Πιστεύω προσωπικά ότι στο τέλος το παιχνίδι ξεκαθαρίζει στη λέξη κλειδί ψυχολογία .
Δηλαδή μεταξύ δυό ισάξιων σκοπευτών με IQ ίδιο και την δυνατότητα αποχαρακτηρισμού της τροχιάς -πορείας κάθε δίσκου (διάβασμα)αυτό παίζει τον τελευταίο ρόλο
Πάντα σε φύση νευρικά αλλά ταλαντούχα παιδιά που δέν μπορούαν να διαχειριστούν με τίποτα την πίεση του αγώνα καλή είναι η όποια φυσική βοήθεια μέσω τροφών - ποτών ή και κάποιων σκευασμάτων αθώων στον εθισμό πάντα στα πλαίσια του επιτρεπομένου .
Κανείς δεν θα σου πεί ποτέ τί καί πώς πίνει κάτι υποβοηθητικό .
Πλένοντας τα χέρια στους νιπτήρες πρίν χρόνια είδα να πέφτει μια πολύ μικρή ασημί συσκευασία απο τον εξερχόμενο Ιταλό πολυπρωταθλητή ολυμπιακού αθλήματος .
Τήν πήρα !!!
Δέν ήξερα από τέτοια (πιτσιρικάς) και την πήγα στο φαρμακοποιό της γειτονιάς να μου πεί τι ήταν απο περιέργεια ή και προσπάθεια αν θέλετε να αντιγράψω τι κάνει το φαινόμενο .
Μούπε ο φαρμακοποιός ότι επρόκειτο για το ηρεμιστικό lexotanil 0.25 mg αν θυμάμαι ορθά .

Ήταν η πιό αδύνατη έκδοση μου είπε και με ρώτησε αν ήθελα να πάρω να μου δώσει

Υ.Γ Εφέτος συνάντησα (τυχαία)τον επικεφαλής της εθνικής επιτροπής ντόπιγκ (γιατρός) και του ανέφερα αυτό το περιστατικό .
Γνωρίζοντας αυτός την δραστική ουσία του μου είπε ότι δεν εσυγκαταλέγετο στις απαγορευμένες .
Ψυχολογία λοιπόν ,καθαρό μυαλό και δυνατός στον βατήρα .Η όποια τυχόν απώλεια να σε πεισμώνει κι'όχι να σε ρίχνει