Ποτέ πρόλαβες να πας και να ερθειςΚαι το ευχαριστήθηκα και τώρα το πρωί![]()
Το γρήγορο πιστόλι
Ποτέ πρόλαβες να πας και να ερθειςΚαι το ευχαριστήθηκα και τώρα το πρωί![]()
Εισαι ωραιος![]()
Καλημέρες....
Ευχαριστώ αδερφέ!ωραίος φιλε...![]()
Να'σαι καλά ΤέληΜπράβο φιλαράκι γαζί τα πας!!!!!
Λούκυ Λουκ![]()
Ποτέ πρόλαβες να πας και να ερθεις
Το γρήγορο πιστόλι
Μπράβο ρε μαγκάκι....![]()
Καλημέρες....
![]()
Καλημέρες....
Βλεπω εχεις βαλει αχνη απο κουραμπιεδες στα σκαγια για να κανεις γλυκα σκοτωματα..Ιδιογόμωση Sipe 34
Λίγα πράγματα φίλεΜπράβο ρε μαγκάκι....
Είχε παπάκια σήμερα Νίκο..;;
Σε ευχαριστώ φιλαράκιωραια φωτο! μπραβο
Λίγα;;;Λίγα πράγματα φίλε
Δεν έχω τέτοια προβλήματα φίλε εγώ...Έπεσαν τα νερά πολύ και χάθηκαν και τα πουλιά μαζί τους... Κάτι λίγα γυρνάνε και αυτά όχι για πολύ!Λίγα;;;
Εσύ προχθες είπες πως έχει παπιά πολλά...σήμερα είχε λίγα;;
Μη φοβάσαι ρε,πες μας...δν έρχομαι εκεί κάτω να τουφεκίσω....![]()
Μπράβο Νίκο ωραίος!!!!![]()
Καλημέρες....
Μπράβο Κώστα συνέχισε έτσι!!!Έκανα κ εγώ μια βόλτα από τα νερά με ιδανικό καιρό....ΒΑ άνεμος που μας μούδιασε τα δάκτυλα.....όχι τρελά πράγματα αλλά 2 γερατζούλια μου ήρθαν βολικά τα πήρα και τα δύο, το ένα βρείκα..το άλλο μετά από μια θεαματική μακρινή βολή, δυστυχώς λόγο δύναμης του αέρα έπεσε στα πυκνά κ το αποχερέτησα εκείνη τη στιγμή κιόλας....
Στη συνέχεια στις 07:40 πέξανε και 6 σφυριχτάρια πάνω από τα νερά αλλά δν μπόρεσα να τους βάλω χέρι....
Πάντος κάτι πάει να γίνει σιγά σιγά.....για να δω και τη συνέχεια....
View attachment 7821
Θερμοκρασία: 4oC
Υγρασία: 70%
Όπλο: Fabarm Jupiter 71cm (2*)
Φυσίγγια: Ιδιογόμωση Sipe 34gr No:6
Κάτι μας έδωσε πάλι, όλα καλάΣτο καρτεράκι.... για να δούμε....
Μπράβο φιλαράκι τα πας τάπα τα κιρκιρια άντε και με κανένα πράσινοψαλιδο την επόμενηΚάτι μας έδωσε πάλι, όλα καλά![]()
Μακάρι ρε Τέλη αλλά δεν έχει. 3 καρτέρια και δεν έχουμε δει καν. Δεν πειράζει όμως, ωραία περνάμε κι έτσι, αύριο πρωί ένα ακόμη καρτεράκι και επιστροφή Αργολίδα.Μπράβο φιλαράκι τα πας τάπα τα κιρκιρια άντε και με κανένα πράσινοψαλιδο την επόμενη![]()
Κοιτάτε ρε παιδιά τν Κυριάκο.....Κάτι μας έδωσε πάλι, όλα καλά![]()