Μην το βαλεις!!Θα το χασεις με τν δικο μου σκυλοόποιος κυνηγάει Μπεκατσα με κουδουνάκι μόνο...
ο σκύλος τού δεν πάει πάνω από 100 μέτρα... και σας βάζω στοίχημα....

Μην το βαλεις!!Θα το χασεις με τν δικο μου σκυλοόποιος κυνηγάει Μπεκατσα με κουδουνάκι μόνο...
ο σκύλος τού δεν πάει πάνω από 100 μέτρα... και σας βάζω στοίχημα....
Οτι πεις...ξέρω τι λέω..... και είμαι σίγουρος..
Και αυτο μια γνωμη ειναι....δεν επιβαλουμε γνωμες.Καποτε εφτιαχνα κουδουνια στο χερι για να εχουν μοναδικοτο άσχετο πάει στο ότι όλοι βαράνε μπεκατσες.... αν ένα μπιμπερ η ένα gps σε κάνει κυνηγο είναι λάθος. κυνηγο σε κάνει το μυαλό σού μόνο....
Σίγουρα δεν υπάρχει κουδούνι που ακούγεται τόσο μακριά. Δεν έγινε και τίποτα όμως. Το μόνο σίγουρο είναι όπως γουστάρει και ευχαριστιέται ο καθένας.Για να εξηγήσω τις φωτογραφίες.....στις δύο πρώτες....δε νομίζω ότι υπάρχει κουδούνι που ακούγεται τόσο μακριά....στην τρίτη και στις άλλες δύο μπορεί ο καθένας μας να αξιολογήσει την έρευνα του σκύλου του,αν καλύπτει τον τόπο και δεν τρέχει μόνο.... και στατιστικά στοιχεία για την απόσταση που διανύει αυτός αλλά και εμείς....
Φίλε maniakos δεν χρειάζεται να είναι αρεστή η γνώμη του καθενός. Κουβέντα κάνουμε. Σίγουρα όμως δεν πρέπει να θίγει κανέναν. Τώρα για να κάνω και λογοπαίγνιο, αν θες την γνώμη μου, δεν νομίζω οτι ο φίλος Alex37 έθιξε κανέναν από την παρέα.Η γνώμη είναι αρεστή όταν δεν θίγει και δεν είναι υπερβολική..... πάντα φιλικά.
Το θεμα ειναι πως αντιλαμβανεται ο καθενας το κυνηγι του συγκεκριμενου θηραματος..προτιμω να παρω ενα δυσκολο πουλι στο δασος ,παρα πεντε ευκολα στο καμπο(ακακιες,καναλια,κτλ.)Το σιγουρο ειναι οτι το βουνο δεν ειναι για ολους τους κυνηγους και ολα τα σκυλια..Γνωμη μου παντα.Επισης με ξενιζει το γεγονος οταν βλεπω φωτο με τεραστια pick up,μπιπερ, κολαρα,κουδουνια,δορυφορους,μπεκατσοντουφεκα,μπεκατσοφυσιγγα,και σκυλια μεγαλης ερευνας,σε μερη τελειως σπανα,150 μετρα απο το χωριο σου ,που τα κυνηγας και με ενα κοκερακι...Σε πρωτο πλανο η ΜΙΑ μπεκατσα, και παντα μεσα στο πλανο ο εγωισμος μας ετσι για επιβεβεωση..μην υπερβάλλεις Θοδωρή. Δεν το εννοεί έτσι όπως νομίζεις. εννοείται ότι ο καθένας κυνηγάει όπου θέλει και όπως θέλει. ΑΛΛΑ το όμορφο το ωραίο αυτό που αρμόζει σε αυτό το πουλί είναι να το κυνηγάς μέσα στο δάσος. εξίσου και η
ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΔΆΣΟΥΣ...
Αυτό εννοεί ο εβριτης.... Όσο για τα όρια έχεις δίκιο....
Μην το βαλεις σου λεω!Επανιελ και σκεφτηκα να του παρω gps..Ειχε τις επιστροφες του ανα 10 λεπτο,αλλα στο 10 λεπτο αυτο,εχανες το κουδουνι στο δασος..το βάζω....
Ακριβώς το ίδιο τι να σου πω . Είναι ακριβώς ίδιο να βρει το σκυλί μια μπεκάτσα στα 200 μέτρα να την κρατήσει να πας κοντά και τα τουφεκισεις ?
Αν το πιστεύεις αυτό είσαι παντελώς άσχετος από κυνήγι Φέρμας η απλά δεν έχεις το μικρόβιο.
Το gps μπορεί να κάνει την δουλειά του Μπίπερ χωρίς να ξεκουφενουμε τον σκύλο αυτό ειναι το κέρδος ας είναι και στα εκατό μέτρα η στα 50 ας είναι σκύλος κοντινός.
Αν είχες σκύλο έμπειρο πολύτιμο που έκανες 4-5 χρόνια να γίνει κορυφαίος θα καταλάβαινες την αξία του να ξέρεις που βρίσκεται η αν έπεσε από γκρεμό η τον έφαγε τσοπανόσκυλο.
Το κυνήγι Φέρμας έχει αλλάξει τα πουλιά είναι λίγα τα σκυλιά γίνανε γρήγορα και ανοιχτά επόμενο είναι να έρθουν και τα ηλεκτρονικά.
Το θέμα είναι το όριο όλη η ουσία εκεί είναι
Και οι μέρες που επιτρέπεται . Ίσως έφτασε ο καιρός να γίνει Τετάρτη σαββατοκύριακο και η μπεκάτσα.
Μα αυτο ειναι το ωραιο Λαμπρο.Να μου αναλυσεις την γνωμη και τους τροπους που κυνηγας πχ και μετα αντιστοιχα εγω σε σενα.Να μην προσπαθει να τα επιβαλει ο ενας στον αλλο ειναι το θεμα...δεν είπα ότι έθιξε κανέναν. αλλά η γνώμη ξέρεις ποια είναι???
αυτό που σ'αρέσει να κάνεις. Όταν την αναλύεις προσβάλλεις θίγεις... κατάλαβες τι εννοώ τώρα.
Γνωμες ανταλλασουμε για αυτο το κυνηγι φιλε μου,οταν αναλυεις την γνωμη σουδεν είπα ότι έθιξε κανέναν. αλλά η γνώμη ξέρεις ποια είναι???
αυτό που σ'αρέσει να κάνεις. Όταν την αναλύεις προσβάλλεις θίγεις... κατάλαβες τι εννοώ τώρα.
Βασικα αν διαβασες προσεκτικα ειναι γνωμη αλλου.Αν με ρωτας προσωπικα,η γνωμηγνώμες αλλάζουμε και λέμε.... αλλά στο τέλος πέτας ένα οι κουφοι και οι κουτσοί βαράνε μπεκατσες...
Αυτό γνώμη είναι?
Αλήθεια δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αν εννοείς ότι έχει διαφορετική γνώμη δεν χάλασε και ο κόσμος. Καλό είναι και αυτό για να κυλάει ο διάλογος. Αν εννοείς κάτι άλλο κάνε τον κόπο και εξήγησέ μου.δεν είπα ότι έθιξε κανέναν. αλλά η γνώμη ξέρεις ποια είναι???
Αυτό λέω φίλε μου πιο πάνω.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.Τωρα ποιος είναι κουτσός ή κουφός δε νομιζω οτι προκύπτει από τον τρόπο μετον οποίο κυνηγάει.Με την ιδια λογικη θα επρεπε και εγω να "τσιμπησω" στα γραφομενα του συναδελφου πιο πανω
και να ανεβαζω φωτογραφιες απο το σπιτι μου και τους οπλοβαστους για να αποδειξω οτι δεν
μενω σε σπηλια και δεν κυνηγαω με τοξο?Ο καθενας οπως νομιζει ας κανει το κυνηγι του.