Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τη μπεκάτσα δεν την αλλάζω ! Ειναι ποιο αθλητικό κυνηγι εχει χτυποκάρδι !!
Αυτο που μαρεσε σαν εικόνα ηταν η πτηση της που ειχα δει μονο στο YouTube και οταν έτρωγαν την Τουφεκιά άφηναν ενα σύννεφο απο πούπουλα αλλα πολυ υπομονή ρε γ......το

Παιδιά τωρα τον Οκτώβρη- Νοεμβρη στα περάσματα τι ώρα βλέπεται περιπου φασσες?Εχεται δει ποτέ να περνάνε το ξημέρωμα? Στον τόπο μου έχω προσέξει ότι κάνουν την εμφανιση τους μετά τις 8.15(καρατσεκαρισμενο)...Καμιά σχέση με τις τσίχλες δλδ που ξεκινάν νωρίς.Να τονίσω (αν έχει σημασία)ότι το νησί μου σε καμία περιπτωση δεν χαρακτηρίζεται φασσοτοπος.Οτι δούμε τωρα στα περάσματα μετά αντε γεια..Ευχαριστώ για τις απαντησεις:)

Last edited:
Στα μέρη που τις κυνηγάω εγώ Τάσο,περνάνε αφού έχει σκάσει η μέρα για τα καλά.
Αλλά φάσσα είναι αυτή και είναι τελείως απρόβλεπτη...

Εύχομαι την Τρίτη οι φάσσες να ''κάνουν παρέλαση'' πάνω από το καρτέρι μου όπως εδώ στον Γάλλο.....sarcastic.

Αυτό είναι...
καρτέρι στον αυχένα του βουνού και τα πουλιά να σου σκάνε στη μούρη.
4*& 3* τσοκ, φυσίγγι 33-34γρ. Νο 7-6 και όπως λέει ο Δημήτρη και ο Τάσος 20 μέρες στην παράγκα.sarcastic.
Γαλλία στην Κορσική με κλειστά τα μάτια....
Απίστευτο μέρος.
Κάπου έχω διαβάσει ότι είναι και καλός μπεκατσότοπός...

Παιδιά τωρα τον Οκτώβρη- Νοεμβρη στα περάσματα τι ώρα βλέπεται περιπου φασσες?Εχεται δει ποτέ να περνάνε το ξημέρωμα? Στον τόπο μου έχω προσέξει ότι κάνουν την εμφανιση τους μετά τις 8.15(καρατσεκαρισμενο)...Καμιά σχέση με τις τσίχλες δλδ που ξεκινάν νωρίς.Να τονίσω (αν έχει σημασία)ότι το νησί μου σε καμία περιπτωση δεν χαρακτηρίζεται φασσοτοπος.Οτι δούμε τωρα στα περάσματα μετά αντε γεια..Ευχαριστώ για τις απαντησεις:)
Και γω αυτό έχω δει Τάσο, τα περισσότερα πουλιά μπαίνουν από τις 08:30 και μετά και μπορεί να μπαίνουν μέχρι αργά το μεσημέρι.
Πάντως και οι κίχλες μες τις 08:00 αρχίζουν και μπαίνουν, τα πρωινά πουλιά που βλέπουμε είναι συνήθως καθισμένα από βραδύς ή προηγούμενων ημερών.
Για σημερινή ώρα μιλάμε αν πάτε αύριο πάτε μια ώρα πριν.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back