Tolis SBE1
Banned
Ε ρε τουφεκα απ την αλληΧαχα τώρα πάει ξεράθηκαν όλα με γόνατου μπότα πας στο καρτέρι απλά εκεί που τουφεκας και πέφτουν θέλει στήθους.....
Ε ρε τουφεκα απ την αλληΧαχα τώρα πάει ξεράθηκαν όλα με γόνατου μπότα πας στο καρτέρι απλά εκεί που τουφεκας και πέφτουν θέλει στήθους.....
Και από τις δύο νερό έχει και στην μέση ένα χαλίκοδρόμο με πλάτος 2 μέτρα και με λίγο νερό σε μερικά σημεία και τα παπιά να έρχονται από παντού και να σου φέρνουν γυρες άλλο πράγμα για βιντεάκι πραγματικά....Ε ρε τουφεκα απ την αλλη
Αν πας κατά πάνω κάνε μια στάση Αμαλιάδα να με πάρεις...θες βοήθεια με τα παπια φιλος? Γιατί εμείς ακόμα ουτε μικρο δεν χουμε δει
Μπράβο ρε μαγκάκι....Καλημέρα παλικάρια σήμερα κάτι έγινε αν και τα πράσινα και τα σφυριχτάρια παίξανε πολύ νωρίς 6:30-6:45 και μετά μόνο κιρκιρια μέχρι τις 7:45 πολλά νερά τα περισσότερα παγωμένα εκτός από το σημείο που καθόμουν που είχε αρκετό μέρος ξεπαγωμένο!!!!! Η δεύτερη φωτό για τον Τόλη να δει το μέρος χεχε
View attachment 8045View attachment 8046
Αυτα σου σφυριζουνε?σφυριχτάρια
Και αυτα σου κανουν κιρ - κιρ?κιρκιρια
Θα ερθει με ενα κιβωτιο champion να σου κανει καταληψη κ θα σου πω εγω μετα..Η δεύτερη φωτό για τον Τόλη να δει το μέρος χεχε![]()
Χαχαχα όλα φωνάζουν χεχεΜπραβο Τελη!
Αυτα σου σφυριζουνε?
Και αυτα σου κανουν κιρ - κιρ?
Θα ερθει με ενα κιβωτιο champion να σου κανει καταληψη κ θα σου πω εγω μετα..![]()
Μπράβο ρε Τέλη....Καλημέρα παλικάρια σήμερα κάτι έγινε αν και τα πράσινα και τα σφυριχτάρια παίξανε πολύ νωρίς 6:30-6:45 και μετά μόνο κιρκιρια μέχρι τις 7:45 πολλά νερά τα περισσότερα παγωμένα εκτός από το σημείο που καθόμουν που είχε αρκετό μέρος ξεπαγωμένο!!!!! Η δεύτερη φωτό για τον Τόλη να δει το μέρος χεχε
Καλημέρα παλικάρια σήμερα κάτι έγινε αν και τα πράσινα και τα σφυριχτάρια παίξανε πολύ νωρίς 6:30-6:45 και μετά μόνο κιρκιρια μέχρι τις 7:45 πολλά νερά τα περισσότερα παγωμένα εκτός από το σημείο που καθόμουν που είχε αρκετό μέρος ξεπαγωμένο!!!!! Η δεύτερη φωτό για τον Τόλη να δει το μέρος χεχε
Χαχχα τα έχω βρει εδώ και καιρό αλλά θέλει και λίγο τύχη!!!!Αφου τα βρηκες τωρα ποιος σε πιανει.
Συγχαρητήρια για την κάρπωση!Καλημέρα παλικάρια σήμερα κάτι έγινε αν και τα πράσινα και τα σφυριχτάρια παίξανε πολύ νωρίς 6:30-6:45 και μετά μόνο κιρκιρια μέχρι τις 7:45 πολλά νερά τα περισσότερα παγωμένα εκτός από το σημείο που καθόμουν που είχε αρκετό μέρος ξεπαγωμένο!!!!! Η δεύτερη φωτό για τον Τόλη να δει το μέρος χεχε
Μέσα σε κάτι ψιλά χορταρακια και μόνο από μπροστά προς την ανατολή του ηλίου το έχω λίγο ανοιχτό για να μπορώ να ρίξω!!!!Συγχαρητήρια για την κάρπωση!
Που κρύβεσαι εκεί;![]()
Τα καψες ωραιο μεροςΚαλημέρα παλικάρια σήμερα κάτι έγινε αν και τα πράσινα και τα σφυριχτάρια παίξανε πολύ νωρίς 6:30-6:45 και μετά μόνο κιρκιρια μέχρι τις 7:45 πολλά νερά τα περισσότερα παγωμένα εκτός από το σημείο που καθόμουν που είχε αρκετό μέρος ξεπαγωμένο!!!!! Η δεύτερη φωτό για τον Τόλη να δει το μέρος χεχε
Ε ρε αμα παω ξερεις δε θα φευγω απο κει χαχαΜπραβο Τελη!
Αυτα σου σφυριζουνε?
Και αυτα σου κανουν κιρ - κιρ?
Θα ερθει με ενα κιβωτιο champion να σου κανει καταληψη κ θα σου πω εγω μετα..![]()
Ευχαριστώ φιλαράκι μου!!!Τα καψες ωραιο μερος
Δε χρειαζετε καλυψη αυτος εχει κοστουμι optiphadeΜέσα σε κάτι ψιλά χορταρακια και μόνο από μπροστά προς την ανατολή του ηλίου το έχω λίγο ανοιχτό για να μπορώ να ρίξω!!!!
Δεν πειραζει Κωστη...Την αλλη φορα,εσυ να εισαι καλα.Πρωινό καρτέρι υδροβίων σήμερα είχε την τιμητική του...
Ως τις 08:30 στο καρτέρι με έντονο Βοριά και έντονο ψιλόβροχο και με θερμοκρασία στους 8oC έπαιξαν μερικά παπάκια σήμερα έπειτα από την απότομη αλλαγή του καιρού, αλλά δν επέτρεπε στα παπάκια να καθήσουν πουθενά και ταυτόχρονα δν μου επέτρεψαν εμένα να τους βάλω χέρι...
Τα πήγαινε ο αέρας πισώκολα....μαλλιά κουβάρια....
Πέρασαν 2 πράσινα στις 07:10....σηκώθεικε ένα κοπαδάκι των (8) γερατζουλάκια τα οποία ήταν καθησμένα απέναντί μου κ δν μου πέρασαν τόσο βολικά κ έριξα 2 τουφεκιές στο πιο (κοντινό μου) αλλά τελικά δεν το κατάφερα...
(με μάτιασε ο @Alex37 )......έπειτα από τις 07:40 ως 08:15 παίζανε 2 μικρά κ 1 σφυριχτάρι αλλά ποτέ δν πέρασαν κοντά μου....ανάθεμα τν αέρα....
View attachment 8080
View attachment 8081
Δεν πειράζει ρε Κώστα την επόμενη φορά θα είσαι πιο τυχερός.....Πρωινό καρτέρι υδροβίων σήμερα είχε την τιμητική του...
Ως τις 08:30 στο καρτέρι με έντονο Βοριά και έντονο ψιλόβροχο και με θερμοκρασία στους 8oC έπαιξαν μερικά παπάκια σήμερα έπειτα από την απότομη αλλαγή του καιρού, αλλά δν επέτρεπε στα παπάκια να καθήσουν πουθενά και ταυτόχρονα δν μου επέτρεψαν εμένα να τους βάλω χέρι...
Τα πήγαινε ο αέρας πισώκολα....μαλλιά κουβάρια....
Πέρασαν 2 πράσινα στις 07:10....σηκώθεικε ένα κοπαδάκι των (8) γερατζουλάκια τα οποία ήταν καθησμένα απέναντί μου κ δν μου πέρασαν τόσο βολικά κ έριξα 2 τουφεκιές στο πιο (κοντινό μου) αλλά τελικά δεν το κατάφερα...
(με μάτιασε ο @Alex37 )......έπειτα από τις 07:40 ως 08:15 παίζανε 2 μικρά κ 1 σφυριχτάρι αλλά ποτέ δν πέρασαν κοντά μου....ανάθεμα τν αέρα....
View attachment 8080
View attachment 8081