γεια σας ειμαι καινούριος στο φορουμ. Αύριο λέω να παω προς Χορτιάτη παίζει τιποτά?
leo72 Καλώς Ήρθες!
Αν θέλεις γράψε λίγα πράγματα για σένα εδώ: http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better.17/page-97#post-45810
γεια σας ειμαι καινούριος στο φορουμ. Αύριο λέω να παω προς Χορτιάτη παίζει τιποτά?
Τις τελευταίες μέρες έχει αρκετές τσίχλες.γεια σας ειμαι καινούριος στο φορουμ. Αύριο λέω να παω προς Χορτιάτη παίζει τιποτά?
Γιάννη το εχω ρίξει και παλιότερα με Benelli και τωρα με Remington και με όλα τα τσοκαρισματα και μου εχει αποδόσει τα μέγιστα. Εγω προσωπικά το χρησιμοποιώ σε συνθηκες πολυ υψηλής υγρασίας και δεν με εχει προδώσει ποτε.Με τι όπλο και τι τσοκαρισμα σου αποδίδει καλύτερα;
με τον Ζολώ Τζουμερκάτο φίλοι είστε;;;;....ειχα και εμπνευση να εχω 5 αστρα στην 303 κ τα τσοκακια της στην...Αθηνα..
Στορνο να μην παρεξηγηθουν και τίποτε ιταλομαθεις.στρούνο
κυκλάμινα δεν είχε σήμερα για την μανούλα που σου έφιαξε σοφρίτο;;;;;Καλησπέρα. Ψιλοπραγματα σήμερα. Λίγα πουλάκια, και τα περισσότερα στα ουράνια, τελικά κατάφερα και πήρα 7 κιχλες, 1 κοτσύφι, 1 στρούνο (ψαρονι) και 2 πουλάκια που δε βρηκα γιατί μου έπεσαν φτερουγάτα, τουφεκισα άλκες 5-6 και αυτά ήταν. Ο κουμπάρος μου που κάθησε παραδίπλα μου, υποτίθεται στο καλύτερο πόστο, 2 κιχλες στο χέρι και του πέρασαν άλλες 4-5 πολλή ψηλά. Από φυσίγγια μόνο Predator ζωχιος. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι που παρ'ολο χθες το βράδυ και σήμερα τα χαράματα ακουγαμε πουλιά να μπαίνουν μετά λίγα πράγματα, ίσως τα πουλιά τώρα να μπαίνουν μόνο βράδυ. Καλή συνέχεια σε ολους.
![]()
Για τη μανούλα Οκτωμβρινια και ή γυναίκα μου για το πατέρα μου ραβανί!!!κυκλάμινα δεν είχε σήμερα για την μανούλα που σου έφιαξε σοφρίτο;;;;;
ντροπή σου![]()