Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακόμα έχει μπεκάτσες και πολλά ζευγάρια στα κεντρικά.
Σημερινή έξοδο έριξα σε ένα ζευγάρι και σε μια μονή φερμαριστές αλλά τίποτα.
Δεν πειράζει όμως ότι γλυτώσει θα είναι για καλό...
Καλή συνέχεια !!!

find the nearest chase bank to my current location
upload your image

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις εξόδους σας και τις επιτυχίες σας . Για εμένα εχθές ήταν η τελευταία τρίωρη έξοδος χωρίς καμία συνάντηση. Γενικά φέτος είχα μια γλυκόπικρη γεύση από τις εξόδους μου και την αναζήτηση της στα γύρω κυνηγότοπια της Αττικό Βοιωτίας. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβρης σχετικά καλά πήγε και από συναντήσεις και από καρπωση . Αλλά μετά τα χιόνια αρχές του νέου έτους εξαφανίστηκαν και παρά τις εξόδους είχαμε λίγες συναντήσεις και ανάλογη καρπωση μέχρι το τέλος. Καλή συνέχεια σε όσους επιμένουν να την αναζητούν και ευχές για μια καλύτερη χρονιά την νέα κυνηγετική περίοδο με υγεία πρώτα ο Θεός.

το εξυπνο πουλι λενε απο την μιτη πιανεταιιιιι .sarcastic. ετσι και σημερα το πρωι ασχωληθηκαμε με μια κυρια σηκωνονταστην 4 φωρες και μας δουλευε πανω κατω ,,εως που στο τελος μπηκε γυλεκοοοο.well done. το μερως σφυχτο δηλ πουρναρι και δεν μπωρουσα να πιασω μερως ευκωλα,,εως που στο τελος επιασα ενα υψωματακι και στα 10 μετρα εφαγε το κεφαλιτης,,,,ο σετερακος σημερα παλι εδωσε ρεστααααα;);) ΥΓ καλα που ηρθες φιλε γαλανοματι στο ανταμωμα και με ξεματιαξεςςςςςς.very happy..terror.boston skyline wallpaperupload pictures.kiss me.
μπραβω σακη αλλα στη τεταρτη φοτο μου φενετε οτι μετρατε τις μητες σας εση και η βελουδοματα

Σημερινή τετράωρη έξοδος.....σε πουρνάρια και μεσεδες.... δύο πουλιά σηκωσαμε από δύο φορές το καθένα χωρίς ευκαιρία για τουφεκιά..... εμείς θα πολεμάμε μέχρι το τέλος....κι ότι βγει... καλή συνέχεια σε όλους... αύριο μάλλον η τελευταία εξόρμηση....θα δούμε

Σήμερα στο παρά πέντε της λήξης επισκεφθήκαμε με τα σκυλάκια μου Λένα και Μαξ δύο μέρη που υπήρχαν απο προηγούμενες αναζητήσεις κάποιες πονηρές κυρίες και οι δύο μας ποδάρωσαν κανονικά αλλά η σκυλίτσα μου με επιμονή τις ανακάλυψε και τις χουφτώσαμε και τις δύο!!!
Άντε ακόμα αύριο και κλείσαμε για φέτος με υγεία !!!!!

acer laptop keyboard functions
anthropologist salary

IMG_20200229_095446.jpg  IMG_20200229_085728.jpg καλημέρα δυστηχως αυτή δεν θα επιστρέψει στην πατρίδα της έπεσε ηρωικά μετά το δεύτερο μπλοκάρισμα του τορρο, 3 η 4 πουλιά βρήκαμε κλασσικά ανυσηχα, ωραία περάσαμε, παράξενη χρονιά σε μας, ας είμαστε γέροι πρώτα εμείς και μετά τα σκυλακια μας να τις ξανά ανταμωσουμε

Attachments

• IMG_20200229_095407_BURST001_COVER.jpg
    IMG_20200229_095407_BURST001_COVER.jpg
    584,2 KB · Προβολές: 27
  • IMG_20200229_085747.jpg
    IMG_20200229_085747.jpg
    444 KB · Προβολές: 26
View attachment 10050  View attachment 10053 καλημέρα δυστηχως αυτή δεν θα επιστρέψει στην πατρίδα της έπεσε ηρωικά μετά το δεύτερο μπλοκάρισμα του τορρο, 3 η 4 πουλιά βρήκαμε κλασσικά ανυσηχα, ωραία περάσαμε, παράξενη χρονιά σε μας, ας είμαστε γέροι πρώτα εμείς και μετά τα σκυλακια μας να τις ξανά ανταμωσουμε
μπωρης να παραμηνης στο φωρουμ φιλαρακιμουυυυ μπραβω στον τορο,,,γιατι σε ξελασπωσε και σημερααα .very happy. peng

γιασας παιδεςςςς αλη μια ωμορφη σεζων εκλησε και σημερα με δυο συναντησηςςςς,,τα πουλια φευγανε πωλη μπρωστα αλα της τουφεκιεστους της τρωγανε ετσι για το καλο ταξιδηηηη.sarcastic. αλο ενα φιλαρακιμου βγηκε και αυτος σηκωνοντας 3 κυριες με ειδια συμπερηφωρα,,,,καλο ταξιδη να εχουνε και του χρονου ρεντευβου στα κλασικα μπεκατσοτοπια να εχουμε ολημαςςςςς.well done.samantha barks waistup loading photos

Έπεσε σήμερα η αυλαία της σεζόν 2019-20 οπου μια Βασίλισσα μας έκανε την τιμή από μια ωραία Φέρμα του Μαξ ακριβώς στο παρά ένα της επιστροφής στο αυτοκίνητο!!!!!! Με υγεία σε όλους μας να αντάμωσουμε και πάλι στην έναρξη της νέας σεζόν....
5 gallon fish aquarium
upload picture
fallout guns

Status
Not open for further replies.
Back