Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αριστερα. είναι η πρώτη φερμα 7 μηνών συναίνεση με τον μεγάλο μου σκύλο που με έκανε κυνηγό.
Φοβερό το γύρισμα του κεφαλιού στο 2:59....σαν να σου λέει ... "Τι θα κάνουμε, εδώ θα μείνουμε; ".
Συγχαρητήρια εξαιρετικές στιγμές.

Μπράβο Νικόλα.
Φύλαγε αυτό το ζευγάρι σαν τα μάτια σου γιατί βλέπω είναι σε χαμηλό υψόμετρο και είναι εύκολη λεία για τους τυφεκιοφόρους.
Φίλε δεν μπορώ να γίνω κακός αν δεν το καταλαβαίνουν από μόνη τούς Η πλειοψηφία ρίχνει και σε ζευγάρι δυστυχώς.. Θα ασχοληθώ έως Μάρτιο και μετά τέλος τον Αύγουστο ξανά..

Χαζεύω κάθε φορά με τις φωτογραφίες σου ρε φίλε....
Ευχαριστώ πολύ!!!
Μου αρέσουν οι φωτο γενικά.
Όπως και όλων των συναδέλφων.
Όχι μόνο με θηραμματα μου αρεσουν και τα όπλα και τα σκυλιά.
Υγεία να χουμε να βγάλουμε κι άλλες καλυτερες!!!

θα σου πρωτηνα με αυτες της φωτο φιλε στελιο να ειχες δυπλα και ενα σκυλακι φερμαςςςςς,,εκη εχη αξια αυτο το υπερωχο θυραμααααα;)
Έχω ανοίξει ένα θέμα που λέει για κυνήγι χωρίς σκύλο και έχω αναλύσει το γιατί.

Να συμπληρώσω ότι δεν έχω όρεξη να έχω ένα σκυλί και θα ήταν άδικο να πάρω ένα ζώο αποκλειστικά για να το εκμεταλλευτώ κυνηγετικα.

Πρώτα πρέπει να πάρουμε ένα σκυλο για να τον προσέχουμε και να τον αγαπάμε και μετά να μας συντροφεύει στο κυνήγι.

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνω το παραπάνω οπότε καλύτερα χωρίς σκυλάκι.

Το θήραμα αυτό έχει μεγάλη αξία για μένα.
Αν δεν υπήρχε η πέρδικα δεν θα έβγαζα άδεια.
Τόσο απλά.

Έχω ανοίξει ένα θέμα που λέει για κυνήγι χωρίς σκύλο και έχω αναλύσει το γιατί.

Να συμπληρώσω ότι δεν έχω όρεξη να έχω ένα σκυλί και θα ήταν άδικο να πάρω ένα ζώο αποκλειστικά για να το εκμεταλλευτώ κυνηγετικα.

Πρώτα πρέπει να πάρουμε ένα σκυλο για να τον προσέχουμε και να τον αγαπάμε και μετά να μας συντροφεύει στο κυνήγι.

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνω το παραπάνω οπότε καλύτερα χωρίς σκυλάκι.

Ωστόσο Ναι συμφωνω ότι οι φωτο θα ήταν καλύτερες αν υπηρχε παρουσία σκύλου.
χωρις παρεξησηση φιλε στελιο αυτο το ωμορφο λεβεντοκυνηγι που λεγαιτε περδικα ΘΕΛΗ ΣΚΥΛΙΙΙΙ,,,ωπος και να το κανουμε καπια κυνηγια θελουνε για να ολωκληρωσουνε την ωμορφια του κυνγηγιου ενα ζωο;) εαν σου γεμιζη το κυνηγι περδικας και οχι μωνο χωρις ζωο δεν θα σου πω εγω τι να κανηςςς ,,καλα κυνηγια να εχης φιλεεε

χωρις παρεξησηση φιλε στελιο αυτο το ωμορφο λεβεντοκυνηγι που λεγαιτε περδικα ΘΕΛΗ ΣΚΥΛΙΙΙΙ,,,ωπος και να το κανουμε καπια κυνηγια θελουνε για να ολωκληρωσουνε την ωμορφια του κυνγηγιου ενα ζωο;) εαν σου γεμιζη το κυνηγι περδικας και οχι μωνο χωρις ζωο δεν θα σου πω εγω τι να κανηςςς ,,καλα κυνηγια να εχης φιλεεε
Να είσαι καλά και επίσης καλά κυνηγια!!!

Status
Not open for further replies.
Back