Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα δεν ειχα ορεξη να παω, αλλα τελικα το αποφασισα. Τα ιδια χαλια και δω, ζητημα να ειδα 15 πουλια, μαζι με τις πρωινες. Μια τουφεκια σε ενα ψηλωμενο κοπαδακι, κρατησα μια η οποια επεσε σχεδον στα ποδια μου. Αυριο παλι

όλα τα κομφόρ τους έχω. μέχρι και τζακούζι με ελαιόλαδο.
ladi-tigani-300x225.jpg

δεν το έχω βάλει ακόμα να δουλεύει, να έρθουν πρώτα.

Καλημέρα. Μπήκαν πουλάκια σήμερα, καλύτερα από χθες. Ξεκίνησαν από τις 8 παρά και μέχρι τις 8μιση είχε ενδιαφέρον,καμία σχέση βέβαια με το μπασιμο των προηγούμενων ημερων. Αυτό που διαπίστωσα από τα λεγόμενα όσων ρωτησα είναι ή έλειψη κοτσυφιων από τα μπασιματα, συνήθως τα κοτσύφια κλείνουν τα μπασιματα, ίσως αυτό να σημαίνει πως είναι ακομα πισω, αν και το προηγούμενο 3ήμερο καλό μπασιμο πέρασαν κοτσύφια, με τίποτα όμως δεν θυμησε τα μπασιματα κοτσυφιων τα προηγούμενα χρονια.

Χαλια μαυρα απο το καρτερι μου σημερα. Ελαχιστα πουλια και πολυ ψηλα. Μια τσιχλα εφερα σπιτι απο δυο που κατεβασα. Πυκνωνουν οι συναντησεις με τη βασιλισσα. Δυο μου περασαν το πρωι ενω περιμενα μαυρες.

πρώτα κοτσύφια στη πουλιάστρα εχτές, Τετάρτη.....λίγα, ελάχιστα κοτσύφια στον άξονα ης Αταλάντης.....
λοιπά πιτσιλωτά πτηνά σε αραιούς σχηματισμούς, λίγα και ψηλά
εν αναμονή του επόμενου κύμματος μετανάστευσης που ελπίζω να είνα τη Κυριακή (έτσι με βολεύει .yel.)

Τα μπασίματα δεν τελείωσαν .Εγώ πιστεύω ότι θα έχει κανα δυο καλά ακόμα .
Συνήθως την αυλαία την κλείνουν τα κοτσύφια τα οποία ακόμα δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους .Μπορεί να φάνηκαν μερικά αλλά ο κύριος όγκος τους είναι πίσω.
Το Σ/Κ θα έχουμε αρκετό κρύο με Βόρειο ρεύμα από Ρωσία ;);)

Status
Not open for further replies.
Back