Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
γιασας παιδεςς, ,,και εγω σημερα ασχωληθηκα με 3 κυριες στα σφυχταααα,,δυο τουφεκισα και κρατησα την μιααα,,της εκανα ολες πανω απο 2 3 σηκωματα την καθεμιατουςςς,,,παντως ο σετερακος της .sex hard. σημερααααα της πηγαινεε γαζιιιι,,αλλες 5 μερουλες μηνανε για να της κυνηγησουμεεεε ,,και μετα να της αφυσουμε στην υσηχιατουςςςςς.well done.create image url

Σχεδόν ολοήμερο κυνήγι σήμερα... μέχρι τις 16.00 δύο αλλαγές μέρους και σκύλου... τρία πουλιά σηκωσα ένα τουφεκισα.... όταν θέλει ο Θεός να σου το δώσει.... φεύγει μπροστά από το σκύλο χωρίς να την πιέσει....την κάνω τρεις τουφεκιές και δεν την βλέπω να πέφτει γιατί έκανε το επταρι....την ψάχνω επί μία ώρα περίπου μέχρι που χτυπάει το τηλέφωνο.... λέω πήγαινε στο αμάξι να αλλάξουμε μέρος.... πάω να βάλω τον αορτηρα στο όπλο και δεν τον βρίσκω λέω θα έπεσε εκεί που έβγαλα το τηλέφωνο... ψάχνω την διαδρομή μου ανάποδα και βγαίνει πιο κάτω από εκεί που τουφεκισα... λέω δεν ψάχνεις και τον απέναντι λακο αφού ήρθες ως εδώ. Στη μέση περίπου της διαδρομής ο σκύλος πιάνει μια μυρωδιά και ξαφνικά μου φέρνει την μπεκάτσα....μας την έδωσε ο Θεός.... μιάμιση ώρα μετά την τουφεκιά....IMG_20200224_133050.jpgIMG_20200224_150037.jpg

Σχεδόν ολοήμερο κυνήγι σήμερα... μέχρι τις 16.00 δύο αλλαγές μέρους και σκύλου... τρία πουλιά σηκωσα ένα τουφεκισα.... όταν θέλει ο Θεός να σου το δώσει.... φεύγει μπροστά από το σκύλο χωρίς να την πιέσει....την κάνω τρεις τουφεκιές και δεν την βλέπω να πέφτει γιατί έκανε το επταρι....την ψάχνω επί μία ώρα περίπου μέχρι που χτυπάει το τηλέφωνο.... λέω πήγαινε στο αμάξι να αλλάξουμε μέρος.... πάω να βάλω τον αορτηρα στο όπλο και δεν τον βρίσκω λέω θα έπεσε εκεί που έβγαλα το τηλέφωνο... ψάχνω την διαδρομή μου ανάποδα και βγαίνει πιο κάτω από εκεί που τουφεκισα... λέω δεν ψάχνεις και τον απέναντι λακο αφού ήρθες ως εδώ. Στη μέση περίπου της διαδρομής ο σκύλος πιάνει μια μυρωδιά και ξαφνικά μου φέρνει την μπεκάτσα....μας την έδωσε ο Θεός.... μιάμιση ώρα μετά την τουφεκιά....View attachment 9827View attachment 9828
Πωωω ρε φίλε θα την έχανες τζάπα.

Σήμερα ήταν η σειρά του σκυλάκου να δώσει ρεσιτάλ......εντάξει έλειπε και η Αρτεμουλα βέβαια.....έφυγε ο Κώστα πολλή νωρίς γιατί είχε τρομερό πονοκέφαλο και του λέω άσε μου το σκυλάκο να τον κυνηγήσω μόνο του.
Τι να λέμε ο Μπράβο, φωτιά σήμερα.....5.5 ώρες ο σκυλάκος αλωνισε με τρελό τέμπο τις πλαγιές και τα πυκνά. Βρήκε 5 πουλιά, όλες φερμαριστες, δίχως να τις πιέζει.
Η μία, η αδυνατουλα ήταν στην άκρη, τη φερμαρε σταθερά 5-6 μέτρα έξω και μόλις έφτασα κοντά του η βασίλισσα σηκώθηκε κατακόρυφα δίνοντας μου ευκαιρία για μια επιτυχημένη τουφέκια.
Η δεύτερη φερμαρίστηκε βαθιά κάτω στη ρεματιά, κάθησα κάνα 5λεπτο να το φιλοσοφισω αν θα κατέβω και τελικά πήρα την απόφαση να κατέβω.
Καμία 50αρια μετρα με κόπο και δυσκολία αλλά έφτασα σχετικά κοντά στον σκυλάκο, έσπασε 2 φορές και έκανε ποντα, κάποια στιγμή ακούω το σηκωμα της μπροστά μου και τη βλέπω να έρχεται ανάμεσα από τα δέντρα κατά πάνω μου...μια τουφεκιά και η όμορφη έπεσε μπροστά μου στα φύλλα. Ήρθε ο σκυλάκος, την απορταρισε, έκανε ένα γύρω μεσα στο πυκνό με τη βασίλισσα στο στόμα και μου την έφερε άθικτη. Έτσι πήρα τον ανήφορο να βγω από εκεί κάτω που μπήκα παρέα με την όμορφη.
Ωραία μέρα γεμάτη συγκινήσεις και ένταση χάρη στις βασίλισσες και τον Μπράβο.
5 πουλιά, 2 στο χέρι τέλη Φλεβάρη με τόση ζέστη......Ούτε στα όνειρά μου.......
Εύχομαι η κάμερα να μην με πρόδωσε σήμερα και να έγραψε τα πλάνα γιατί τα έχει παίξει από τις υγρασιες και κολλάει.
20200225_102951.jpg20200225_120011.jpg

Attachments

• 20200225_115704.jpg
    20200225_115704.jpg
    346,2 KB · Προβολές: 8
Σήμερα ήταν η σειρά του σκυλάκου να δώσει ρεσιτάλ......εντάξει έλειπε και η Αρτεμουλα βέβαια.....έφυγε ο Κώστα πολλή νωρίς γιατί είχε τρομερό πονοκέφαλο και του λέω άσε μου το σκυλάκο να τον κυνηγήσω μόνο του.
Τι να λέμε ο Μπράβο, φωτιά σήμερα.....5.5 ώρες ο σκυλάκος αλωνισε με τρελό τέμπο τις πλαγιές και τα πυκνά. Βρήκε 5 πουλιά, όλες φερμαριστες, δίχως να τις πιέζει.
Η μία, η αδυνατουλα ήταν στην άκρη, τη φερμαρε σταθερά 5-6 μέτρα έξω και μόλις έφτασα κοντά του η βασίλισσα σηκώθηκε κατακόρυφα δίνοντας μου ευκαιρία για μια επιτυχημένη τουφέκια.
Η δεύτερη φερμαρίστηκε βαθιά κάτω στη ρεματιά, κάθησα κάνα 5λεπτο να το φιλοσοφισω αν θα κατέβω και τελικά πήρα την απόφαση να κατέβω.
Καμία 50αρια μετρα με κόπο και δυσκολία αλλά έφτασα σχετικά κοντά στον σκυλάκο, έσπασε 2 φορές και έκανε ποντα, κάποια στιγμή ακούω το σηκωμα της μπροστά μου και τη βλέπω να έρχεται ανάμεσα από τα δέντρα κατά πάνω μου...μια τουφεκιά και η όμορφη έπεσε μπροστά μου στα φύλλα. Ήρθε ο σκυλάκος, την απορταρισε, έκανε ένα γύρω μεσα στο πυκνό με τη βασίλισσα στο στόμα και μου την έφερε άθικτη. Έτσι πήρα τον ανήφορο να βγω από εκεί κάτω που μπήκα παρέα με την όμορφη.
Εύχομαι η κάμερα να μην με πρόδωσε σήμερα και να έγραψε τα πλάνα γιατί τα έχει παίξει από τις υγρασιες και κολλάει.
View attachment 9860View attachment 9859
Μπράβο ρε Γιάνναρε!! .shake hands..well done.
Την έχεις καταβρεί με το cal.16 κ το fantomaki του... ;)

View attachment 9860View attachment 9859
μπραβω ρε γιανηηηηηη .sex hard. .well done.

Σχεδόν ολοήμερο κυνήγι σήμερα... μέχρι τις 16.00 δύο αλλαγές μέρους και σκύλου... τρία πουλιά σηκωσα ένα τουφεκισα.... όταν θέλει ο Θεός να σου το δώσει.... φεύγει μπροστά από το σκύλο χωρίς να την πιέσει....την κάνω τρεις τουφεκιές και δεν την βλέπω να πέφτει γιατί έκανε το επταρι....την ψάχνω επί μία ώρα περίπου μέχρι που χτυπάει το τηλέφωνο.... λέω πήγαινε στο αμάξι να αλλάξουμε μέρος.... πάω να βάλω τον αορτηρα στο όπλο και δεν τον βρίσκω λέω θα έπεσε εκεί που έβγαλα το τηλέφωνο... ψάχνω την διαδρομή μου ανάποδα και βγαίνει πιο κάτω από εκεί που τουφεκισα... λέω δεν ψάχνεις και τον απέναντι λακο αφού ήρθες ως εδώ. Στη μέση περίπου της διαδρομής ο σκύλος πιάνει μια μυρωδιά και ξαφνικά μου φέρνει την μπεκάτσα....μας την έδωσε ο Θεός.... μιάμιση ώρα μετά την τουφεκιά....View attachment 9827View attachment 9828
Ωραίος φίλε.....Αλλά και ο σκυλάκος που την απορταρισε.....οπως ειπες ηθελε να βρεθεί το πουλάκι......Αλήθεια όμως πόσες άραγε θα πηγαίνουν ετσι χαμένες....και τώρα ειδικά που η μόδα είναι κάτι φυσηγγια με 11αρια σκάγια......

αλη μια ωμορφη εξωδος ειχα και εγω σημεραααα,,επιασα σχετικα ψιλαα αναμοικτο πουρναρι μεσες παλιουρια,,,,ο σετερακος πιαστηκε αμεσως μωλις βγηκε απο το tseep στα 100μετρα μεσα στα πουρναριααα,,επη 40λεπτα η κυρια πωδαρωνε και εκανε βατραχωπηδηματα,,εως οτου την ακουω να σηκωνεται και ξαφνικα την βλεπω να περναη πισω απο ενα πουρναρι τρωη μια μπιχτη και βλεπω τον σετερακο να μου την φερνη μεσα στο καμαριιιιι.well done.,,,επειτα αλαξα μερως με πευκο μεσε πουρναρι,,εκη βρηκαμε αλη μια κυρια την σηκωσαμε 4 φωρες αλα το μερως υπερβωλικα σφυχτω και ουτε καν την ειδα παρα μωνο την ακουγααα.hair.,,μετα μας πλακωνη και η ζεστη και την κωπανησαμεεεε,,,,αυριο παλιιιι.my man.best betta fish namesupload pic online ΥΓ και λιγες φωτο παραπανω για να δητε τα μερη που κυνηγαωωωωω.well done.

Σήμερα είπα να πάω στα πουρνάρια που είχα αφήσει μερικά πουλιά.... μόνο ο μεγάλος στο τερέν και μόνο με το gps.... ένα πουλί το σηκωσαμε οκτώ φορές....το τουφεκισα τις δύο.... χωρίς να το πάρω...την τελευταία το φερμαρει ο σκύλος και είμαστε στα δύο μέτρα.... λέω δεν είναι δυνατόν να είναι εδώ.... και φεύγει ατουφεκιστη.... φωνάζω το σκύλο τον μαζεύω και φεύγω... αυτό το πουλί του αξίζει να ζήσει και να αναπαραχθεί. Τρεις φορές έφευγε από το σκύλο και πετούσε στο ένα μέτρο μέσα από τα μονοπάτια.... δεν έβγαινε πάνω να δώσει τουφεκιά.... μπράβο της..... Αλλαγή σκυλιών για να τρέξουν και τα άλλα.... δεν πήραν ούτε μυρωδιά..... μεθαύριο πάλι αγωνιστική....IMG_20200225_111846.jpg

τώρα ειδικά που η μόδα είναι κάτι φυσηγγια με 11αρια σκάγια......
Μην ακούω για 11 κ 12.....hair.
Ένας γνωστός μου πήρε για δοκιμή 5τμχ. Ζάραλης Dispersante 33gr No:12.....Ρίχνει το 1ο στο πυκνό την πήρε τη μπεκάτσα.....Άλλη μέρα ρίχνει το 2ο την παίρνει τη μπεκάτσα.....μια μέρα όμως .sarcastic. σήκωσε τη μπεκάτσα κ του βγείκε στο καθαρό 35m πιο πέρα...μια τουφεκιάκ την παίρνει....(σχεδόν)...sarcastic....δν γεμίζει το όπλο πάει να την πάρει με το όπλο κρεμασμένο στν ώμο.....sarcastic....ένα φταιρό η κυρία....bike...καπνός η μπεκάτσα......very happy.
Όταν με είδε μου είπε: Ρε μ@κ@κ@ πως είναι δυνατόν να έπεσε κ να σηκωθεί να φύγει......sarcastic..sarcastic.

Φαντάσου πόσες μπεκάτσες πάνε χαμένες από πολύ ψιλά σκάγια τα οποία ούτε στα ορτύκια δν αξίζει να τα ρίξεις.

Status
Not open for further replies.
Back