Το πιάνω ακριβώς απ' εκεί που το 'χα 'φήσει...
Τόσο την περασμένη Κυριακή (6 του μηνός), όσο και τη Δευτέρα (7 του μηνός), μήτε που το είδα απ' το απογιοματινό μου πόστο...!
Από τότε κι έπειτα δεν έχω ματαπάει καθόλου, διότι δεν μου το επιτρέπει ο "λυσσασμένος" και συνεχής Β/ΒΑ άνεμος που επικρατεί στην περιοχή όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες και μου είναι ιδιαιτέρως ενοχλητικός... Και δυστυχώς, απ' ό,τι προβλέπεται, θα συνεχίσει αμείωτος κι άλλο, δηλ. μέχρι μεσοβδόμαδα...!
Οπότε, κατά πάσα πιθανότητα, κάπως έτσι, "άδοξα" κι αναπάντεχα, θα τερματιστεί για εμένα το εφετινό κυνήγι ντοπιάρικου τρυγονιού.
Εντάξει, αφού κατάφερα και χούφτωσα μερικά τρυγονάκια, συν ένα τροφαντό αγριοπερίστερο για "bonus", πάλι καλά να λέω, δεδομένου και του ότι στην περιοχή μου πολύ λίγα έως ελάχιστα τρυγονάκια παραμένουν μέχρι την έναρξη και τις πρώτες εβδομάδες της κυνηγητικής σεζόν...
Εύχομαι λοιπόν, καλή συνέχεια σε όσους θα συνεχίσουν για μερικές ημέρες ακόμη τις τρυγονοαναζητήσεις τους...
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ! (Και μακάρι να παραμείνει στα επιτρεπόμενα θηρεύσιμα το τρυγόνι βεβαίως-βεβαίως...!)
(Εάν, ωστόσο, ξαναβγώ για κάνα τρυγονάκι και καταφέρω να το "ματώσω", θα μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας μέσα από εδώ...)