Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.
Δυστυχώς η τσιχλα είναι παρεξηγημενο πουλί από τους πολλούς κυνηγούς.
Έτσι ακριβώς.Επισης πχ μπεκατσα,φασσα,πέρδικα,τρυγόνι,πάπια κλπ μπορεί να ψάχνουμε κ καμιά ώρα να τα βρούμε..Ενώ την τσιχλα ουτε καν 5λεπτα κ λέμε αστην δεν πειράζει πάμε για άλλες..

Σημασία Αρι έχει πόσα βάζεις στην τσάντα.
Δυστυχώς η τσιχλα είναι παρεξηγημενο πουλί από τους πολλούς κυνηγούς.
Δύο μέρες τώρα δύο φίλοι της φερμας πάνε στην Εύβοια και τουφεκανε τσίχλες χωρίς να φέρουν καμμία. Πάνε λένε να καψουν φυσιγγια. Ο ένας είναι και στα συνδικαλιστικα μας θέματα... Δεν σημαίνει όμως ότι επειδή σε πήραν τα χρονια και δέν πας πλέον για περδικα ότι θα χαλάς για πλάκα φυσιγγια στις τσίχλες. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το περπατητο κυνήγι της τσίχλας όπου ορισμένοι τουφεκανε όπου ναναι χωρίς να υπολογίζουν τα πυκνά.
Μα κάτι τέτοιες συμπεριφορές και οι κασετοφωνιάδες, έκαναν την κίχλα από πουλί που πετούσε και κελαηδούσε όλη μέρα, να αποκτήσει κρυψιδική συμπεριφορά και πλέον να την βλέπουμε να πετάει στον ουρανό μόνο στα μπασίματα αυτής της εποχής και τον υπόλοιπο καιρό να βλέπουμε κάτι σκιές μέσα στη νύχτα πρωί και βράδυ...

Αρκετά πουλιά σήμερα στον Ασωπό αλλά περνούσαν ψηλότερα από το θεο.
4 τσίχλες πήρα, 3 στο χέρι 1 στον λογγο. Το πρωί τα RM SIPE γαζωνανε. Επίσης μια καρακαξα εγκατέλειψε τα εγκόσμια καθιστή στα 45 μετρα.
Το περίεργο είναι ότι όπως είπα τα πουλιά περνούσαν πολύ ψηλά και στα περισσότερα καρτερια άκουγες σποραδικές τουφεκιες, σε ένα συγκεκριμένο αντίθετα κάηκαν...

Αρκετά πουλιά σήμερα στον Ασωπό αλλά περνούσαν ψηλότερα από το θεο.
4 τσίχλες πήρα, 3 στο χέρι 1 στον λογγο. Το πρωί τα RM SIPE γαζωνανε. Επίσης μια καρακαξα εγκατέλειψε τα εγκόσμια καθιστή στα 45 μετρα.
Το περίεργο είναι ότι όπως είπα τα πουλιά περνούσαν πολύ ψηλά και στα περισσότερα καρτερια άκουγες σποραδικές τουφεκιες, σε ένα συγκεκριμένο αντίθετα κάηκαν...

Πατρίδα μπράβο που πήρες κι αυτά.Οσο για το συγκεκριμένο μέρος που λες οτι κάηκαν μάλλον θα είχε πανηγύρι.Και πανηγύρια χωρίς όργανα δεν γίνεται !

Καλησπέρα στην παρέα.
Από Χορτιάτη πολύ μίζερα τα πράγματα.
Είδα γύρο στα 40 με 50 πουλιά τα περισσότερα λίγο πιο κάτω από τον Θεό. :D
Δύο μου πέρασαν σε απόσταση βολής και πήρα την μια κάνοντας σεφτέ για φέτος.
Άλλη μια πήρε ο father μου αλλά όσο και να ψάξαμε ήταν τόσο σφιχτό το μέρος που δεν μπορέσαμε να την βρούμε.
Τα πουλιά έπεσαν με B&P Classic νούμερο 8,το οποίο φυσίγγι κάθε φορά που το χρησιμοποιούμε μας αρέσει και περισσότερο.
Ήπιαμε και τον καφέ μας στο δάσος,μαζέψαμε και μια σακούλα κάστανα και γυρίσαμε γεμάτοι.
Υ.Γ Θα διακινδυνέψω μια πρόβλεψη ότι από την άλλη εβδομάδα θα μπούνε όλα τα τσιχλοειδή μαζεμένα...
Υ.Γ 2 Τόσο δύσκολο είναι να μαζεύεις τα φυσίγγια και τα κουτιά μετά το κυνήγι σου; .no.

Κάτι απορίες που έχεις μεσημεριατικα....
Ωραίο το ξαπλωμενο εργαλείο.

Τα πουλιά έπεσαν με B&P Classic νούμερο 8,το οποίο φυσίγγι κάθε φορά που το χρησιμοποιούμε μας αρέσει και περισσότερο.
Και μένα από τα αγαπημένα μου στα 32 γρ.
Υ.Γ 2 Τόσο δύσκολο είναι να μαζεύεις τα φυσίγγια και τα κουτιά μετά το κυνήγι σου; .no.
Οι βρωμιάρηδες Γιώργο φαίνονται σε όλες τις εκφάνσεις τις ζωής τους...
Πόσο μάλλον όταν βρωμίζουν το χώρο που υποτίθεται ασκούν μια αγαπημένη τους δραστηριότητα...

Καλησπέρα στην παρέα.
Από Χορτιάτη πολύ μίζερα τα πράγματα.
Είδα γύρο στα 40 με 50 πουλιά τα περισσότερα λίγο πιο κάτω από τον Θεό. :D
Δύο μου πέρασαν σε απόσταση βολής και πήρα την μια κάνοντας σεφτέ για φέτος.
Άλλη μια πήρε ο father μου αλλά όσο και να ψάξαμε ήταν τόσο σφιχτό το μέρος που δεν μπορέσαμε να την βρούμε.
Ήπιαμε και τον καφέ μας στο δάσος,μαζέψαμε και μια σακούλα κάστανα και γυρίσαμε γεμάτοι.
Υ.Γ Θα διακινδυνέψω μια πρόβλεψη ότι από την άλλη εβδομάδα θα μπούνε όλα τα τσιχλοειδή μαζεμένα...

δεν πειραζει γιωργο αφου εκανεσ σεφτε κ περασες καλα αυτο εχει σημασια..ελπιζω την επομενη φορα να παει καλυτερα η εξορμηση..κ τα ξαναλεμε εμεις,,,μεσω τηλεφωνου!

δεν πειραζει γιωργο αφου εκανεσ σεφτε κ περασες καλα αυτο εχει σημασια..ελπιζω την επομενη φορα να παει καλυτερα η εξορμηση..κ τα ξαναλεμε εμεις,,,μεσω τηλεφωνου!
Δεν έχασες και πολλά φίλε Γιώργο....;)

Η φωτο που χρωστάω παιδιά.
jM8q2ST.jpg

Ey0vRtM.jpg

Last edited:
Ζωχιός και Οskar αμφότερα Sporτing 28 γρ.
Πως τα είδες Γιάννη τα πάει το Sporting τα Sporting.sarcastic.
Μπραβο Σπυρο, πρόλαβες τον Τασο. .sarcastic. (τρέμε Τάσο)
Σπύρο δεν εκανα τουφεκιές για να εχω αποψη, τα Ζωχιος τα ξερω και είναι αξιόπιστα, τα Oscar
πρωτη φορα στο κυνήγι, παντως τη μια που τουφεκισα με αυτο σε μακρινή απόσταση, έπεσε ξερή και στεγνή. Θα το δουμε στη συνέχεια Σπυρο.

Γιαννη, εχει αρκετα γρηγοροτερη σκαναδαλη απο πολλες καραμπινες οποτε θα δεις οτι δεν χρεαιζεται οση προσκοπευση συνηθιζες να βαζεις στο κυνηγι... Θα τις βλεπεις να φρεναρουν... ;)

Μπραβο Σπυρο, πρόλαβες τον Τασο. .sarcastic. (τρέμε Τάσο)
E! όχι να με συγκρίνεις με τον Τάσο, αυτό είναι ιεροσυλία.
Ο Τάσος είναι ζωντανό αρχείο κυνηγετικών εταιριών, που δραστηριοποιήθηκαν στον πλανήτη από αρχές του προηγούμενου αιώνα μέχρι τις μέρες μας.
Εγώ μπροστά του είμαι μαθητής Δημοτικού....sarcastic.

Χθες και σημερα Κονιστρες με το χθεσινό μπάσιμο καλύτερο από το σημερινό. Αρκετά ψηλωμένα τα περισσότερα πουλιά. Κατάφερα και ξεκρέμασα συνολικά 8 και τις δυο μέρες. Ευχάριστη έκπληξη τα J&B commandos fast του Τσιπούρα. Πάρα πολύ μαλακά και από ότι κατάλαβα αρκετά γρήγορα. Από τα ευρομιξ που ρίχνω μου άρεσαν τουλάχιστον για αυτή την εποχή περισσότερο. Αν κάποιος ξέρει το είδος της μπαρούτης και αν τα έχει δοκιμάσει και με κρύο-υγρασία καιρό ας γράψει δυο λόγια

Status
Not open for further replies.
Back