Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
γεια σας ειμαι καινούριος στο φορουμ. Αύριο λέω να παω προς Χορτιάτη παίζει τιποτά?
Τις τελευταίες μέρες έχει αρκετές τσίχλες.
Αύριο όμως προβλέπεται βαριά συννεφιά και δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει παιχνίδι...

Με τι όπλο και τι τσοκαρισμα σου αποδίδει καλύτερα;
Γιάννη το εχω ρίξει και παλιότερα με Benelli και τωρα με Remington και με όλα τα τσοκαρισματα και μου εχει αποδόσει τα μέγιστα. Εγω προσωπικά το χρησιμοποιώ σε συνθηκες πολυ υψηλής υγρασίας και δεν με εχει προδώσει ποτε.

• Like
Reactions: jnp
BA Αττική σήμερα πολύ βαριά η κουβέρτα, δεν βγηκα αν και ξυπνησα εγκαίρως. Απο πληροφορίες φίλων δεν είχε τίποτα σχεδόν. Ελάχιστα πουλιά και αυτα πρωι στο χαραμα.

• Like
Reactions: jnp
Καλημερα και απο μενα,χρονια πολλα σε ολους,μηδενικα πραγματα σχεδον και απο μενα,ειδα ολο κι ολο καμια 15 πουλια,τουφεκισα 2,πεσανε,αλλα δεν μπορεσα να τα βρω!
Αρκετα για σημερα,παμε να απολαυσουμε παρελαση και καφεδακι με ηλιολουστη μερα!

Last edited:
Βολτα με ρεμαλια του φορουμ και επιστρεψαμε με τα πεπελια μας... ειχα και εμπνευση να εχω 5 αστρα στην 303 κ τα τσοκακια της στην...Αθηνα..
Δεν ειχε πλια και τα ελαχιστα ηταν σε υψος απαγορευτικο..
Διπλα μου ηταν ο τσαπουρας με τον οποιο κατα διαστηματα το χαμε κανει ....δελο απο τα αστεια κλπ
Ωραια βολτα

Καλησπέρα. Ψιλοπραγματα σήμερα. Λίγα πουλάκια, και τα περισσότερα στα ουράνια, τελικά κατάφερα και πήρα 7 κιχλες, 1 κοτσύφι, 1 στρούνο (ψαρονι) και 2 πουλάκια που δε βρηκα γιατί μου έπεσαν φτερουγάτα, τουφεκισα άλκες 5-6 και αυτά ήταν. Ο κουμπάρος μου που κάθησε παραδίπλα μου, υποτίθεται στο καλύτερο πόστο, 2 κιχλες στο χέρι και του πέρασαν άλλες 4-5 πολλή ψηλά. Από φυσίγγια μόνο Predator ζωχιος. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι που παρ'ολο χθες το βράδυ και σήμερα τα χαράματα ακουγαμε πουλιά να μπαίνουν μετά λίγα πράγματα, ίσως τα πουλιά τώρα να μπαίνουν μόνο βράδυ. Καλή συνέχεια σε ολους.
zYtZeoj.jpg

Καλησπέρα. Ψιλοπραγματα σήμερα. Λίγα πουλάκια, και τα περισσότερα στα ουράνια, τελικά κατάφερα και πήρα 7 κιχλες, 1 κοτσύφι, 1 στρούνο (ψαρονι) και 2 πουλάκια που δε βρηκα γιατί μου έπεσαν φτερουγάτα, τουφεκισα άλκες 5-6 και αυτά ήταν. Ο κουμπάρος μου που κάθησε παραδίπλα μου, υποτίθεται στο καλύτερο πόστο, 2 κιχλες στο χέρι και του πέρασαν άλλες 4-5 πολλή ψηλά. Από φυσίγγια μόνο Predator ζωχιος. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι που παρ'ολο χθες το βράδυ και σήμερα τα χαράματα ακουγαμε πουλιά να μπαίνουν μετά λίγα πράγματα, ίσως τα πουλιά τώρα να μπαίνουν μόνο βράδυ. Καλή συνέχεια σε ολους.
zYtZeoj.jpg
κυκλάμινα δεν είχε σήμερα για την μανούλα που σου έφιαξε σοφρίτο;;;;;
ντροπή σου .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back