Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στον Μεγαπλάτανο πολύ λίγα πουλιά σήμερα , φυσιολογικό θα έλεγα.
Τα μπασίματα δεν τελείωσαν , τα κοτσύφια είναι ακόμα καθ οδόν

Διπλα μου ηταν ο τσαπουρας με τον οποιο κατα διαστηματα το χαμε κανει ....δελο απο τα αστεια κλπ
Ωραια βολτα
Τα πιο πάνω νούμερα τα άκουγα και γέλαγα και εγώ με τις μαλ@κίες που έλεγαν.sarcastic.
Ένας από τους πολλούς λόγους που μας αρέσει το κυνήγι είναι η παρέα και ο χαβαλές.sarcastic.

Καλησπέρα. Ψιλοπραγματα σήμερα. Λίγα πουλάκια, και τα περισσότερα στα ουράνια, τελικά κατάφερα και πήρα 7 κιχλες, 1 κοτσύφι, 1 στρούνο (ψαρονι) και 2 πουλάκια που δε βρηκα γιατί μου έπεσαν φτερουγάτα, τουφεκισα άλκες 5-6 και αυτά ήταν. Ο κουμπάρος μου που κάθησε παραδίπλα μου, υποτίθεται στο καλύτερο πόστο, 2 κιχλες στο χέρι και του πέρασαν άλλες 4-5 πολλή ψηλά. Από φυσίγγια μόνο Predator ζωχιος. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι που παρ'ολο χθες το βράδυ και σήμερα τα χαράματα ακουγαμε πουλιά να μπαίνουν μετά λίγα πράγματα, ίσως τα πουλιά τώρα να μπαίνουν μόνο βράδυ. Καλή συνέχεια σε ολους.
zYtZeoj.jpg
Φιλε Γιαννη 81 εκ.ειναι οι καννες?

Όταν ακούς πουλιά το βράδυ πριν ξημερώσει... να ανησυχείς.
χθές το απόγευμα 2 φίλοι που έκοβαν ξύλα κοντά στο Σχινιά είδαν πολλά πουλιά να σηκώνονται από τις καλαμιές του βάλτου και να φεύγουν ψηλά και βόρεια

2 εφαγε περασε απο διπλα αν εβαζα ποδι θα του εκανα φαουλ. τιποτα στο γυρισμα εβαλα 5 αλλα ειχε αυτο και κοσμο ηταν στο δρομο

Βολτα με ρεμαλια του φορουμ και επιστρεψαμε με τα πεπελια μας... ειχα και εμπνευση να εχω 5 αστρα στην 303 κ τα τσοκακια της στην...Αθηνα..
Δεν ειχε πλια και τα ελαχιστα ηταν σε υψος απαγορευτικο..
Διπλα μου ηταν ο τσαπουρας με τον οποιο κατα διαστηματα το χαμε κανει ....δελο απο τα αστεια κλπ
Ωραια βολτα
Ευωδιες....

ούτε πουλί πετάμενο σήμερα...αν και το μέρος έχει κρατήσει αρκετά πουλάκια,σήμερα είχε τον χειρότερο καιρό με αρκετή υγρασία και Δ άνεμους...ατουφεκιστοι λυπών
απο της 6 εωσ και της 10:30 έπεσε μια ομίχλη που πραγματικά δεν έβλεπες μπροστά σού....στα 20-25μ από το αυτοκίνητο η φωτογραφια

free upload pictures

Σημερα μοδι λιγα πουλια με το ενδιαφερον μεχρι τις 09.00 με το ζορι διψηφηος αριθμος και 3αρες ντουφεκιες μεχρι να πεσουν και κυνηγητο μεχρι ναμπουν στο ντουρα με αλλαγη μαρκας σκαγιων 4αρων διαφορετικων και ενα ψιλοβροχο συνεχες απο της 05.20 μεχρι της 08,00, και καμια 30αρια φασες σε χαμηλο υψος να γυρνανε γυρω γυρω αλλα να μην ζυγωνουν κοντα.Αυτα ΟΒΕΡ.

Γρηγορη πρωινη βολτα σημερα, σχεδον απευθειας απο την δουλεια, στα βορεια του νομου, κοντα στο Ασπροχωρι. Αφιξη στις 06.30, τα πρωτα
πουλια εμφανισθηκαν σχεδον αμεσως, αλλα σε μεγαλα υψη. Οπλο Μ2/61cm, τσοκ Carlson long range, φυσιγγι F2. Εριξα καμμια 20αρια φυσιγγια,
πηρα τρεις τσιχλες που πεταξαν λιγο χαμηλοτερα, βρηκα ομως τις δυο. Στην αλλαγη οπλου, μεχρι να ελθω απο το αυτοκινητο, ενα ζευγαρακι
περασε πολυ στρωτα. Συνεχισα με SX3/71cm, τσοκ carlson medium range, εριξα 4 φυσιγγια F2, πηρα ακομα μια, πολυ ψηλα. Τα πουλια εκοψαν
ακριβως στις 08.00, την επομενη ωρα περασαν 4 - 5 πουλια πολυ ψηλα. Ημουν στο μαζεμα των φυσιγγιων εχοντας αφησει το οπλο, οταν ακουσθηκε
μια τουφεκια και ενα ζευγαρακι τσιχλες περασε ακριβως απο πανω μου, παρατηρωντας με και σχολιαζοντας οτι - ευτυχως - υπαρχουν και οικολογοι
κυνηγοι. Ηταν ενα ωραιο πρωινο, μια μικρη βολτα, με τον Σταυρο να ανεβαινει το πρωι την εθνικη με 180 και αργοτερα να την κατεβαινει με 80.
Καλο σας βραδυ.

Μ
καλημερα, παλι τιποτα απολυτως σημερα.. δεν θελω να πιστεψω οτι τα φετινα μπασιματα ηταν μονο 2μιση μερες
Μπα έχει κιαλλα πουλιά πίσω. Υπομονή να ξανανοιξει ο δυτικός διάδρομος. Το καλο ειναι οτι στην Ιταλία τις επόμενες μέρες δίνει βαριά συννεφιά και δεν θα περάσουν από εκεί. Μόλις πει ο Γιάννης από Κέρκυρα ότι ξαναμπήκαν την άλλη μέρα θα είναι στην Ηλεία.

Status
Not open for further replies.
Back