Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
να σε καλά σταυρό. είναι ένα μέρος που είναι απατιτο στην κυριολεξία από κυνηγόυς. μου δίνει πάντα και συνέχεια πουλιά. και μορφολογία του εδάφους είναι με πολύ απότομη κλίση.... Αλλά δεν φενεται τόσο στο βίντεο.
Ε ναι , παντου το κυνηγι της μπεκατσας ειναι ομορφο ,απλα εκει εχει αλλη γοητεια και οποιος το ζει ειναι τυχερος

Σωστά τα λες Θοδωρή και να προσθέσω επίσης.....άλλο ανοικτό σκυλί άλλο ανεξέλεγκτο. Κάποιοι έχουν μπερδέψει τις έννοιες.
Συμφωνω πληρως και καποιοι το μπερδευουν αυτο , επειδη πλεον με το gps μπορω να καταλαβω τον τροπο με τον οποιο κυνηγαει η Λωρυ καταλαβαινω ποσο σωστο ειναι αυτο και οτι δεν κυνηγαει ανεξελεκτα και ποτε ψαχνει να με βρει και πιθανον να φυγει πιο μακρια

να σε καλά σταυρό. είναι ένα μέρος που είναι απατιτο στην κυριολεξία από κυνηγόυς. μου δίνει πάντα και συνέχεια πουλιά. και μορφολογία του εδάφους είναι με πολύ απότομη κλίση.... Αλλά δεν φενεται τόσο στο βίντεο.
Λαμπρο βλεπω φουλ ελατο.Ειχε ζεστη και επελεξες μεγαλο υψομετρο ή ειναι μερος για ολους τους καιρους απο οκτωβρη μεχρι φλεβαρη;

View attachment 8406
Το ομολογώ κύριοι, χρησιμοποιώ ηλεκτρονικά βοηθηματα(GPS)... Να με συγχωρέσουν οι παραδοσιακοί συνάδελφοι. Δυστυχώς η μέτρια σκυλίτσα μου τρέχει ανεξέλεγκτα στα 400+.
Μην απολογησε κυνηγας νομιμα

View attachment 8406
Το ομολογώ κύριοι, χρησιμοποιώ ηλεκτρονικά βοηθηματα(GPS)... Να με συγχωρέσουν οι παραδοσιακοί συνάδελφοι. Δυστυχώς η μέτρια σκυλίτσα μου τρέχει ανεξέλεγκτα στα 400+.
Ωραιος ο Μητσος..

Μπράβο αλεξανδρουπολιτη.
Επανιελακι βλέπω και λίγο μεγαλούτσικο αν δεν με γελουν τα μάτια μου και η φώτο.
Ωραία φώτο με θήραματα σκυλάκι όπλο και τοπίο.
Ο έρωτας (επανιελ) ξεκούραση σήμερα. 40 εξόδους έγραψε προς το παρόν, επιβάλλεται. Στην φώτο η δεύτερη σκυλα μου. Σεττερ ειναι. Αξιόλογη με τρομερή μύτη. Λιγοστό μυαλό δυστυχώς...

View attachment 8406
Τις πλαγιοκοπησες βλεπω ωραιος

Ενταξει ρε παιδια ο καθε ενας βαζει οτι θελει εγω μια βαζω κουδουνι μια μπιπερ μια τπτ αναλογα το μερος ολα οκ ειναι και οπου θελει παει ο σκυλος και αφου εχουμε σκυλο ακολουθουμε την μυτη του οπως και αυτος τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα και τα περι επαφων καθε 5-10 λεπτα ας τα αφησουμε για τους αγωνες

Μια, καμια ειμαστε αυτες τις μερες εδω κατω... Πολυ δυσκολα πουλια κανουν τα κουταβια γιογιο...
Το μονο ευχαριστο ειναι που τα αδερφακια πανε πολυ καλα στους 14 μηνες τους κ ας μην εχουν δει πολλα πουλια...

Orange belton blue belton γουσταρω χρωματα

View attachment 8406
Μπράβο ρε Μητσάρα.....Πολύ καλή δουλειά ρε θηρίο.....Πανέμορφη η φωτό σου!! .well done..shake hands.

View attachment 8406
Μπράβο Δημήτρη, γεμάτη μερα.

20200116_104756.jpg
Μας έβγαλε τη ψυχή ( της Αρτεμουλας δηλαδή) μετά από μισή ώρα ποντα, φερμα και κάμποσα βατραχοσηκωματα τελικά έπεσε η βασίλισσα αφού βαρέθηκε να την σκοτίζει η σκυλίτσα πήρε την απόφαση μα πιάσει πάλι στην αρχική θέση αλλά ο Κώστας την κατέρριψε αφού πρώτα με ξεβρακωσε με δύο τουφεκιές. Σαν διάολος μου βγήκε από το πυκνό με χίλια πήγαινε.
Βρήκαμε ακόμα 3 πουλιά αλλά λόγω πυκνού δεν μπορέσαμε φτασιηκε κοντά στα σκυλάκια.
Ωραία μέρα με ένταση και συγκινήσεις. 20200116_120001.jpg

View attachment 8406
Μπράβο ρε Μήτσο !
Βλέπω πεύκο και βελανιδιά μαζί. Θυμίζει το μέρος που γύρναγα για τις γαλάζιες. Αυτο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ειναι τα πολλά σπασμένα πεύκα .Μάλιστα μια μέρα μετα απο δυνατό βοριά ,ενα που ηταν σπασμένο και στηριζόταν σε κλαδιά άλλου ,έπεσε μόλις ειχα περάσει δυο μέτρα .

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back