Μπράβο φίλε Tolis SBE1.View attachment 9798Τα πουλια πλεων αγριεμενα με το ζορι κοντεψα πεντε δεκα φερμες οι δυο διπλες αλλα στο πρωτο μπιπ φευγανε μου τελειωσε και η μπαταρια μετα αστο δυσκολη μερα
Τις τελιωσε για φετος αχαχαχαχαχαΡε παιδες εκεινος ο " Μανιακός" που χαθηκε ;
Δε πιστεύω να σταμάτησε το κυνήγι και να τοριξε στο ψάρεμα ....
Πωωω ρε φίλε θα την έχανες τζάπα.Σχεδόν ολοήμερο κυνήγι σήμερα... μέχρι τις 16.00 δύο αλλαγές μέρους και σκύλου... τρία πουλιά σηκωσα ένα τουφεκισα.... όταν θέλει ο Θεός να σου το δώσει.... φεύγει μπροστά από το σκύλο χωρίς να την πιέσει....την κάνω τρεις τουφεκιές και δεν την βλέπω να πέφτει γιατί έκανε το επταρι....την ψάχνω επί μία ώρα περίπου μέχρι που χτυπάει το τηλέφωνο.... λέω πήγαινε στο αμάξι να αλλάξουμε μέρος.... πάω να βάλω τον αορτηρα στο όπλο και δεν τον βρίσκω λέω θα έπεσε εκεί που έβγαλα το τηλέφωνο... ψάχνω την διαδρομή μου ανάποδα και βγαίνει πιο κάτω από εκεί που τουφεκισα... λέω δεν ψάχνεις και τον απέναντι λακο αφού ήρθες ως εδώ. Στη μέση περίπου της διαδρομής ο σκύλος πιάνει μια μυρωδιά και ξαφνικά μου φέρνει την μπεκάτσα....μας την έδωσε ο Θεός.... μιάμιση ώρα μετά την τουφεκιά....View attachment 9827View attachment 9828
Μπράβο ρε Γιάνναρε!!Σήμερα ήταν η σειρά του σκυλάκου να δώσει ρεσιτάλ......εντάξει έλειπε και η Αρτεμουλα βέβαια.....έφυγε ο Κώστα πολλή νωρίς γιατί είχε τρομερό πονοκέφαλο και του λέω άσε μου το σκυλάκο να τον κυνηγήσω μόνο του.
Τι να λέμε ο Μπράβο, φωτιά σήμερα.....5.5 ώρες ο σκυλάκος αλωνισε με τρελό τέμπο τις πλαγιές και τα πυκνά. Βρήκε 5 πουλιά, όλες φερμαριστες, δίχως να τις πιέζει.
Η μία, η αδυνατουλα ήταν στην άκρη, τη φερμαρε σταθερά 5-6 μέτρα έξω και μόλις έφτασα κοντά του η βασίλισσα σηκώθηκε κατακόρυφα δίνοντας μου ευκαιρία για μια επιτυχημένη τουφέκια.
Η δεύτερη φερμαρίστηκε βαθιά κάτω στη ρεματιά, κάθησα κάνα 5λεπτο να το φιλοσοφισω αν θα κατέβω και τελικά πήρα την απόφαση να κατέβω.
Καμία 50αρια μετρα με κόπο και δυσκολία αλλά έφτασα σχετικά κοντά στον σκυλάκο, έσπασε 2 φορές και έκανε ποντα, κάποια στιγμή ακούω το σηκωμα της μπροστά μου και τη βλέπω να έρχεται ανάμεσα από τα δέντρα κατά πάνω μου...μια τουφεκιά και η όμορφη έπεσε μπροστά μου στα φύλλα. Ήρθε ο σκυλάκος, την απορταρισε, έκανε ένα γύρω μεσα στο πυκνό με τη βασίλισσα στο στόμα και μου την έφερε άθικτη. Έτσι πήρα τον ανήφορο να βγω από εκεί κάτω που μπήκα παρέα με την όμορφη.
Ωραία μέρα γεμάτη συγκινήσεις και ένταση χάρη στις βασίλισσες και τον Μπράβο.
5 πουλιά, 2 στο χέρι τέλη Φλεβάρη με τόση ζέστη......Ούτε στα όνειρά μου.......
Εύχομαι η κάμερα να μην με πρόδωσε σήμερα και να έγραψε τα πλάνα γιατί τα έχει παίξει από τις υγρασιες και κολλάει.
View attachment 9860View attachment 9859
μπραβω ρε γιανηηηηηηΣήμερα ήταν η σειρά του σκυλάκου να δώσει ρεσιτάλ......εντάξει έλειπε και η Αρτεμουλα βέβαια.....έφυγε ο Κώστα πολλή νωρίς γιατί είχε τρομερό πονοκέφαλο και του λέω άσε μου το σκυλάκο να τον κυνηγήσω μόνο του.
Τι να λέμε ο Μπράβο, φωτιά σήμερα.....5.5 ώρες ο σκυλάκος αλωνισε με τρελό τέμπο τις πλαγιές και τα πυκνά. Βρήκε 5 πουλιά, όλες φερμαριστες, δίχως να τις πιέζει.
Η μία, η αδυνατουλα ήταν στην άκρη, τη φερμαρε σταθερά 5-6 μέτρα έξω και μόλις έφτασα κοντά του η βασίλισσα σηκώθηκε κατακόρυφα δίνοντας μου ευκαιρία για μια επιτυχημένη τουφέκια.
Η δεύτερη φερμαρίστηκε βαθιά κάτω στη ρεματιά, κάθησα κάνα 5λεπτο να το φιλοσοφισω αν θα κατέβω και τελικά πήρα την απόφαση να κατέβω.
Καμία 50αρια μετρα με κόπο και δυσκολία αλλά έφτασα σχετικά κοντά στον σκυλάκο, έσπασε 2 φορές και έκανε ποντα, κάποια στιγμή ακούω το σηκωμα της μπροστά μου και τη βλέπω να έρχεται ανάμεσα από τα δέντρα κατά πάνω μου...μια τουφεκιά και η όμορφη έπεσε μπροστά μου στα φύλλα. Ήρθε ο σκυλάκος, την απορταρισε, έκανε ένα γύρω μεσα στο πυκνό με τη βασίλισσα στο στόμα και μου την έφερε άθικτη. Έτσι πήρα τον ανήφορο να βγω από εκεί κάτω που μπήκα παρέα με την όμορφη.
Ωραία μέρα γεμάτη συγκινήσεις και ένταση χάρη στις βασίλισσες και τον Μπράβο.
5 πουλιά, 2 στο χέρι τέλη Φλεβάρη με τόση ζέστη......Ούτε στα όνειρά μου.......
Εύχομαι η κάμερα να μην με πρόδωσε σήμερα και να έγραψε τα πλάνα γιατί τα έχει παίξει από τις υγρασιες και κολλάει.
View attachment 9860View attachment 9859
Ευχαριστώ Κώστα..όντως το εχω καψουρευτει το 16αρι. Του πάνε και τα φυσηγγάκια ( ειδικά το Fantom) ...... μια χαρά .....Μπράβο ρε Γιάνναρε!!
Την έχεις καταβρεί με το cal.16 κ το fantomaki του...![]()
Ευχαριστώ Σάκη μου αλλά και εσυ και χαρά πας βλέπω με τον σκυλακο σου .....θα σε ζηλεύει ο νησιωτης......μπραβω ρε γιανηηηηηη![]()
![]()
Ωραίος φίλε.....Αλλά και ο σκυλάκος που την απορταρισε.....οπως ειπες ηθελε να βρεθεί το πουλάκι......Αλήθεια όμως πόσες άραγε θα πηγαίνουν ετσι χαμένες....και τώρα ειδικά που η μόδα είναι κάτι φυσηγγια με 11αρια σκάγια......Σχεδόν ολοήμερο κυνήγι σήμερα... μέχρι τις 16.00 δύο αλλαγές μέρους και σκύλου... τρία πουλιά σηκωσα ένα τουφεκισα.... όταν θέλει ο Θεός να σου το δώσει.... φεύγει μπροστά από το σκύλο χωρίς να την πιέσει....την κάνω τρεις τουφεκιές και δεν την βλέπω να πέφτει γιατί έκανε το επταρι....την ψάχνω επί μία ώρα περίπου μέχρι που χτυπάει το τηλέφωνο.... λέω πήγαινε στο αμάξι να αλλάξουμε μέρος.... πάω να βάλω τον αορτηρα στο όπλο και δεν τον βρίσκω λέω θα έπεσε εκεί που έβγαλα το τηλέφωνο... ψάχνω την διαδρομή μου ανάποδα και βγαίνει πιο κάτω από εκεί που τουφεκισα... λέω δεν ψάχνεις και τον απέναντι λακο αφού ήρθες ως εδώ. Στη μέση περίπου της διαδρομής ο σκύλος πιάνει μια μυρωδιά και ξαφνικά μου φέρνει την μπεκάτσα....μας την έδωσε ο Θεός.... μιάμιση ώρα μετά την τουφεκιά....View attachment 9827View attachment 9828
Μην ακούω για 11 κ 12....τώρα ειδικά που η μόδα είναι κάτι φυσηγγια με 11αρια σκάγια......