Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδια η νομιμοτητα ειναι το παν , σιγουρα δεν το εκανα εσκεμενα αλλιως δεν θα το ανεβαζα καν
Διαγραφτηκε η δημοσιευση για να μην μπερδευτει και κανεις .
Αν μπορει καποιος διαχειριστής να καθαρισει και το φορουμ θα ηταν πιο συνετο για την ευθυμη λειτουργια.
Ζητω συγνωμη και προσοχη περισσότερη απο εδω και στο εξης!

Μπα τα concept guns concept θα παραμείνουν να ξέρεις......
Ετσι οπως παει η μπενελλι ποτε δε ξερεις

Σπέσιαλ βαφές κάνες όπως έπρεπε από την αρχή κονους πορτινγκ τσοκ όλα με υπογραφή μπριλει ποιότητα για αγορά USA τι άλλο να ζητήσεις
USA φτιάχνεται εάν ναι δύσκολο να έρθει Ελλάδα μόνο αν φτιάχνονταν Ιταλία...
Σήμερα έτσι για το καλό πήγα μια βόλτα μόνο αυτό εάν ήμουν πιο εύστοχος και είχα και πιο ανοιχτό τσοκ θα είχα άλλα δύο πουλιά αύριο πάλι θα δοκιμάσω την τύχη μου χεχε .sarcastic.

Μετρημένες στον κάμπο πέσανε γύρω στις 240-250 σφαίρες ουκ ολίγες χαχαIMG_20200103_082421.jpg

Last edited:
Μην σε πιάνει τρέλα με τα κλειστά τσοκ.... Δούλευε ένα 2-3 και έχε στην τσέπη ένα φουλ για ειδικές μέρες και ώρες.
Μάλλον θα βάλω 3αρι για αύριο γιατί σήμερα έπεσε κούρεμα χχαχα
Όπως το είδα σήμερα το φουλ μου ήταν άχρηστο σε όλες της περιπτώσεις!!!

Παπί δεν πέταξε αλλά πέρασε η ώρα μας!

Μπράβο φίλε και εγώ σε ένα πλυμηρισμενο κομμένο ηλιόσπορο σήκωσα καμία 40αρια πουλιά και μετά από λίγο ήρθαν ξανάκατσανε αλλά δεν ασχολήθηκα με τόσο παπί που έχει.....

Μπράβο φίλε και εγώ σε ένα πλυμηρισμενο κομμένο ηλιόσπορο σήκωσα καμία 40αρια πουλιά και μετά από λίγο ήρθαν ξανάκατσανε αλλά δεν ασχολήθηκα με τόσο παπί που έχει.....
θες βοήθεια με τα παπια φιλος? Γιατί εμείς ακόμα ουτε μικρο δεν χουμε δει

Status
Not open for further replies.
Back