Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο στους Γιώργηδες που κάνανε το κέφι τους και είχαν και καλό αποτέλεσμα.
Για τους απαισιοδοξους μια πρόταση αν επιτρέπεται, το κυνήγι δεν είναι νούμερα και γεματες τσάντες πάντα.
Είναι πιο πολύ βόλτα ξεγνοιασιά και αν υπάρχει καλή παρέα.
Άποψη μου βέβαια...

Υπέροχη κυνηγετική ημέρα σήμερα!
Πολλά κοπάδια με κεδρότσιχλες, κοκκινότσιχλες και πολλές τσαρτσάρες!
Πλαγιόκαννο και Fantom Sporting νούμερο 8 1/2!
Στο χέρι εννιά κεδρότσιχλες,τρις τσαρτσάρες και δύο κοκκινότσιχλες!
Δυστυχώς δύο κεδρότσιχλες και μια τσαρτσάρα δεν βρέθηκαν ποτέ.

Μπράβο ρε Γιωργαρε
Καλλιτέχνης είσαι φίλε μου

Ευβοια απογευματινο σταθεροτητα στην καρπωση..παρα δεκα εως και εικοσι 5 πουλακια! Κοτσυφια μηδεν! Αφαντα ακομα! Δεν θυμαμαι να εχει ξαναγινει Δεκέμβριο μηνα!
Επισης αστα τα κοτσυφια οκ...εχουν τρελαθει τα δεντρα και ανθίζουν με τον καιρο!

Καλημερα και απο εμενα. Σημερα μετά απο σχεδον 1 μηνα που δεν πηγα πουθενά. πηγα πρωτη φορα στο μερος μου παραθαλάσια Ν. Καβαλας. μονος, περπατητό.Ειχε πουλακια, αλλα μονος δεν μπορεις να τα βαλεις χερι...6 χτυπησα, τα 4 βρηκα... :)
Δεν πειραζει, περπατησα λιγο, και ξεσκούριασα;)

Στον καμπο Αγιου θωμα-Οινογητων σημερα..γυρω γυρω Σαββατο εκει που ημουν εγω Κυριακη. Πολλες τουφεκιες τριγυρω κι ομως εμεις 2-3 ωρες περπατημα σηκωσαμε 3 τσιχλες. Καρπωση 1 τσιχλα κ οι δυο μαζι. Περιττο να πω για νευρα...

Στον καμπο Αγιου θωμα-Οινογητων σημερα..γυρω γυρω Σαββατο εκει που ημουν εγω Κυριακη. Πολλες τουφεκιες τριγυρω κι ομως εμεις 2-3 ωρες περπατημα σηκωσαμε 3 τσιχλες. Καρπωση 1 τσιχλα κ οι δυο μαζι. Περιττο να πω για νευρα...
Κώστα είδατε σε τι έριχναν;
Εντύπωση μου κάνει να είχε πουλιά και να μην βρήκατε στο περπατητο.

Κώστα είδατε σε τι έριχναν;
Εντύπωση μου κάνει να είχε πουλιά και να μην βρήκατε στο περπατητο.
Οχι δεν ειδα φιλε. Παντως οι πολλες ηταν απ το ιδιο σημειο. Εριχναν ομως γενικα τριγυρω. Κριμα γτ ειχε καλο καιρο σχετικα με τις αλλες φορες.

Ευβοια απογευματινο σταθεροτητα στην καρπωση..παρα δεκα εως και εικοσι 5 πουλακια! Κοτσυφια μηδεν! Αφαντα ακομα! Δεν θυμαμαι να εχει ξαναγινει Δεκέμβριο μηνα!
Επισης αστα τα κοτσυφια οκ...εχουν τρελαθει τα δεντρα και ανθίζουν με τον καιρο!
Γενικα η ευβοια φιλε με τοσα καμμενα δεν παει καλα 2 χρονια τωρα

Status
Not open for further replies.
Back