Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ε ρε τουφεκα απ την αλλη
Και από τις δύο νερό έχει και στην μέση ένα χαλίκοδρόμο με πλάτος 2 μέτρα και με λίγο νερό σε μερικά σημεία και τα παπιά να έρχονται από παντού και να σου φέρνουν γυρες άλλο πράγμα για βιντεάκι πραγματικά....

Καλημέρα παλικάρια σήμερα κάτι έγινε αν και τα πράσινα και τα σφυριχτάρια παίξανε πολύ νωρίς 6:30-6:45 και μετά μόνο κιρκιρια μέχρι τις 7:45 πολλά νερά τα περισσότερα παγωμένα εκτός από το σημείο που καθόμουν που είχε αρκετό μέρος ξεπαγωμένο!!!!! Η δεύτερη φωτό για τον Τόλη να δει το μέρος χεχε .sarcastic.
IMG_20200104_074838.jpgIMG_20200104_074715.jpg

Καλημέρα παλικάρια σήμερα κάτι έγινε αν και τα πράσινα και τα σφυριχτάρια παίξανε πολύ νωρίς 6:30-6:45 και μετά μόνο κιρκιρια μέχρι τις 7:45 πολλά νερά τα περισσότερα παγωμένα εκτός από το σημείο που καθόμουν που είχε αρκετό μέρος ξεπαγωμένο!!!!! Η δεύτερη φωτό για τον Τόλη να δει το μέρος χεχε .sarcastic.
View attachment 8045View attachment 8046
Μπράβο ρε μαγκάκι.....love.

Μπράβο ρε Τέλη....

Αφου τα βρηκες τωρα ποιος σε πιανει :P .

Συγχαρητήρια για την κάρπωση!
Που κρύβεσαι εκεί; .think.

Τα καψες ωραιο μερος

Πρωινό καρτέρι υδροβίων σήμερα είχε την τιμητική του...:)
Καρτέρι με έντονο Βοριά και έντονο ψιλόβροχο και με θερμοκρασία στους 8oC έπαιξαν μερικά παπάκια σήμερα έπειτα από την απότομη αλλαγή του καιρού, αλλά δν επέτρεπε στα παπάκια να καθήσουν πουθενά και ταυτόχρονα δν μου επέτρεψαν εμένα να τους βάλω χέρι...
Τα πήγαινε ο αέρας πισώκολα....μαλλιά κουβάρια....:mad:
Πέρασαν 2 πράσινα στην αρχή ...έπειτα σηκώθεικε ένα κοπαδάκι των (8) γερατζουλάκια τα οποία ήταν καθησμένα απέναντί μου κ δν μου πέρασαν τόσο βολικά κ έριξα 2 τουφεκιές στο πιο (κοντινό μου) αλλά τελικά δεν το κατάφερα...
(με μάτιασε ο @Alex37 )....yel..sarcastic....στη συνέχεια ως 08:30 παίζανε 2 μικρά κ 1 σφυριχτάρι αλλά ποτέ δν πέρασαν κοντά μου....ανάθεμα τν αέρα....:mad:

20200105_074024.jpg

20200105_081306.jpg

Last edited:
Ως τις 08:30 στο καρτέρι με έντονο Βοριά και έντονο ψιλόβροχο και με θερμοκρασία στους 8oC έπαιξαν μερικά παπάκια σήμερα έπειτα από την απότομη αλλαγή του καιρού, αλλά δν επέτρεπε στα παπάκια να καθήσουν πουθενά και ταυτόχρονα δν μου επέτρεψαν εμένα να τους βάλω χέρι...
Πέρασαν 2 πράσινα στις 07:10....σηκώθεικε ένα κοπαδάκι των (8) γερατζουλάκια τα οποία ήταν καθησμένα απέναντί μου κ δν μου πέρασαν τόσο βολικά κ έριξα 2 τουφεκιές στο πιο (κοντινό μου) αλλά τελικά δεν το κατάφερα...
(με μάτιασε ο @Alex37 )....yel..sarcastic....έπειτα από τις 07:40 ως 08:15 παίζανε 2 μικρά κ 1 σφυριχτάρι αλλά ποτέ δν πέρασαν κοντά μου....ανάθεμα τν αέρα....:mad:

View attachment 8080

View attachment 8081
Δεν πειραζει Κωστη...Την αλλη φορα,εσυ να εισαι καλα.

Last edited by a moderator:
Ως τις 08:30 στο καρτέρι με έντονο Βοριά και έντονο ψιλόβροχο και με θερμοκρασία στους 8oC έπαιξαν μερικά παπάκια σήμερα έπειτα από την απότομη αλλαγή του καιρού, αλλά δν επέτρεπε στα παπάκια να καθήσουν πουθενά και ταυτόχρονα δν μου επέτρεψαν εμένα να τους βάλω χέρι...
Πέρασαν 2 πράσινα στις 07:10....σηκώθεικε ένα κοπαδάκι των (8) γερατζουλάκια τα οποία ήταν καθησμένα απέναντί μου κ δν μου πέρασαν τόσο βολικά κ έριξα 2 τουφεκιές στο πιο (κοντινό μου) αλλά τελικά δεν το κατάφερα...
(με μάτιασε ο @Alex37 )....yel..sarcastic....έπειτα από τις 07:40 ως 08:15 παίζανε 2 μικρά κ 1 σφυριχτάρι αλλά ποτέ δν πέρασαν κοντά μου....ανάθεμα τν αέρα....:mad:

View attachment 8080

View attachment 8081
Δεν πειράζει ρε Κώστα την επόμενη φορά θα είσαι πιο τυχερός.....

Status
Not open for further replies.
Back