Τα πιο πάνω νούμερα τα άκουγα και γέλαγα και εγώ με τις μαλ@κίες που έλεγανΔιπλα μου ηταν ο τσαπουρας με τον οποιο κατα διαστηματα το χαμε κανει ....δελο απο τα αστεια κλπ
Ωραια βολτα
Φιλε Γιαννη 81 εκ.ειναι οι καννες?Καλησπέρα. Ψιλοπραγματα σήμερα. Λίγα πουλάκια, και τα περισσότερα στα ουράνια, τελικά κατάφερα και πήρα 7 κιχλες, 1 κοτσύφι, 1 στρούνο (ψαρονι) και 2 πουλάκια που δε βρηκα γιατί μου έπεσαν φτερουγάτα, τουφεκισα άλκες 5-6 και αυτά ήταν. Ο κουμπάρος μου που κάθησε παραδίπλα μου, υποτίθεται στο καλύτερο πόστο, 2 κιχλες στο χέρι και του πέρασαν άλλες 4-5 πολλή ψηλά. Από φυσίγγια μόνο Predator ζωχιος. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι που παρ'ολο χθες το βράδυ και σήμερα τα χαράματα ακουγαμε πουλιά να μπαίνουν μετά λίγα πράγματα, ίσως τα πουλιά τώρα να μπαίνουν μόνο βράδυ. Καλή συνέχεια σε ολους.
![]()
Ναι 81 εκ. είναι.Φιλε Γιαννη 81 εκ.ειναι οι καννες?
Το διαπιστώσαμε σήμερα.Όταν ακούς πουλιά το βράδυ πριν ξημερώσει... να ανησυχείς.
χθές το απόγευμα 2 φίλοι που έκοβαν ξύλα κοντά στο Σχινιά είδαν πολλά πουλιά να σηκώνονται από τις καλαμιές του βάλτου και να φεύγουν ψηλά και βόρειαΌταν ακούς πουλιά το βράδυ πριν ξημερώσει... να ανησυχείς.
Ευωδιες....Βολτα με ρεμαλια του φορουμ και επιστρεψαμε με τα πεπελια μας... ειχα και εμπνευση να εχω 5 αστρα στην 303 κ τα τσοκακια της στην...Αθηνα..
Δεν ειχε πλια και τα ελαχιστα ηταν σε υψος απαγορευτικο..
Διπλα μου ηταν ο τσαπουρας με τον οποιο κατα διαστηματα το χαμε κανει ....δελο απο τα αστεια κλπ
Ωραια βολτα
Παναγιωτηηηηηηη κερνα μολυβιιιιγέλιο πολύ Νιόνιο με το "βουνό"
δηλαδή έγινες πατσαβουράκιας σήμερα..... 3αρες ντουφεκιες μεχρι να πεσουν.....
Μπα έχει κιαλλα πουλιά πίσω. Υπομονή να ξανανοιξει ο δυτικός διάδρομος. Το καλο ειναι οτι στην Ιταλία τις επόμενες μέρες δίνει βαριά συννεφιά και δεν θα περάσουν από εκεί. Μόλις πει ο Γιάννης από Κέρκυρα ότι ξαναμπήκαν την άλλη μέρα θα είναι στην Ηλεία.καλημερα, παλι τιποτα απολυτως σημερα.. δεν θελω να πιστεψω οτι τα φετινα μπασιματα ηταν μονο 2μιση μερες