Ούτε σκαρτος είσαι ούτε παράνομος ούτε τίποτα
απλα η Πέρδικα και η μπεκάτσα έχει άλλη γλύκα με τον σκύλο είναι συνδεμένα αυτά τα 2 πράγματα.
Προσωπικά αν ας πούμε αν τύχει και δεν έχω σκύλο για τον άλφα βήτα λόγο, Δεν θα πάω καν για πέρδικα δεν μαρεσει απλά να σηκωθεί και να την τουφεκισω δεν μου προσφέρει καμία διασκέδαση ούτε χαρά.
Και ξέρω πολύ κόσμο που σκέφτεται ακριβώς το ίδιο.
θα πάω στο καρτέρι για κουνέλια στα τρυγόνια στα περιστέρια ότι άλλο να ρίξω τις τουφεκιές μου να γουστάρω.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις σκύλο και να μην τον αγαπήσεις θες δεν θες θα σε κάνει να τον αγαπήσεις είναι ένα πλάσμα που σε αγαπάει πιο πολύ από τον ίδιο του τον εαυτό.
και δεν χρειάζεται να πάρεις Φέρμας. Ας πούμε με ένα σπριγκερ η Κόκερ σκέψου πόσες τραυματισμένες θα έβρισκες και πόσες λουφαγμενες .
και ο σκύλος να ξέρεις δεν θέλει ανθρώπινη αγάπη ούτε πάνω στο κρεβάτι σου να κοιμάται κτλ που κάνουν οι φιλοζωοι του κολου.
Μα...είπα...θέλει και χορο και χρήμα και χρόνο.....θα το αγαπήσω το σκυλι αν το έπερνα δεν είμαι σκατοψυχος.
Που να το βάλω ομψς στο κεφάλι μου;
Δεν μένω μόνος...οι άλλοι δεν συμφωνούν...Δηλαδή απλά πράγματα γιατί δεν τα καταλαβαινετε.
Εν τω μετάξι εγώ στην πέρδικα δεν πάω για την τουφέκια.
Πάω γιατί μ αρέσει η ορειβασία η σκληρή αυτή η προπόνηση που δε μοιαζει με κατι αλλο.
Πάω γιατί μου αρέσει το βουνό Και η πέρδικα μου δίνει έξτρα κίνητρο.
Δηλαδή πως να στο πω...δε θα έφτανα να κάνω 20 χλμ πάνω στο βουνό αν δεν έψαχνα γι αυτό το πουλί.
Εξάλλου αυτό το φρρρρρ όταν φεύγουν δε μοιάζει.. με άλλο κυνήγι.
Και άλλη φευγει από δω άλλη από κει και πάει λέγοντας.
Η να τις δω να στραταριζουν είμαι ικανός να σκοτωθώ να τις προλάβω και πάει λέγοντας.
Αυτή η κούραση που σου δίνει αυτό το κινηγι έχει μια γλυκά.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα Δηλαδή.
Ναι με το σκυλί έχει άλλη χάρη δε σημαίνει αυτό ότι διαφορετικά όπως το κάνω εγώ ότι δε μου προσφέρει.
Εμένα με ανυψώνει αυτό το κυνήγι διότι υπερβάλλω εαυτον.