Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μοδι σημερα πανωλεθρία...Ημουν και λιγο ατυχος γτ περα απο καμια 10αρια που πετουσαν στα 100 μετρα+, αν και εκατσα σε σχετικα καλο σημείο, εντος βολης περασαν 3 πουλια!!!!! Πως γκινεν αυτο?! Τουφεκιες επεσαν γυρω μου, αλλα θεωρω αν εκανε κάποιος 5 πουλια ηταν αρχοντας! Την Παρασκευη με ελαχιστους κυνηγους, ηταν καλυτερη μερα απο την σημερινη...
Στο περπατητο ισως δουλεψαν καποιοι αλλα ειναι κωλομερος χωρις σκυλακι...

Μοδι σημερα πανωλεθρία...Ημουν και λιγο ατυχος γτ περα απο καμια 10αρια που πετουσαν στα 100 μετρα+, αν και εκατσα σε σχετικα καλο σημείο, εντος βολης περασαν 3 πουλια!!!!! Πως γκινεν αυτο?! Τουφεκιες επεσαν γυρω μου, αλλα θεωρω αν εκανε κάποιος 5 πουλια ηταν αρχοντας! Την Παρασκευη με ελαχιστους κυνηγους, ηταν καλυτερη μερα απο την σημερινη...
Στο περπατητο ισως δουλεψαν καποιοι αλλα ειναι κωλομερος χωρις σκυλακι...
Είδες ρε φίλε από μέρα σε μέρα πως αλλάζουν όλα .

Μια ωραία ημέρα σήμερα στη Θήβα, με καλό μπασιματακι, ψηλά οι περισσότερες, αλλά έπαιξαν και κάποιες καλύτερα, τελικά στο χέρι 11 και 2 χαμένες. Μέχρι τις 9 μιση είχα κάνει τις 9 και σε ενα διάλλειμα για κολατσιό, τράβηξα αυτή τη φώτο μετά μέχρι τις 10 μισή που έφυγα έκανα άλλες 2. Πέρασαν και αρκετά κοτσύφια ψηλωμενα όμως. Το 4αρι μαμά τσοκ του beretta το καλύτερο τσοκ all around. Κοντα ή μακριά κόβει το ίδιο καλά!

Attachments

• 20191117_094009.jpg
    20191117_094009.jpg
    596,4 KB · Προβολές: 76
Είδες ρε φίλε από μέρα σε μέρα πως αλλάζουν όλα .
Ήταν απίστευτο! Σου λέω ήμουν και εγώ ανεξήγητα άτυχος..αλλά ήταν απίστευτο! Δεν πειράζει όμως...βλέπω ωραία νέα απο Αττική και Θήβα οπότε όλα κομπλέ! Το αλλο ΣΚ δεν απέχει πολύ! Αρκεί να έχουμε υγεία!

Απορω πως καποιοι κανουν περπατητο στις ελιες που ειναι πυκνες και ή δεν θα τις δεις καθολου ή θα τις δεις για ενα δευτερολεπτο απο ελια σε ελια. Δεν ξερω να κυνηγησω σε ελαιωνες γιαυτο κυνηγω παντα σε ρεματιες. Ασχετο αλλα το χω απορια...

Απορω πως καποιοι κανουν περπατητο στις ελιες που ειναι πυκνες και ή δεν θα τις δεις καθολου ή θα τις δεις για ενα δευτερολεπτο απο ελια σε ελια. Δεν ξερω να κυνηγησω σε ελαιωνες γιαυτο κυνηγω παντα σε ρεματιες. Ασχετο αλλα το χω απορια...
Κυνηγάς με την μορφή της παγανας αλλα θέλει προσοχή φέτος που εχει πολλές ελιές γιατί εχει κοσμο μέσα που τις μαζευει

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back