Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το πρωί δεν μπόρεσα να πάω αλλά έμαθα ότι μπήκαν λίγα πουλιά πιο μετά, έτσι πήγα μια βόλτα τώρα το απόγευμα με λίγο ψιλόβροχο με αποτέλεσμα να δω αρκετά τρυγονακια και να πάρω δύο.
.
Μπράβο ρε παικτουρα.

Το πρωί δεν μπόρεσα να πάω αλλά έμαθα ότι μπήκαν λίγα πουλιά πιο μετά, έτσι πήγα μια βόλτα τώρα το απόγευμα με λίγο ψιλόβροχο με αποτέλεσμα να δω αρκετά τρυγονακια και να πάρω δύο.
.
Τους έχεις κάνει κηδεία φέτος.... ;) Άσε να κατέβει και κανένα σε εμένα...

Εχω σε μας Κεφαλονια Ιθακη κατι πρεπει να φανηκε σημερα..μιλαγα στο τηλ με τον θηροφυλακα της περιοχης και μου λεγε οτι οταν εκοψε η βροχη μετα απο κανα μισαωρο εκατσαν μερικα τρυγονια στα συρματα απεναντι απ το σπιτι του..προφανως εγκλοβιστηκαν απο τον καιρο και ξεμειναν..θα γινει παιχνιδι αν γινει κιολας εκει το Σ/Κ που θα καθαρισει λιγο ο καιρος

Καλημέρα σε όλους

Βόρεια Ελλάδα τα πράγματα μέχρι στιγμής είναι θετικά από άποψη θηραμάτων τρυγόνι ορτύκι φασσα και παπιά

Το θέμα είναι αν θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε σωστά όλα αυτά τα θηράματα με αξιοπρέπεια και σεβασμό που τους αναλογεί

Στο χέρι μας είναι από όλα αυτά τα μέσα που διαχειριζόμαστε να απομονώσουμε όλους αυτούς που μόνο καλό δεν κάνουν και συνήθως προκαλούν

Τα ξέρω και τα βλέπω κάθε μέρα στο fb με πολλά πουλιά με πιάσαμε το όριο και βλακείες δυστυχώς από κυνηγούς χωρίς παιδεία για εμένα

Αφήστε τους μόνους τους και με τους όμοιους τους δεν αξίζουν

δεν πηγε κανενας σημερα το πρωι καμμια βολτα?
Πατριώτη εδώ δεν λέει να σταματήσει η βροχή αλλά περιμένω πως και πως μήπως και κόψει λίγο να βγω μια βόλτα γιατί όπως είδα και εχτές έχει αρκετά κρατημένα πουλιά.

Πατριώτη εδώ δεν λέει να σταματήσει η βροχή αλλά περιμένω πως και πως μήπως και κόψει λίγο να βγω μια βόλτα γιατί όπως είδα και εχτές έχει αρκετά κρατημένα πουλιά.
Άστα να πάρουν μια ανάσα ρε Χρηστάρα τους έχεις αλλάξει την μετανάστευση... :cool:

Λεγρενα δεν είναι πολύ καλή ιδέα για αύριο.Αν θέλει όμως κάποιος να βγει με τέτοιο καιρό το πολύ πολύ στα υψώματα της Καμαριζας.Και πάντα από υψώματα φεύγουμε οταν πρεπει.Τα Λεγρενα είναι ευάλωτα σε καταιγίδα.Το προειδοποιούν και πονακιδες

Λεγρενα δεν είναι πολύ καλή ιδέα για αύριο.Αν θέλει όμως κάποιος να βγει με τέτοιο καιρό το πολύ πολύ στα υψώματα της Καμαριζας.Και πάντα από υψώματα φεύγουμε οταν πρεπει.Τα Λεγρενα είναι ευάλωτα σε καταιγίδα.Το προειδοποιούν και πονακιδες
Τελικά με κέρδισε το στρώμα....
Ευχαριστώ για τη ενημέρωση...

Τι εννοείς με τις πινακίδες δεν έχω προσέξει κάτι?
Όταν μπεις στα Λεγρενα και κινηθείς προς ΑΓ.Κωνσταντίνο έξω σχεδόν απ' το χωριό έχει πινακίδες που αποτρρεπουν την διάβαση με πολλή βροχη.Βλέπεις ότι είναι σαν μεγάλο Ρέμα όλος ο τόπος μέχρι επανω εξάλλου.

Status
Not open for further replies.
Back