Tolis SBE1
Banned
Μεχρι τοτε θα βγει η lupoΜπράβο στο φιλαράκι μου .....κανόνισε το παιδί να πάρει τα σωστά μονοπάτια Benelli χεχε![]()
![]()
Μεχρι τοτε θα βγει η lupoΜπράβο στο φιλαράκι μου .....κανόνισε το παιδί να πάρει τα σωστά μονοπάτια Benelli χεχε![]()
![]()
Μπα τα concept guns concept θα παραμείνουν να ξέρεις......Μεχρι τοτε θα βγει η lupo
Μιχαλη την συνταγη που βαζει ο Victory στο 40γρ εγραψα .Η συνταγη που εγραψες εσυ μαλλον την ριχνεις ο ιδιος ,μαλλον θωδη κ 684 βαζεις ,αυτα γουσταρεις
Παιδια η νομιμοτητα ειναι το παν , σιγουρα δεν το εκανα εσκεμενα αλλιως δεν θα το ανεβαζα καν
Διαγραφτηκε η δημοσιευση για να μην μπερδευτει και κανεις .
Αν μπορει καποιος διαχειριστής να καθαρισει και το φορουμ θα ηταν πιο συνετο για την ευθυμη λειτουργια.
Ζητω συγνωμη και προσοχη περισσότερη απο εδω και στο εξης!
Ετσι οπως παει η μπενελλι ποτε δε ξερειςΜπα τα concept guns concept θα παραμείνουν να ξέρεις......
Τόσο καλές είναι χεχεΠοια λουπο.... Τις cordoba θέλουμε να φέρουν Ευρώπη να κόψουμε το φαι μας να την πάρουμε![]()
USA φτιάχνεται εάν ναι δύσκολο να έρθει Ελλάδα μόνο αν φτιάχνονταν Ιταλία...Σπέσιαλ βαφές κάνες όπως έπρεπε από την αρχή κονους πορτινγκ τσοκ όλα με υπογραφή μπριλει ποιότητα για αγορά USA τι άλλο να ζητήσεις
Μάλλον θα βάλω 3αρι για αύριο γιατί σήμερα έπεσε κούρεμα χχαχαΜην σε πιάνει τρέλα με τα κλειστά τσοκ.... Δούλευε ένα 2-3 και έχε στην τσέπη ένα φουλ για ειδικές μέρες και ώρες.
Μπράβο φίλε και εγώ σε ένα πλυμηρισμενο κομμένο ηλιόσπορο σήκωσα καμία 40αρια πουλιά και μετά από λίγο ήρθαν ξανάκατσανε αλλά δεν ασχολήθηκα με τόσο παπί που έχει.....
θες βοήθεια με τα παπια φιλος? Γιατί εμείς ακόμα ουτε μικρο δεν χουμε δειΜπράβο φίλε και εγώ σε ένα πλυμηρισμενο κομμένο ηλιόσπορο σήκωσα καμία 40αρια πουλιά και μετά από λίγο ήρθαν ξανάκατσανε αλλά δεν ασχολήθηκα με τόσο παπί που έχει.....
Θέλω λέει εννοείται η παρέα μου και οι δύο με πνευμονία είναι και μόνος δύσκολα τα βάζω χέρι.....θες βοήθεια με τα παπια φιλος? Γιατί εμείς ακόμα ουτε μικρο δεν χουμε δει
ΕρχομεΘέλω λέει εννοείται η παρέα μου και οι δύο με πνευμονία είναι και μόνος δύσκολα τα βάζω χέρι.....
Έτοιμο το εργαλείο?Ερχομε
Χαχα τώρα πάει ξεράθηκαν όλα με γόνατου μπότα πας στο καρτέρι απλά εκεί που τουφεκας και πέφτουν θέλει στήθους.....Θα ερθω με αμερικανικο αυτα που σε πανε μεχρι το καρτερι