Mafia Calabria
Moderator
Σιγά μωρέ Σάκη για φυσίγγια για μπεκατσα λένε οι άνθρωποι αν ήταν για αγριογούρουνο εντάξειεχη θεμα ρε παιδες ΦΥΣΙΓΚΙΑ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΑ γραψτε εκη![]()
![]()

Σιγά μωρέ Σάκη για φυσίγγια για μπεκατσα λένε οι άνθρωποι αν ήταν για αγριογούρουνο εντάξειεχη θεμα ρε παιδες ΦΥΣΙΓΚΙΑ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΑ γραψτε εκη![]()
![]()
μπραβω σακη αλλα στη τεταρτη φοτο μου φενετε οτι μετρατε τις μητες σας εση και η βελουδοματατο εξυπνο πουλι λενε απο την μιτη πιανεταιιιιιετσι και σημερα το πρωι ασχωληθηκαμε με μια κυρια σηκωνονταστην 4 φωρες και μας δουλευε πανω κατω ,,εως που στο τελος μπηκε γυλεκοοοο
το μερως σφυχτο δηλ πουρναρι και δεν μπωρουσα να πιασω μερως ευκωλα,,εως που στο τελος επιασα ενα υψωματακι και στα 10 μετρα εφαγε το κεφαλιτης,,,,ο σετερακος σημερα παλι εδωσε ρεστααααα
ΥΓ καλα που ηρθες φιλε γαλανοματι στο ανταμωμα και με ξεματιαξεςςςςςς
boston skyline wallpaper
upload pictures
![]()
ναι ρε φιλαρακιμου ωντος, αλα απογωειτευτικα γιατι νωμιζα πως εχω εγω μεγαλιτερη μητιιιιιμπραβω σακη αλλα στη τεταρτη φοτο μου φενετε οτι μετρατε τις μητες σας εση και η βελουδοματα
Ο φιλος Μανιακος έχει αποχωρισει από το φόρουμ τζιμΡε παιδες εκεινος ο " Μανιακός" που χαθηκε ;
Δε πιστεύω να σταμάτησε το κυνήγι και να τοριξε στο ψάρεμα ....
εαν δεν δω μπεκατσα απο σενα αυτες της δυο μερες σηρασου να αποχωρισης και εσηηηηηΟ φιλος Μανιακος έχει αποχωρισει από το φόρουμ τζιμ![]()
μπωρης να παραμηνης στο φωρουμ φιλαρακιμουυυυ μπραβω στον τορο,,,γιατι σε ξελασπωσε και σημεραααView attachment 10050  View attachment 10053 καλημέρα δυστηχως αυτή δεν θα επιστρέψει στην πατρίδα της έπεσε ηρωικά μετά το δεύτερο μπλοκάρισμα του τορρο, 3 η 4 πουλιά βρήκαμε κλασσικά ανυσηχα, ωραία περάσαμε, παράξενη χρονιά σε μας, ας είμαστε γέροι πρώτα εμείς και μετά τα σκυλακια μας να τις ξανά ανταμωσουμε