ Η Μάνη,Σπάρτη κτλ περίχωρα ας έχουν το νου τους από αύριο και την Τρίτη ιδικά.
Μπραβο φιλε,η επιμονη σου να πηγαινεις παρ ολες τις αναποδιες σε ανταμειψε!

Πολλες Αμερικανιες μου φαινεται οτι βλεπεις και μου κανεις και τουφεκιες απο το μηχανακι..πως την ειδες την δουλεια Τρυγονοterminator?παντως αδειο δεν σε αφηνει κανα τρυγονακι λιγο καλαμποκακι κατι κανεις
Να φάνε κ οι κότες κάτι τις....

Καλησπέρα σας κύριοι ένα ωραίο απογευματινό πιθανότατα το τελευταίο έλαβε τέλος.Ομορφες τουφεκιές καταπληκτικός τόπος ένα ωραίο αποτέλεσμα σε ένα πανέμορφο θήραμα που όσο το κυνηγάς τόσο σε μαγεύει περισσότερο.Τσοκ 3* φυσίγγια j&b light ν.8closest bank of america near me
Μπράβο ρε Φωτάρα.
Τα Fabarm εν δράση... .sarcastic.
Μπραβο φιλε,η επιμονη σου να πηγαινεις παρ ολες τις αναποδιες σε ανταμειψε!
Ναι Παναγιώτη...ήταν όμορφη μέρα.
Όχι για την κάρπωση.....αλλά ότι είδα πουλιά.
Σήμερα δν έβαλα κώλο κάτω...ξύπνησα 5.30 πήγα για παπιά κ στις 8.30 για τρυγόνια ως τις 10:30...έπειτα περπατητό σε δέντρα ως τις 13:00...με πέρνει τηλ. η μάνα μου....Κώστα θα έρθεις να φάμε μεσημεριανό ή θα φάμε μια κ καλή βραδυνό;;; .sarcastic. .sarcastic.
Κ από τις 17:30 ως το τέλος πάλι τα ίδια....
Πονάνε τα πόδια μου....sarcastic..sarcastic.

Να φάνε κ οι κότες κάτι τις....
Ασε τις κοτες και πετα το πανω στη σχαρα να μοσχοφας..ριξε και λιγο αλατακι και ετοιμος..α και για να μην καεις οχι τυλιγμα με χαρτοπετσετα με το καλαμποκοφυλλο απαραιτητα

Ασε τις κοτες και πετα το πανω στη σχαρα να μοσχοφας..ριξε και λιγο αλατακι και ετοιμος..α και για να μην καεις οχι τυλιγμα με χαρτοπετσετα με το καλαμποκοφυλλο απαραιτητα
Αν φάω αυτό το καλαμπόκι θα μήνουν τα δόντια μου πάνω του... .sarcastic. .sarcastic.

Αρκετά πουλιά είδα κ σήμερα το πρωί,όμως είχε πάρα πολύ κόσμο κ δεν έστρωναν πουθενα.Αποτέλεσμα 1 χαμένο, 2 στο κρεμαστάρι (με ένα σμπάρο) κ 1 που πρέπει να εχει φτάσει Αίγυπτο τώρα!!!!Μόνο tordo ν7. Νομός Ηλείας.View attachment 16264
Μπράβο Πατριώτη.

Αρκετά πουλιά είδα κ σήμερα το πρωί,όμως είχε πάρα πολύ κόσμο κ δεν έστρωναν πουθενα.Αποτέλεσμα 1 χαμένο, 2 στο κρεμαστάρι (με ένα σμπάρο) κ 1 που πρέπει να εχει φτάσει Αίγυπτο τώρα!!!!Μόνο tordo ν7. Νομός Ηλείας.View attachment 16264
Υπάρχουν οι καραμπίνες... και οι BERETTA...(ξεδίπλωσα και εγώ)... :)

Μια βόλτα μέχρι την ΚΩΠΑΙΔΑ πήγαμε,μήπως με την ανακατωσούρα του καιρού φανεί κάτι αλλά δεν.Νωρίς που ετοιμαζασταν το ξημέρωμα δυο πάπιες μεγάλες πέρασαν πάνω από τα δένδρα δίπλα μας με κατεύθυνση το ποτάμι.Παρά λίγο.Οι λαγαδες φιλοι μου μου είπαν ότι άκουσαν τα πρώτα Τσιν Τσιν στην Ριτσωνα.Μπορεί να φανεί καμμία πιτσιλωτη νωρις .

Μπράβο ρε Φωτάρα.
Τα Fabarm εν δράση... .sarcastic.

Ναι Παναγιώτη...ήταν όμορφη μέρα.
Όχι για την κάρπωση.....αλλά ότι είδα πουλιά.
Σήμερα δν έβαλα κώλο κάτω...ξύπνησα 5.30 πήγα για παπιά κ στις 8.30 για τρυγόνια ως τις 10:30...έπειτα περπατητό σε δέντρα ως τις 13:00...με πέρνει τηλ. η μάνα μου....Κώστα θα έρθεις να φάμε μεσημεριανό ή θα φάμε μια κ καλή βραδυνό;;; .sarcastic. .sarcastic.
Κ από τις 17:30 ως το τέλος πάλι τα ίδια....
Πονάνε τα πόδια μου....sarcastic..sarcastic.
Μπράβο Κώστα , πέρασες μια ωραία μέρα σήμερα !!!

Αλλά ρε φιλαράκι ....τι τρέξιμο ήταν αυτό ...κουράστηκα που τα διάβαζα .sarcastic..sarcastic.

8.50 ηδη ολα τα πορτοκαλι μπλουζακια ηταν Παλαιά Φώκαια σε καρεκλες με φρεντο!!
Αν τρωγαμε χελιδονια (αυτα τα μεγαλύτερα λιγο που δε θυμαμαι πως τα αποκαλουν), θα ειχαμε φτιαξει δυο κατσαρολες σημερα!
Τουφεκιες ακουστηκαν απο τις πλαγιες και τα υψωματα, απο τους ορτυκαδες...
Τάρταρους τα λέμε εμείς στην Πάτρα!

Καλησπέρα παλικάρια από Κεφαλλονιά!!
Εχθές λόγω που έπρεπε να μαζέψω τα αμαζευτα το πρωί δεν πήγα!! κυκλοφόρουσαν τρυγονακια και το απόγευμα για ένα 3ρο που πήγα με ένα παλιοτούφεκο που λένε ότι δεν σκοτώνει.yel..yel. με φυσίγγια ιδιογόμωση με γκρανουλαρ στα 30.5 γρμ ν8 πάντα;);) IMG_20200919_185616_1.jpg

Και σήμερα υπήρχαν το πρωί τρυγονακια από μονά έως και 14 το κοπαδακι, και το απόγευμα κυκλοφορούσαν αλλά γύρισα αργά σπίτι γιατί έκανα κάμποσα χιλ με τα πόδια και δεν το σκέφτηκα να βγάλω φωτό γιατί γύρισα σπίτι βράδακι, γιατί είχα το μυαλό μου στα τρυγονακια που δεν το έχω με τής φωτο:rolleyes::rolleyes:

Status
Not open for further replies.
Back