Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
IMG-20191225-081626.jpg

Καλημέρες....

Έκανα κ εγώ μια βόλτα από τα νερά με ιδανικό καιρό....ΒΑ άνεμος που μας μούδιασε τα δάκτυλα.....όχι τρελά πράγματα αλλά 2 γερατζούλια μου ήρθαν βολικά τα πήρα και τα δύο, το ένα βρείκα..το άλλο μετά από μια θεαματική μακρινή βολή, δυστυχώς λόγο δύναμης του αέρα έπεσε στα πυκνά κ το αποχερέτησα εκείνη τη στιγμή κιόλας.....sarcastic.
Στη συνέχεια στις 07:40 πέξανε και 6 σφυριχτάρια πάνω από τα νερά αλλά δν μπόρεσα να τους βάλω χέρι....
Πάντος κάτι πάει να γίνει σιγά σιγά.....για να δω και τη συνέχεια....

20191229_084330.jpg

Θερμοκρασία: 4oC
Υγρασία: 70%
Όπλο: Fabarm Jupiter 71cm (2*)
Φυσίγγια: Ιδιογόμωση Sipe 34gr No:6

Λίγα;;; :rolleyes:
Εσύ προχθες είπες πως έχει παπιά πολλά...σήμερα είχε λίγα;; .sarcastic.
Μη φοβάσαι ρε,πες μας...δν έρχομαι εκεί κάτω να τουφεκίσω.....yel..sarcastic.
Δεν έχω τέτοια προβλήματα φίλε εγώ...Έπεσαν τα νερά πολύ και χάθηκαν και τα πουλιά μαζί τους... Κάτι λίγα γυρνάνε και αυτά όχι για πολύ!.hunter.1

IMG-20191225-081626.jpg

Καλημέρες....
Μπράβο Νίκο ωραίος!!!!
Έκανα κ εγώ μια βόλτα από τα νερά με ιδανικό καιρό....ΒΑ άνεμος που μας μούδιασε τα δάκτυλα.....όχι τρελά πράγματα αλλά 2 γερατζούλια μου ήρθαν βολικά τα πήρα και τα δύο, το ένα βρείκα..το άλλο μετά από μια θεαματική μακρινή βολή, δυστυχώς λόγο δύναμης του αέρα έπεσε στα πυκνά κ το αποχερέτησα εκείνη τη στιγμή κιόλας.....sarcastic.
Στη συνέχεια στις 07:40 πέξανε και 6 σφυριχτάρια πάνω από τα νερά αλλά δν μπόρεσα να τους βάλω χέρι....
Πάντος κάτι πάει να γίνει σιγά σιγά.....για να δω και τη συνέχεια....

View attachment 7821

Θερμοκρασία: 4oC
Υγρασία: 70%
Όπλο: Fabarm Jupiter 71cm (2*)
Φυσίγγια: Ιδιογόμωση Sipe 34gr No:6
Μπράβο Κώστα συνέχισε έτσι!!!

Μπράβο φιλαράκι τα πας τάπα τα κιρκιρια άντε και με κανένα πράσινοψαλιδο την επόμενη .sarcastic.
Μακάρι ρε Τέλη αλλά δεν έχει. 3 καρτέρια και δεν έχουμε δει καν. Δεν πειράζει όμως, ωραία περνάμε κι έτσι, αύριο πρωί ένα ακόμη καρτεράκι και επιστροφή Αργολίδα.

Κάτι μας έδωσε πάλι, όλα καλά :)
Κοιτάτε ρε παιδιά τν Κυριάκο..... .sarcastic.
Και μετά συλογίζεσαι το πότε θα κάνεις ένα ωραίο κυνήγι.....sarcastic..sarcastic.
Αν βαράς 6 το πρωί κ 5 το βράδυ τότε τη άλλο θες.....;;;
Χαλάς ένα κοπάδι σε μια μέρα, πρωί-βράδυ......sarcastic..sarcastic.
Συνέχισε φίλε....Μπράβο..!! .well done.
Πλάκα κάνω φυσικά...;)

Status
Not open for further replies.
Back