Συγχαρητήρια για τον ντουμπλε!respect.τωρα μου λεει που σε καψούρεψαν θα τρως τη ζωη σου στις κορφές μπας και την δεις !
Τέρμα τωρα η μπεκατσα..

Συγχαρητήρια για τον ντουμπλε!respect.τωρα μου λεει που σε καψούρεψαν θα τρως τη ζωη σου στις κορφές μπας και την δεις !
Εύχομαι την Τρίτη οι φάσσες να ''κάνουν παρέλαση'' πάνω από το καρτέρι μου όπως εδώ στον Γάλλο....
Άστα να πάνε φίλε Δημήτρη..goodboy.Αυτό το καρτέρι είναι μεγάλη ζήλεια .
Άστα να πάνε φίλε Δημήτρη..goodboy.
Μια τέτοια μέρα ας μου τύχει και θα κρεμάσω το όπλο για το υπόλοιπο της σεζόν...![]()
Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις..Μια τέτοια μέρα ας μου τύχει και θα κρεμάσω το όπλο για το υπόλοιπο της σεζόν...![]()
Εγω θα έφτιαχνα αυθαίρετη παράγκα εκεί.Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις..![]()
Έρχεσε δεύτερος..Εγω θα έφτιαχνα αυθαίρετη παράγκα εκεί.
Το ίδιο έχω δει και εγω..Επίσης έχει προσέξει ότι θέλει καλές μέρες με ηλιο..αφού έχει σκάσει η μέρα για τα καλά.
Μεγάλη φόλα σήμερα στο φασσοτόπι. Βροχή, ομίχλη που δεν βλέπεις στα 10 μέτρα και αέρας που λυγιζε τα δέντρα. Αύριο ξανά εκεί μέχρι να τις πετύχω. Μέχρι την Τετάρτη θα πηγαίνω συνέχεια.
Εύχομαι την Τρίτη οι φάσσες να ''κάνουν παρέλαση'' πάνω από το καρτέρι μου όπως εδώ στον Γάλλο....
Κάπου έχω διαβάσει ότι είναι και καλός μπεκατσότοπός...Γαλλία στην Κορσική με κλειστά τα μάτια....
Απίστευτο μέρος.
Και γω αυτό έχω δει Τάσο, τα περισσότερα πουλιά μπαίνουν από τις 08:30 και μετά και μπορεί να μπαίνουν μέχρι αργά το μεσημέρι.Παιδιά τωρα τον Οκτώβρη- Νοεμβρη στα περάσματα τι ώρα βλέπεται περιπου φασσες?Εχεται δει ποτέ να περνάνε το ξημέρωμα? Στον τόπο μου έχω προσέξει ότι κάνουν την εμφανιση τους μετά τις 8.15(καρατσεκαρισμενο)...Καμιά σχέση με τις τσίχλες δλδ που ξεκινάν νωρίς.Να τονίσω (αν έχει σημασία)ότι το νησί μου σε καμία περιπτωση δεν χαρακτηρίζεται φασσοτοπος.Οτι δούμε τωρα στα περάσματα μετά αντε γεια..Ευχαριστώ για τις απαντησεις![]()
Φύγαμε τότε.......Κάπου έχω διαβάσει ότι είναι και καλός μπεκατσότοπός...