Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο ρε Μήτσο !
Βλέπω πεύκο και βελανιδιά μαζί. Θυμίζει το μέρος που γύρναγα για τις γαλάζιες. Αυτο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ειναι τα πολλά σπασμένα πεύκα .Μάλιστα μια μέρα μετα απο δυνατό βοριά ,ενα που ηταν σπασμένο και στηριζόταν σε κλαδιά άλλου ,έπεσε μόλις ειχα περάσει δυο μέτρα .
Μετά τους βοριάδες ξάπλωσαν αρκετά... Πιστεύω χρήζουν περισυλλογής γιατί το καλοκαίρι έρχεται...

View attachment 8406
Το ομολογώ κύριοι, χρησιμοποιώ ηλεκτρονικά βοηθηματα(GPS)... Να με συγχωρέσουν οι παραδοσιακοί συνάδελφοι. Δυστυχώς η μέτρια σκυλίτσα μου τρέχει ανεξέλεγκτα στα 400+.
Ωραίος Δημήτρη, αφού τις πελεκάς με πλάγιο έχεις άφεση .my man. !
:oops:...μιλάς σοβαρά; 400+ ;

Μπράβο ρε Μήτσο !
Βλέπω πεύκο και βελανιδιά μαζί. Θυμίζει το μέρος που γύρναγα για τις γαλάζιες. Αυτο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ειναι τα πολλά σπασμένα πεύκα .Μάλιστα μια μέρα μετα απο δυνατό βοριά ,ενα που ηταν σπασμένο και στηριζόταν σε κλαδιά άλλου ,έπεσε μόλις ειχα περάσει δυο μέτρα .
Περιεργο....:rolleyes:.fool.

Πολλά είναι...;;;;
Τι να σου πω. Για να το λες, δεν θα είναι. Έχω μείνει πολύ πίσω. Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Την τελευταία φορά που τις κυνήγησα, ούτε περιλαίμιο δεν είχε η σκύλα ... ffff

Μέχρι και τα λουκάνικα για το τσίπουρο, τα καρφώναμε σε διχάλες από πουρνάρι .... .evil.

Τι να σου πω. Για να το λες, δεν θα είναι. Έχω μείνει πολύ πίσω. Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Την τελευταία φορά που τις κυνήγησα, ούτε περιλαίμιο δεν είχε η σκύλα ... ffff

Μέχρι και τα λουκάνικα για το τσίπουρο, τα καρφώναμε σε διχάλες από πουρνάρι .... .evil.
Δεν βλεπω και κανενα πυκνο δασος απο πισω !!!

Δεν βλεπω και κανενα πυκνο δασος απο πισω !!!
Δεν κυνηγήθηκαν εκεί, η φωτογραφία είναι έξω από το παλιό εργοστάσιο μανιταριών στην Αγνάντια. Σε πουρνάρι τις κυνηγάγαμε και στο Αετοχώρι. Ο συγκεκριμένος σκύλος δεν ανοιγόταν πάνω από 30-40 μέτρα.

Δεν κυνηγήθηκαν εκεί, η φωτογραφία είναι έξω από το παλιό εργοστάσιο μανιταριών στην Αγνάντια. Σε πουρνάρι τις κυνηγάγαμε και στο Αετοχώρι. Ο συγκεκριμένος σκύλος δεν ανοιγόταν πάνω από 30-40 μέτρα.
Ω ρε φιλε , απο την Αγναντια η δουλεια που δουλευω ειναι 500 μετρα, στην διασταυρωση ειστε

Τρια ατομα ειναι πολλα για μπεκατσα..

δεν υπαρχη μελλον δυστηχως.
κριμα για τους γνησιους κυνηγους και κυνοφιλους,
και αυτο το υπεροχο θυραμα.
διαβαζα το φατσοβιβλιο πιασανε εναν!!!για καρτερι,ασε που δε θα του κανουν τιποτα,ξερω περιπτωσεις
επρεπε να διαβασετε σχολια κυνηγαραδων:mad:
Στην Γορτυνία....πιο πολλές μπεκάτσες θηρεύονται στο καρτέρι διστυχώς παρά με φέρμα... :oops:

Χεραιτω τη παρέα.
Διπλό ξεβρακωμα σήμερα απο την ίδια βασίλισσα μέσα σε 10 λεπτά.
Στα 10 λετα μόλις ξεκινήσαμε φερμα η Αρτεμιυλα από κάτω μας σε ένα πυκνό και να'σου το κορίτσι μου περνάει στα 10 μέτρα, μια τουφέκια εγώ, 2 ο Κώστας...1ο ξεβρακωμα .hair. , μετά στα 50-60 μέτρα μέσα στις ελιές στο σιάδι, φερμα ο Μπράβο, πάλι μου βγαίνει στα 15 μέτρα, σαν επίτηδες πάνω μου, πάλι ξεβρακωμα ο Γιάννης .hair..hair..hair. .....ευτυχώς για μένα δεν την ξαναβρήκαμε.....pray to God.
Η χαρά της μπεκατσας ήμουν σήμερα.....hunter.1.sarcastic.
Στο υπόλοιπο βρήκαμε αλλά δυο πουλιά που έκαναν τη ζωή δύσκολη στα σκυλάκια αλλά δεν καταφέραμε να τις ζυγωσουμε.
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω που πήγαν οι τουφεκιές μου....θα ανεβάσω αργότερα και τα κατόρθωματα μου σε βιντεάκι...,,,,,.peng

Σήμερα κάτι έπαιξε σχετικά μέ την εμφάνιση πουλιών, εντοπίστηκαν 5 με πολύ δύσκολη προσέγγιση τουφέκισα 2 και καρπωθήκαμε 1 παρέα μου η Λένα και Μαξ
Αλλες σε πυκνά και άλλες σε τσαλιά (παλιούρια) να ματωνουμε για να τα διασχίσουμε....
thinking about you my love poems

Χεραιτω τη παρέα.
Διπλό ξεβρακωμα σήμερα απο την ίδια βασίλισσα μέσα σε 10 λεπτά.
Στα 10 λετα μόλις ξεκινήσαμε φερμα η Αρτεμιυλα από κάτω μας σε ένα πυκνό και να'σου το κορίτσι μου περνάει στα 10 μέτρα, μια τουφέκια εγώ, 2 ο Κώστας...1ο ξεβρακωμα .hair. , μετά στα 50-60 μέτρα μέσα στις ελιές στο σιάδι, φερμα ο Μπράβο, πάλι μου βγαίνει στα 15 μέτρα, σαν επίτηδες πάνω μου, πάλι ξεβρακωμα ο Γιάννης .hair..hair..hair. .....ευτυχώς για μένα δεν την ξαναβρήκαμε.....pray to God.
Η χαρά της μπεκατσας ήμουν σήμερα.....hunter.1.sarcastic.
Στο υπόλοιπο βρήκαμε αλλά δυο πουλιά που έκαναν τη ζωή δύσκολη στα σκυλάκια αλλά δεν καταφέραμε να τις ζυγωσουμε.
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω που πήγαν οι τουφεκιές μου....θα ανεβάσω αργότερα και τα κατόρθωματα μου σε βιντεάκι...,,,,,.peng
Όλα στο πρόγραμμα είναι φίλε. Την άλλη φορά θα είναι η σειρά σου...

Όλα στο πρόγραμμα είναι φίλε. Την άλλη φορά θα είναι η σειρά σου...
Αααααααα σίγουρα φίλε.......Η πρώτη φορά ήταν; ........Και σίγουρα όχι η τελευταία..... .sarcastic.
Είναι από αυτές που μένουν χρόνια χαραγμένες στο μυαλό......Δεν εχω παράπονο, εχω κάμποσες να θυμάμαι.....sarcastic......

Αααααααα σίγουρα φίλε.......Η πρώτη φορά ήταν; ........Και σίγουρα όχι η τελευταία..... .sarcastic.
Είναι από αυτές που μένουν χρόνια χαραγμένες στο μυαλό......Δεν εχω παράπονο, εχω κάμποσες να θυμάμαι.....sarcastic......
Ολοι το εχουμε παθει αυτο

Status
Not open for further replies.
Back