Τα πρωινά δεν είναι για καρτέρι πλέον.Περπατητο και αυτό με 2 άτομα αν θες να κάνεις αριθμό.Στο περπατητο σήμερα μόνο 2 τσίχλες και όλες όλες είδα καμία 30αρια.Τα απογευματινα έχουν αρχίσει και δουλεύουν καλά όμως.
Όχι γιατί κατέβηκα στον κάμπο.δεντροτσιχλες δεν ειδες τασο?
Στην Άρτα κυνηγούσες πατριότη?Απογευματινο καρτερακι με πολλα πουλια και πολλους κυνηγους!!Φυσιγγακια rocket κλασικη αξια!!!!View attachment 6906
Εδώ σμρ με θερμοκρασία το πρωί 5οC δεν κούνησε φτερό, μήπως φταίει ότι δεν έχουν μείνει στην Ελλάδα αρκετά πουλιά όταν έπρεπε και τώρα είναι παρά πολύ λιγοστά;Καλησπέρα στην παρέα ύστερα από αρκετές ημέρες απουσίας από το κυνήγι απογευματινό στα ημιορεινά του ν. Λαρίσης με απογοητευτικό αποτελεσμα.Λίγα τα πουλιά που μου δώσανε την ευκαιρία να τα τουφεκίσω και το αποτέλεσμα ανάλογο,4 τσίχλες και 1 κοτσυφας από τα οποία οι δύο τσίχλες χαμένες στα πουρνάρια.Φυσίγγια lampro serie 2sporting ν.8 τσοκ skeet & m seminole.Αν δεν κάνει παγωνιές να βγουν τα πουλιά από τα πυκνά και τα ρέματα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
Ηλια για που λεμε?Περπάτησα 10 μέτρα κ σηκώθηκαν 15 τσίχλες, πολλά τα πουλιά κ θέλουν παγανα. Για να δουλεύουν τα καρτέρια θέλει 5 με 8 βαθμούς σταθερά...
Ρε τι γίνεται επιτέλους με δαύτες....Κάτι λίγο περίεργο για την εποχή αλλά χθες βράδυ μετά τις δωδεκα το βράδυ πουλιά ταξίδευαν και έμπαιναν στο νησί. Ξέρω θα ακουστεί περίεργο αλλά την ώρα που γυρνούσα σπίτι από βραδινή έξοδο άκουσα αρκετές τσίχλες από πάνω μου
Δεν ρε φίλε έμεινα μαλακας χθες το βράδυ και απόρησα ειλικρινά αυτές ταξιδεύουν βράδυ τέλη Σεπτέμβρη με Οκτώβρη και χθες κοντοστάθηκα έξω από το αμάξι και τις άκουγα και λέω πλάκα μου κάνουν;Ρε τι γίνεται επιτέλους με δαύτες....![]()
Ρε κάτσε στα αυγά σου που θα πας για τσίχλες από Δεκέμβρη μήνα... Τράβα για παπιά....Και εγώ τώρα το απόγευμα πήγα μια βόλτα σε κάτι λογγαράκια με το σκυλί και είχε αρκετές πιασμένες μέσα στα πυκνά....τόσο πυκνά που δν περνάει ούτε φίδι λέμε...(βάτα,αγραπιδιές κ κυσσούς)....όσες πετάχτεικαν μπροστά μου ήταν λες κ δν έτρεχε τίποτα....εντελώς ατουφέκιστες....
Επίσης άκουσα στο βάθος να δούλευει κάποιο καρτεράκι αραιά αραιά από τις 16:45 ως το τέλος....λογικά θα τολμίσω και εγώ το 1ο μου απογευματινό καρτεράκι την κυριακή...![]()