Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
επιστροφη και παλι πισο στο μπουρ@@ο της πολης
IMGP0059.jpg
Μην εισαι τόσο αυστηρός .Εμείς τι να πουμε που ζούμε σε οriginal bordello ; .sarcastic.

Απογευματινό για υδρόβια παίξανε κάποια λίγα πουλιά κατά τις 16:30 χωρίς να δώσουν ευκαιρία για βολή και στο σούρουπο μετρημένα στα δάχτυλα τους ενός χεριού το εντυπωσιακό σήμερα ήταν η καλημανες που ήταν αρκετές και έβαλα χέρι σε δύο πουλιά......στα πρωινά από ότι βλέπω από φίλους όσοι πήγαν σήμερα και εχθές κάνανε από 5-8 πουλιά και από ότι μου είπαν το πρωί έχει ωραίο παιχνίδι σε σχέση με την νέκρα του απογεύματος εγώ δυστυχώς ακόμα πρωινό δεν κατάφερα να πάω ελπίζω αργότερα στις γιορτές να βγω κανένα!!!!
7362

Απογευματινό για υδρόβια παίξανε κάποια λίγα πουλιά κατά τις 16:30 χωρίς να δώσουν ευκαιρία για βολή και στο σούρουπο μετρημένα στα δάχτυλα τους ενός χεριού το εντυπωσιακό σήμερα ήταν η καλημανες που ήταν αρκετές και έβαλα χέρι σε δύο πουλιά......στα πρωινά από ότι βλέπω από φίλους όσοι πήγαν σήμερα και εχθές κάνανε από 5-8 πουλιά και από ότι μου είπαν το πρωί έχει ωραίο παιχνίδι σε σχέση με την νέκρα του απογεύματος εγώ δυστυχώς ακόμα πρωινό δεν κατάφερα να πάω ελπίζω αργότερα στις γιορτές να βγω κανένα!!!!
View attachment 7362
Καταρχάς το όπλο σου δν κάνει για το επίπεδο των υδροβίων.....:cool::cool:.yel..yelling.

Πανέμορφη αλλά και κουτοπόνηρη η καλημάνα....έχω ρίξει βρίσιμο μέχρι να μάθω να τις μπάζω... .sarcastic. ...αλλά και πάλι με βλέπουν.....
Σκληρά πουλιά που κρατάνε τις τουφεκιές...

Καταρχάς το όπλο σου δν κάνει για το επίπεδο των υδροβίων.....:cool::cool:.yel..yelling.

Πανέμορφη αλλά και κουτοπόνηρη η καλημάνα....έχω ρίξει βρίσιμο μέχρι να μάθω να τις μπάζω... .sarcastic. ...αλλά και πάλι με βλέπουν.....
Σκληρά πουλιά που κρατάνε τις τουφεκιές...
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια χαχα Benelli και ξερό ψωμί!!!

View attachment 7362
μπραβο ρε τελη ,και αυτες καλες ειναι αλλα για να ευχαριστηθεις θελει να ασχοληθης αποκλειστικα μαζι τους,πολυ πονηρο πουλι.

μπραβο ρε τελη ,και αυτες καλες ειναι αλλα για να ευχαριστηθεις θελει να ασχοληθης αποκλειστικα μαζι τους,πολυ πονηρο πουλι.
Είναι λίγο πονηρά ισχύει αλλά έχω χτυπήσει και στο παρελθόν δεν της θεωρώ τόσο δύσκολο θήραμα όσο τα υπόλοιπα υδρόβια....

Είναι λίγο πονηρά ισχύει αλλά έχω χτυπήσει και στο παρελθόν δεν της θεωρώ τόσο δύσκολο θήραμα όσο τα υπόλοιπα υδρόβια....
Είναι δύσκολο.
Όταν είσαι σε χέρσα κομμάτια, λίγο αν κουνηθείς τότε κάνει μεταβολή στον αέρα κ δρόμο.
Και κρατάει κ σκάγια....

Είναι δύσκολο.
Όταν είσαι σε χέρσα κομμάτια, λίγο αν κουνηθείς τότε κάνει μεταβολή στον αέρα κ δρόμο.
Και κρατάει κ σκάγια....
Ίσως παίζει ρόλο και που τις κυνηγάς εδώ έρχονται πολλές όταν πλυμηρισουν τα χωράφια .........σε στεγνό μέρος δεν τις έχω πετύχει ακόμα

View attachment 7362
Μπράβο φίλε!!! Βλέποντας Benelli Raffaello Crio και υδρόβια Τρίτη πρωί στη δουλειά με τρελαίνει!!! θέλω να έρθει το ΣΚ να πάρω το δικό μου και να πάω στο βάλτο...

View attachment 7362
Μπραβο Καβαλιωτη.....
Τελη ουτε και σε μας ειναι ευκολο να της βαλεις χερι . . . .

Μπράβο φίλε!!! Βλέποντας Benelli Raffaello Crio και υδρόβια Τρίτη πρωί στη δουλειά με τρελαίνει!!! θέλω να έρθει το ΣΚ να πάρω το δικό μου και να πάω στο βάλτο...
Η crio είναι μεγάλος έρωτας όταν την πρωτοπηρε ο πατέρας μόνο που δεν κοιμήθηκα με αυτήν χεχε......με το καλό να πας φίλε μου και να περάσεις καλά!!!!!
Μπραβο Καβαλιωτη.....
Τελη ουτε και σε μας ειναι ευκολο να της βαλεις χερι . . . .
Σε ευχαριστώ φίλε μου......τι να σου πω μου φαίνονται όπως έγραψα από τα υπόλοιπα υδρόβια πιο εύκολα ίσως παίζει ρόλο και πόσο Κόλο φάρδος είσαι χεχε .sarcastic.

Βολτούλα κι εγώ τώρα το απόγευμα για 2 ωρίτσες με τη Ria...
Ψάξαμε ένα μόνο χωράφι και σύνολο βρείταμε 5 μπεκατσίνια και φέρμαρε τα 4 αλλά πήραμε τα 2...και προς το τέλος βρείκαμε και ένα ορτυκάκι και το πείραμε κι αυτό... ;)

Η σκυλίτσα έχει βελτιωθεί αρκετά στην έρευνά της ιδικά στα ορτυκάκια τη βλέπω πως προσπαθεί πολύ να τα μπλοκάρει και τα καταφέρνει όλο κ πιο πολύ...:)

Στα μπεκατσίνια πάλι πάει πολύ καλύτερα καθώς τα μπεκατσίνια τα "καβαλάει" στα 3 μέτρα τα περισσότερα....και στην ερευνά της προς αυτά είναι πολύ περισσότερο προσεκτική.....

7425

7426

Φυσίγγια σήμερα έριξα εμπορικά Fantom Fanatic 30gr No:9

Βολτούλα κι εγώ τώρα το απόγευμα για 2 ωρίτσες με τη Ria...
Ψάξαμε ένα μόνο χωράφι και σύνολο βρείταμε 5 μπεκατσίνια και φέρμαρε τα 4 αλλά πήραμε τα 2...και προς το τέλος βρείκαμε και ένα ορτυκάκι και το πείραμε κι αυτό... ;)

Η σκυλίτσα έχει βελτιωθεί αρκετά στην έρευνά της ιδικά στα ορτυκάκια τη βλέπω πως προσπαθεί πολύ να τα μπλοκάρει και τα καταφέρνει όλο κ πιο πολύ...:)

Στα μπεκατσίνια πάλι πάει πολύ καλύτερα καθώς τα μπεκατσίνια τα "καβαλάει" στα 3 μέτρα τα περισσότερα....και στην ερευνά της προς αυτά είναι πολύ περισσότερο προσεκτική.....

View attachment 7425

View attachment 7426

Φυσίγγια σήμερα έριξα εμπορικά Fantom Fanatic 30gr No:9
Μπράβο Κώστα συνέχισε έτσι....
Επεξαν τα παπακια με μιση καρδια τουφεκισα ενα που υπολογησα να πεσει κοντα μου αλλα δεκα μετρα μεσα επεσε το λαμπραντορ παει οποτε αστα να πανε παει ο απορταδορος μου δουλεια δε γινετε
Τόλη φιλαράκι μου κανέ καμιά πατέντα αν δεν είναι και πολύ βαθιά όπως μου είπες θα βρεις τρόπο να τα βγάζεις....

Status
Not open for further replies.
Back