Tolis SBE1
Banned
Εθες την πηρα ενας περδικας μου την εδωσε δε κανει για τα γουστα του λεειΜια ζωγραφιά ρε φίλε!!!! Ότι πιο όμορφο.... να τον χαίρεσαι...![]()
![]()
Εθες την πηρα ενας περδικας μου την εδωσε δε κανει για τα γουστα του λεειΜια ζωγραφιά ρε φίλε!!!! Ότι πιο όμορφο.... να τον χαίρεσαι...![]()
![]()
Οπα σωρυ μπερδεψα τα μπουτια μου για το ποιντερ πηγενεΕθες την πηρα ενας περδικας μου την εδωσε δε κανει για τα γουστα του λεει
Να τη χαίρεσαι και αυτή... εγώ για τον διαβολάκο λέω που βαδίζει στα χνάρια σουΕθες την πηρα ενας περδικας μου την εδωσε δε κανει για τα γουστα του λεει
Αυτο ναι ειναι ενα προβλημα..περνα απο το απογορευμενο με το οπλο στην θηκη..Ποιους νομους ρε Τάσο που για να πας στο νόμιμο να κυνηγήσει κάποιος πρέπει να περάσει από απαγορευμένο και αν σε βρουν στο απαγορευμένο να περάσεις έχεις προβλήματα γι'αυτό και εγώ δεν σταματάω ποτέ σε έλεγχο όταν πηγενω να κυνηγήσω μονημα το θέμα είναι ότι τη πατάνε πολύ που δεν ξέρουν και μπλέκουν και τους λένε ότι είναι παράνομοι και ας έχουν τα όπλα τους άδεια
Τα έχουν κάνει μπαχαλο
Να σε καλα ΓιωργοΝα τη χαίρεσαι και αυτή... εγώ για τον διαβολάκο λέω που βαδίζει στα χνάρια σου![]()
Ποτέ δν αφήνουμε τα όπλα μας μόνα τους.....μπορείς απλά να αφήσεις ΟΛΑ τα φυσίγγια σου έξω κ να πας να πάρεις το θήραμά σου με άδειο όπλο.αφήνουμε εκτος καταφυγίου όπλα, φυσιγγια κλπ προκειμένου να το πάρουμε...
Αν σε βρουν εντος καταφυγιου μ οπλο, πας ανετα κατηγορουμενος και θα δικαστεις σιγουρα......"μπορει να δες το θυροφυλακα και να πεταξες τα φυσιγγια που χες μεσα στ οπλο".....μπορεις ν αποδειξεις τ αντιθετο?Τωρα σ οτι αναφορα τ οπλο,προφανως εννοεις μη στο κλεψουν.....Καταρχην υποτιθεται οτι δεν εχουμε απομακρυνθει και τοσο πολυ,κι απ την αλλη,προσπαθουμε να το κρυψουμε,να μην φαινεται κι ευκολα.....αλλιως αφηνουμε το θηραμα και φευγουμε...Ποτέ δν αφήνουμε τα όπλα μας μόνα τους.....μπορείς απλά να αφήσεις ΟΛΑ τα φυσίγγια σου έξω κ να πας να πάρεις το θήραμά σου με άδειο όπλο.
Μπραβο Τελη.....Καλημέρα παλικάρια σήμερα κάτι έγινε αν και τα πράσινα και τα σφυριχτάρια παίξανε πολύ νωρίς 6:30-6:45 και μετά μόνο κιρκιρια μέχρι τις 7:45 πολλά νερά τα περισσότερα παγωμένα εκτός από το σημείο που καθόμουν που είχε αρκετό μέρος ξεπαγωμένο!!!!! Η δεύτερη φωτό για τον Τόλη να δει το μέρος χεχε
View attachment 8045View attachment 8046
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!!!!Μπραβο Τελη.....
Συνεχισε ετσι . . . . . .
Μπράβο ρε φίλε......εδώ στα μέρη μας η αλλού?
Μπράβο ρε Χριστοδουλε και εγώ γι'αυτα πήγα σήμερα αλλά μου την έφεραν.
Μπράβο ρε φίλε......εδώ στα μέρη μας η αλλού?
Μπραβο ρε αγορινα!!! Εισαι παιχτης!!!
μην ξεχασης το πρασινο φιλαρακιιι ,,στο ανταμωμα απλα στο ξαναλεωωωω
Σκαμαγκιδα......θα γίνει παιχνίδι το πρωί....αρκεί να βαστήξει τον ίδιο καιρό.Ρίχνει χιονόνερο κ φυσάει ένας 4άρις βοριάς......όνειρο...παπιόκαιρος καθαρός.
Αύριο στο καρτέρι θα το δαγκώσουμε ....![]()