Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φύγαμε τότε.......
Δε κρατιέσαι...
Πάντως θα' θελα να χα ρε Γιάννη τη δυνατότητα, να κυνηγήσω την μπεκάτσα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης . Κριμαία, Ιραν, Ιρλανδία, στη χερσόνησο της Βρετάνης, όχι για να βαρέσω πολλά πουλιά, αλλά να κυνηγήσω την ξυλόκοτα σε όσα περισσότερα και διαφορετικά μπεκατσοτόπια μπορω...

Δε κρατιέσαι...
Πάντως θα' θελα να χα ρε Γιάννη τη δυνατότητα, να κυνηγήσω την μπεκάτσα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης . Κριμαία, Ιραν, Ιρλανδία, στη χερσόνησο της Βρετάνης, όχι για να βαρέσω πολλά πουλιά, αλλά να κυνηγήσω την ξυλόκοτα σε όσα περισσότερα και διαφορετικά μπεκατσοτόπια μπορω...
Και'γω Σπύρο οπως τα λες, αλλα και στην Ηπειρο οταν ερχόμαστε περναμε τέλεια, υπεροχος τοπος.

Δε κρατιέσαι...
Εσυ και ο gianni lugari...sarcastic..sarcastic.

Φρέσκο ,Φόλόη Ηλείας σήμερα για φάσες και δεντρότσιχλες, από φάσες είδα 2 η μια σε θέση βολής αλλα το κινητο μου στέρησε την ευκαιρία να της ρίξω .δεντρότσιχλες καμία ,τσίχλες απλές αρκετες αλλα πολύ ψηλωμένες,Βέβαια οι συνάδερφοι σε διπλανα καρτέρια πυροβολούσαν αδιάκριτα και μετα μανίας ότι πετούσε ακόμα και σβορυγγια (ψαρόνια) . Να συγχαρω τα παληκάρια της θυροφυλακής από Αμαλιάδα που επιτελουν το καθήκον τους με ευγένεια και προσήλωση.

Εδώ μ' αυτα που διαβάζω, σκέφτομαι να κάνω ένα γρήγορο απογευματινό...
Δεν έχεις να χασεις τίποτα, στο βουνό θα πας, θα ηρεμήσεις και που ξέρεις μπορει καμιά γαλάζια να σου έρθει για "αγκαλίτσες" .sarcastic.
Πήγαινε φίλε μπήκανε πουλιά. ;)

Πολλή φασσα σήμερα. Αρκετά πουλιά και σε κοπάδια και 2-3. Πήγα για λαγό σήμερα και δεν τις κυνηγησα, αν και μου πέρασε ένα ζευγάρι καλα και έπρεπε να πάρω μια.
Αύριο θα είμαι όλη μέρα στα καρτερια.

Πριν λίγο μιλησα με φιλαράκι που ήταν βόρεια Κέρκυρα και κυνήγησε μόνο φασσα. Τελικά πήρε 3 πουλιά, 2 από ένα κοπαδακι που του βγήκε βολικά και 1 φασσα από ένα ζευγάρι. Έχασε και μια φτερουγάτι στο γκρεμό, είδε μου είπε αρκετά πουλιά σε κοπαδακια και ζευγάρια αλλά ήταν εκτός βολής. Αλλά 4 άτομα που ήταν τριγύρω πήραν από μια ή δύο ο καθένας.

Αυτή είναι η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ! Ζολώ τα υπόλοιπα τα αφήνω να τα πείς εσυ..

2e55v2f.jpg

Με αυτά που γράφετε τρελανατε το φίλο μου, υπομονή Χρήστο η Τετάρτη έρχεται!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back