δυσκολη η τακα αν δεν την ξέρεις...ναι φιλος
αχ αυτός ο μουστος αν επιτρεπόταν θ γινόταν μάχηΕίμαστε πατριώτες εγώ είμαι παραθαλασσιος..... Άστρος
δυσκολη η τακα αν δεν την ξέρεις...ναι φιλος
αχ αυτός ο μουστος αν επιτρεπόταν θ γινόταν μάχηΕίμαστε πατριώτες εγώ είμαι παραθαλασσιος..... Άστρος
Μπράβο χρησταρα!!!!
Να είστε καλά ρε μάγκες!!!Μπράβο παίχτη !
Να μη ξανά φας λαγό στιφάδο Σταμάτη....σε πειράζει στν εγκέφαλο....εγω θα κανω και την μαξους με κεραμικη μολις κλεισει το κυνήγι
Να μη ξανά φας λαγό στιφάδο Σταμάτη....σε πειράζει στν εγκέφαλο....
Τη Maxus ωρέ βρείκες να κάνεις κεραμική από τώρα,νέο όπλο ακόμη.....
Καποιες στιγμες που μπορεσα να πιασω... Θα ακολουθησουν λεπτομερειες...
Να είσαι καλά Αρη , μας την έκανες τη βαλτισια βόλτα και πάλι .Καποιες στιγμες που μπορεσα να πιασω... Θα ακολουθησουν λεπτομερειες...
Φιλαράκι μου να είσαι υγιείς να ανέβεις ξανά σύντομα...Σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές!!!Καποιες στιγμες που μπορεσα να πιασω... Θα ακολουθησουν λεπτομερειες...
Μαγεία ρε μάγκα!!!Καποιες στιγμες που μπορεσα να πιασω... Θα ακολουθησουν λεπτομερειες...
Μαγεία Άρη! Τι αεροπλάνα είναι αυτά!Καποιες στιγμες που μπορεσα να πιασω... Θα ακολουθησουν λεπτομερειες...
Μπραβο ρε φιλε οτι καλυτερο εχω δειΚαποιες στιγμες που μπορεσα να πιασω... Θα ακολουθησουν λεπτομερειες...![]()
και απο ενα συντομο χθεσινο βραδινο....το πρωτο απο περσι
Μπράβο Νικόλα άρχοντα!!!και απο ενα συντομο χθεσινο βραδινο....το πρωτο απο περσι
κατι εγινε![]()
Τουφέκισμενα πουλιά από συγκυνηγο ήταν αυτά Ηλία που είχαν καρφώσει, κάπου 45 πιστεύω αλλά με τον αέρα στον κώλο...Ρε Άρη, τι εκανες εδω;!;! Αξιος!!!
πόσα μέτρα ήταν αυτά το περίπου;
![]()
Μπράβο Νίκο, έκανες καλή αρχή!!!και απο ενα συντομο χθεσινο βραδινο....το πρωτο απο περσι
κατι εγινε![]()
να εισαι καλα Αρη ...Μπράβο Νίκο, έκανες καλή αρχή!!!