Μπραβο φιλε μετα τον Ιανο τελικα εγινε παιχνιδι..και η GP βεβαια ζημιαρα πολυ!Νότια Ηλεία σήμερα από τις 08:30 στο καρτέρι αρκετά τρυγόνια....17+ εκτός βελινεκούς σε κοπαδάκια από 3 ως 12 πουλιά...πολλές οι τουφεκιές πέριξ...τα πουλιά σπαστά κ πέφταν στα θερισμένα μανιωδώς.
Εμένα ένα μου πέρασε οριακά από το καρτέρι μου, τραβέρσα περίπου 45+m και δν δίστασα να του την ανάψω...το πήρα με την 3η τουφεκιά στου διαόλου τη μάνα.....απόρισα κι εγώ πως έπεσε στουπί...
View attachment 16239
Φυσίγγι ιδιογόμωση GP 33gr No7
Έπειτα πήγα περπατητό σε δέντρα, σημεία pit stop για ξεκούραση κ σήκωσα 1 το οποίο έφυγε τραυματισμένο.![]()
Σε άλλο σημείο σήκωσα 4 σε μια βελανιδιά αλλά δν μπάζωνται με τίποτα.
Εντελώς ανύσηχα...τα ξανά σήκωσα πάλι πιο πέρα αλλά από 4 τελικά σηκώθεικαν 6...αυτά από μ'ένα...
Μπράβο Κώστα.Πάρε καμμία άδεια Τρίτη η Τετάρτη γιατί μπορεί να δεχθείτε αναίτια επίθεση τρυγονιων στον Νόμο σαςΝότια Ηλεία σήμερα από τις 08:30 στο καρτέρι αρκετά τρυγόνια....17+ εκτός βελινεκούς σε κοπαδάκια από 3 ως 12 πουλιά...πολλές οι τουφεκιές πέριξ...τα πουλιά σπαστά κ πέφταν στα θερισμένα μανιωδώς.
Εμένα ένα μου πέρασε οριακά από το καρτέρι μου, τραβέρσα περίπου 45+m και δν δίστασα να του την ανάψω...το πήρα με την 3η τουφεκιά στου διαόλου τη μάνα.....απόρισα κι εγώ πως έπεσε στουπί...
View attachment 16239
Φυσίγγι ιδιογόμωση GP 33gr No7
Έπειτα πήγα περπατητό σε δέντρα, σημεία pit stop για ξεκούραση κ σήκωσα 1 το οποίο έφυγε τραυματισμένο.![]()
Σε άλλο σημείο σήκωσα 4 σε μια βελανιδιά αλλά δν μπάζωνται με τίποτα.
Εντελώς ανύσηχα...τα ξανά σήκωσα πάλι πιο πέρα αλλά από 4 τελικά σηκώθεικαν 6...αυτά από μ'ένα...
Ιάκωβε για πιο νησί μιλάς;;;Μεγαλο περασμα στο νησι.. Χρονια ειχε να το κανει....
Φίλε για τα 45+m με το πάτημα της σκανδάλης έπεσε πολύ γρήγορα το τρυγόνι και με κλασική προσκόπευση....Μπραβο φιλε μετα τον Ιανο τελικα εγινε παιχνιδι..και η GP βεβαια ζημιαρα πολυ!
Πέτυχες φαίνεται ριξια Grand Prix του Μονακο.Μην αλλάξεις γραμ.σκάγια.Ιδεώδης σχεση φορτιου με υλικο προωθησης φαινεται εγινεΙάκωβε για πιο νησί μιλάς;;;
Φίλε για τα 45+m με το πάτημα της σκανδάλης έπεσε πολύ γρήγορα το τρυγόνι και με κλασική προσκόπευση.......αμ καλά τη λέω Moto GP εγώ...
Παίζει να'ναι το πιο μακρυνό τρυγόνι που βάρεσα ως τώρα...
Υ.Γ Είναι αυτό που έλεγα προ χθές....πως ΑΝ ΠΑΙΣΕΙ ΣΤΑ 50m οι διπλανοί θα κάνουν τουμπεκί....εγώ όμως δν είχα διπλανό....![]()
Σαντορινη φιλε μου...Ιάκωβε για πιο νησί μιλάς;;;
Φίλε για τα 45+m με το πάτημα της σκανδάλης έπεσε πολύ γρήγορα το τρυγόνι και με κλασική προσκόπευση.......αμ καλά τη λέω Moto GP εγώ...
Υ.Γ Είναι αυτό που έλεγα προ χθές....πως ΑΝ ΠΑΙΣΕΙ ΣΤΑ 50m οι διπλανοί θα κάνουν τουμπεκί....εγώ όμως δν είχα διπλανό....![]()
Ειναι πολυ γκαζιαρα η κυρια αυτη και βγαζεις γουστα ειδικα αν ειναι και μακρινη η τουφεκια..παρε μια καμερα που χαμε πει να τις εχεις αυτες τις στιγμες..και κοινο να μην εχεις εκεινη τη στιγμη θα χεις ντοκουμεντο για αργοτεραΦίλε για τα 45+m με το πάτημα της σκανδάλης έπεσε πολύ γρήγορα το τρυγόνι και με κλασική προσκόπευση.......αμ καλά τη λέω Moto GP εγώ...
Διμουτσουνο με αγγλε κοντάκι βλέπω.. Πες μου ότι έχεις και τραγιασκα?Βγήκα μετά τις 15:30 για περπατητό σε χωράφια (χέρσα είναι εδώ!) με ελιές χαρουπιές και κάποια πεύκα. Η βροχή ήταν στα τελευταία της η μαυρίλα πήγαινε νότια και ήταν σίγουρο πως δεν θα έριχνε άλλο. Σε κάποιο χωράφι με λίγες ελιές και κάποιες τεράστιες χαρουπιές έφυγαν 2-3 απο τα 100 μέτρα. Συνέχισα το περπάτημα για μια ώρα περίπου, χωρίς άλλη συνάντηση κάνοντας ένα μεγάλο κύκλο φτάνοντας πάλι εκεί που είχαν σηκωθεί τα πουλιά και έκατσα κάτω από μια ψηλή χαρουπιά έχοντας μπροστά μου το χωράφι και πλάγια πίσω μου κι΄άλλες χαρουπιές.
Ξαφνικά βλέπω πολύ ψηλά ένα κοπάδι 6-7 τρυγόνια να έρχονται προς το μέρος μου και να βουτάνε κλείνοντας τα φτερά! μπαίνοντας ταυτόχρονα σε απόσταση βολής. Τουφέκισα ούτε και ξέρω πως! η πορεία των πουλιών ήταν από πάνω προς τα κάτω! και ίσα που πρόλαβα να ρίξω μία, πριν χαθούν πίσω από τα δέντρα που ήταν πίσω μου. Έμεινα ακόμα μια ώρα εκεί και ήρθαν εκτός βολής πάλι 3-4 στο ίδιο χέρσο; τα οποία δεν πλησιαζόντουσαν. (συγνώμη για τη μεγάλη περιγραφή, αν κάποιος έχει δεί τρυγόνια να βουτάνε έτσι ας μας πει)
Είχα και πάλιωσε ... τώρα ψάχνω την κατάλληλη και βολεύομαι με jockeyΔιμουτσουνο με αγγλε κοντάκι βλέπω.. Πες μου ότι έχεις και τραγιασκα?
Δεν πειράζει ρε φιλαράκι...Θα έχει να το λέει στα άλλα ότι γλύτωσε από την Μ2 του ΧελάΕχθες το Ιονιο ειχε αρκετα τρυγονακια, οπως και η Δυτικη Μεσσηνια παρολη τη βροχη...
Σημερα στη Μανη ουτε που το ειδα, η σχεδον ουτε που το ειδα αφου στο ξεκινημα για τα ορτυκια μου σηκωθηκε ενα απο τις πετρες και μου πηρε το τουφεκι...
Εγώ έχω 4,τώρα ψάχνω για ντουντούκαΕίχα και πάλιωσε ... τώρα ψάχνω την κατάλληλη και βολεύομαι με jockey
Να το προσέχεις αυτό φιλαράκι, 5 μέρες φυλακή είναιΕχθες το Ιονιο ειχε αρκετα τρυγονακια, οπως και η Δυτικη Μεσσηνια παρολη τη βροχη...
Σημερα στη Μανη ουτε που το ειδα, η σχεδον ουτε που το ειδα αφου στο ξεκινημα για τα ορτυκια μου σηκωθηκε ενα απο τις πετρες και μου πηρε το τουφεκι...
Μου περασαν στα 80 μετρα περιπου κατεβαινα αργα αππ το βουνο και πιθανον να ταν τα ιδια ετσι μετρησα και γωΠολύ κόσμο σήμερα λαυρεωτικη. Από τρυγόνια τίποτα. Μόνο την ώρα που έφευγα στο αμάξι γύρω στις 8:30 ειδα ένα κοπαδακι 7-8πουλια τα οποία επέσαν καρφί στην πλάγια του βουνού
Γιατί δεν το πάταγες με το μηχανάκι?.επιτόπιο φρενάρισμα και του άναψα μια τουφεκιά πάνω από το μηχανάκι
Άλλη μια βόλτα το απόγευμα στα ίδια σχεδόν μέροι.
Τα πουλιά λιγότερα από το πρωί....σήκωσα 1 τρυγονάκι δίπλα από χωματόδρομο σε θερισμένο...επιτόπιο φρενάρισμα και του άναψα μια τουφεκιά πάνω από το μηχανάκι αλλά με χερέτησε....εκείνη τη στιγμή τουλάχιστο..
Έπειασα κι εγώ δίπλα από το θερισμένο σε μικρό λιοστάσι κ το περίμενα μήπως και ξανά έρθει...τελικά ήρθαν 5 κ έποιασαν τα απέναντι σύρματα κ τα καμαρώνα από μακριά....έπειτα έφυγαν ανάποδα βέβαια.
View attachment 16256
Τελικά ξανά πέρασε το μοναχικό τρυγονάκι αλλά αυτή τη φορά δν τη γλύτωσε....
View attachment 16257
Αυτό όμως πήγε από Sipe 34gr mix No:7&8..
Πολύ ελάχιστες οι τουφεκιές πέριξ...
Αν τα πουλιά που μπείκαν χθες κ σήμερα μήνουν ως την Τρίτη τότε θα τουφεκάμε ως το Σ/Κ γιατί από Τετάρτη γυρνάνε Νοτιάδες...
Υ.Γ Η Μάνη,Σπάρτη κτλ περίχωρα ας έχουν το νου τους από αύριο και την Τρίτη ιδικά.