D
dionisis
Παρακαλούμε όπως δώσετε περισσότερες πληροφορίεςΣτο γνωστό καφέ έχει νέα συνεργάτη δια την παρασκευή των ροφημάτων

Παρακαλούμε όπως δώσετε περισσότερες πληροφορίεςΣτο γνωστό καφέ έχει νέα συνεργάτη δια την παρασκευή των ροφημάτων
Είναι απόλυτα φυσιολογικο αν σου συμβαίνει καποιες φορές, το ίδιο και εγω σημερα Ευβοια ημουν ο χειρότερος της παρέας , ο ένας εκανε 18 , ο αλλος 15 , και εγώ 11, και είχα αστοχίες αρκετές άλλα τα ίδια φυσίγγια θα χρησιμοποιήσω και παλι, και το ίδιο τσόκ στο επόμενο κυνήγι , απλά δεν ήταν η καλυτερη μου μέρα. το ευχάριστο ήταν οτι είχαμε ελαχιστα χαμενα με την χαριτωμενη σκυλίτσα του φιλου μας.Ολα αυτα με περπατητό παιδια μην γινει καμια παρεξήγηση, και αρκετη ωρα.Σήμερα το πρωί ήταν από αυτές τις μέρες που δε βαράω ούτε ελέφαντα σταματημενο. Το παθαίνω που και που, να μου φταίνε τα φυσίγγια, να μου φταίνε τα τσοκ, να τουφεκαω στο γάμο του καραγκιοζη...
Προς το μεσημεράκι ηρέμησα και ανέβηκε και η ψυχολογία μου. Τελικά 6 τσίχλες, 1 κοτσύφι και αρκετά χιλιόμετρα...
Συμβαίνει και σε άλλους αυτό το να τουφεκατε όπου να ναι κάποιες μερες;
Ειναι νωρις και δεν έχουν φάει ακόμα τα σμπαριδια τους για αυτό.Μολις ξεκινήσουν τα πολλα περπατητα θα θες φουλ τσοκ. ..αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αν δεν πας διπλα τους ακριβως δεν σηκώνονται με τιποτα.
Οσες πηραμε σημερα και γενικα σε αυτο το μερος ειναι λες και βαραμε ορτυκια με μεγαλυτερο βαθμο δυσκολιας.ολες πετανε ενα με το χωμα και αναμεσα στα πουρναρια.Ειναι νωρις ακομα και δεν έχουν φάει ακόμα τα σμπαριδια τους για αυτό.Μολις ξεκινήσουν τα πολλα περπατητα θα θες φουλ τσοκ. ..![]()
Ποιο είναι το γνωστό καφέ;Στα πέριξ της Αμφίκλειας σήμερα είχε... μυρωδιαί της φύσεως....
Στο γνωστό καφέ έχει νέα συνεργάτη δια την παρασκευή των ροφημάτων
Τα λίγα πουλιά που είδα και κρέμασα με Seminole Spreader και Alectoris extra Light 28gr και 31 γρ που είχα για δοκιμή... σε Ν.9...
Πολύ ευχαριστημένος με τα φυσίγγια του Μητσάκου έως σήμερα...
Πολύ ωραίο το βιντεακι.Άλλα 4 πουλιά σήμερα με ένα φτερουγάτο χαμένο, λίγο λιγότερα τα πουλιά σήμερα σεσχέση με χθες. Ο τζερτζελές κράτησε με το ζόρι 15-20 λεπτά.
![]()
Και ακόμα ένα βιντεάκι από τις σημερινές επιτυχημένες τουφεκιές
Στο περιφερειακό της ΤιθορέαςΠοιο είναι το γνωστό καφέ;
Ελα μαζι κ θα μαθειςrespect.Ποιο είναι το γνωστό καφέ;
Μπραβο σου...Πιστευω η καρπωση με μονοκαννο δε συγκρινεται με τιποτα αλλοΚαλησπέρα. Παρασκευή απόγευμα που πήγα στο χωριό, πρόλαβα να πεταχτώ στο καρτεράκι μου κατά τις 5 παρά τέταρτο. Έκατσα μια ώρα, φανήκανε κάμποσα πουλάκια, πήρα 3 τσίχλες, δυστυχώς όμως άφησα και 2 (μια τσίχλα κι ένα κοτσυφό), στις ζουρίδες.
Αρκετές περάσανε αργά το σούρουπο μετά τις 5.30, αλλά πετούσαν χαμηλά μέσα από τις ελιές, εμφανίζονταν ξαφνικά δίπλα μου και χάνονταν πριν προλάβω να σηκώσω τουφέκι!
Το Σάββατο πήγα πάλι στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα. Περάσανε σαφώς λιγότερα πουλιά, και με πορείες μακριά από τη θέση μου. Υποθέτω ότι είχανε περάσει νωρίτερα, γιατί μετά τις 5.30 δεν πέρασε τίποτα. Κατάφερα 2 με ωραίες μακρινές τουφεκιές κι ευτυχώς τις βρήκα και τις 2.
[/url][/IMG]![]()
![]()
![]()
Ομορφε. Από την δικια μου μερια μετρημένες στα δάκτυλα και τον ΔΥΟ χεριων.Xθεσινη εξορμηση για κυργιαρινες στον Παρνασσο,μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου ανα ατομο καναμε.Τουλαχιστον απολαυσαμε τον καφε μας στην Αραχωβα και στην συνεχεια απογευματινο μας βρηκε στον Αη Γιωργη Βοιωτιας με αποτεσματα μηδενικα.Πεντε ατομα φυγαμε ατουφεκιστοι.[/QΑ