Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια βολτα σημερα το πρωι

ισχυει τις ακουω και εγω, αλλα η θεωρια πολυ απο την πραξη
Αδερφέ όσες φορές έχω ακούσει πουλιά τόσο νωρίς βράδυ πάντα την άλλη μέρα έχει μπάσιμο και μάλιστα καλό... Αυτό βέβαια δεν αποτελεί κανόνα απλά αναφέρω προσωπικές διαπιστώσεις

Μπαίνουν τσίχλες τώρα...Το πάει για μπάσιμο αύριο και μάλιστα καλό.... Ετοιμαστείτε!!!
Αν μπουν αύριο κ μεθ'αύριο να πάνε να.....sex......σήμερα που είχα ρεπό γιατί δν μπήκαν οι ρουφιάνες......Κυριακή κ Δευτέρα θα βγώ πάλι.....άντε να δούμε.

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για μένα και δεν με ξέρεις.. Δούλευα σε μια εταιρεία Σκοπευτικού - Κυνηγετικού εξοπλισμού για 3 χρόνια και είχα σαν συνάδελφο τον Λ.Μητσιάλη τον γνωρίζεις τον άνθρωπο? Λοιπόν τις περισσότερες μέρες στο μαγαζί ερχόντουσαν άνθρωποι με γνώσεις και ονόματα σαν τον Κ.Ψυλλάκη και δεν θέλω να αναφέρω άλλους.. Λοιπόν και γω τότε δεν ήξερα μόνο άκουγα και σύλλεγα πληροφορίες.. Αν δεν ξέρω δεν κάνω τον έξυπνο.. Σε όλες τις συζητήσεις περί όπλων και βλητικών δοκιμών όταν αναφερόταν το όνομα Baikal όλοι τους βάζαν τα γέλια και έλεγαν ας μιλήσουμε για όπλα.. Οι άνθρωποι αυτοί ήξεραν, γνώριζαν και έβλεπα οτι στην πορεία οτι οτι έλεγαν είχαν δίκιο.. Γιαυτό και σου είπα οτι δεν με ενδιαφέρει να μάθω τι κάνουν αυτά τα όπλα.. Έχω πιάσει Baikal, έχω τουφεκίσει με Baikal, έχω κάνει δοκιμές με Baikal.. ΔΕΝ έμεινα ευχαριστημένος.. Βασικά μόνο που το πιάνεις και βλέπεις το ζύγισμά του δεν αξίζει κάν να τουφεκίσεις.. Όπως είχα αναφέρει είναι για τι χρήση το θες.. Και μένα μου ερχόντουσαν στην Max Gear και μου λέγαν θέλω ένα όπλο για αυτοπροστασία.. Και τους έδινα χράπα χρούπα με 150€.. Όταν μου λέγαν να πάρω ένα Baikal? Η απάντηση μου ήταν όχι είναι πολύ καλό για τον σκοπό που το θέλετε. Επίσης τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι και έχω ρίξει τόσο πολύ στο σκοπευτήριο που ούτε καν μπορείς να φανταστείς.. Και όπως είναι λογικό όσο πιο πολύ ασχολήσε με κάτι τόσο καλύτερος γίνεσαι.. Και στις απόψεις προς τους άλλους αλλά και στο πρακτικό κομμάτι.. Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους με κολλημένα μυαλά και έστω να αναρωτιούνται μωρέ αυτός έχει ρίξει τόσο λες να χει δίκιο? Τεσπα εγω δεν θέλω να τσακωθώ.. Είσαι ευχαριστημένος αγόρι μου με το όπλο σου? Σου κάνει τα κέφια? Τέλος η συζήτηση.. Πορεύσου με αυτό.. Αλλά μην παρουσιάζεις πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και επηρεάζεις ανθρώπους.

Sorry για το Offtopic.. Προσωπικά δεν θα ξανα αναλωθώ σε τέτοιες κουβέντες.
Όλες οι απόψεις λέγονται ελεύθερα ρειι.Εγω είμαι κάτοχος baikal mp 155 από το 2016 και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.Η επιλογή να πάρω αυτό το όπλο ήταν καθαρά το καλύτερο όπλο αυτογεμες που μπορούσα να πάρω έως 600€ δηλαδή οικονομικό.Τουρκια δεν θέλω να στηρίζω οπότε Ρωσία... Στο κυνήγι κάθε χρόνο ρίχνω γύρω στα 1600 φυσίγγια όλο τον χρόνο και το 90% σε τσιχλοκοτσιφα.Η γνώμη που έχω λοιπόν σχηματίσει για αυτό το όπλο λοιπον είναι η εξής είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι αυτή είναι.
ΕΜΠΛΟΚΕΣ:Σε όλο αυτό το διάστημα που το έχω με σχεδόν μέρα παρά μέρα απογευματινά το όπλο δεν κάνει εμπλοκές παρά μόνο αν μείνει ακαθάριστο πάνω από 600 φυσίγγια στο περίπου.
•ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ:Το όπλο αυτό δεν βγάζει καλές κατανομές αφήνει αρκετά κενά και σε σχέση με άλλα όπλα δεν είναι καλό σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον όχι τόσο όσο σε μερικά άλλα.
•ΣΚΟΤΩΜΑΤΑ:Όταν βρεις το φυσιγγι που του ταιριάζει κάνει καθαρά και ξερά σκοτωματα και κοβει.Δεν έχω κανένα παράπονο σε αυτό.Αμα είσαι πάνω στον στόχο που τις ποιο πολλές φορές είναι τσίχλες στα απογευματινά έως 35μ. και στα μπασιματα γύρω στα 40-45 το όπλο σκοτώνει παρά τις κατανομές και δεν ξέρω πως γίνεται αυτό.
•ΒΑΦΕΣ:Όχι και η ποιο ποιοτικη σίγουρα λόγο της τιμής της.Θα έλεγα κακή βαφή καθώς η κάννη μπορεί να γρατζουνηθει εύκολα όπως επίσης εμφανίζονται σκουριες ποιο γρήγορα από άλλα όπλα αν μείνει με υγρασια.
•ΖΥΓΙΣΜΑ: Αρκετά καλό το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά δεν έχει και το ζύγισμα ενός καλού ποιοτικού όπλου αλλά γενικά δεν έχω παράπονο σε αυτό.
•ΒΑΡΟΣ.Για τα χοντροκομμένα χαρακτηριστικά του (κλείστρο σύστημα αερίων) είναι αρκετά ελαφρύ και δεν με κουράζει γενικά.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Για την τιμή του είναι value for money καθώς κάνει ότι εργασία και αν του βάλεις αποτελεσματικά.Υστερει σε κατανομές βαφές καθαρισμό αλλά σε αυτά τα λεφτά πιστεύω δεν θα μπορούσαν να είχαν βάλει κάτι καλύτερο.
Δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα όπλο των 550€ με ένα των 1200€++ γιατί πολύ απλά έχει διαφορά στα υλικά και στο "προσεγμα" της κατασκευής του.Αλλα μπορείς να πεις ότι έχω ΟΠΛΑΡΑ με 550€ που για αυτήν την τιμή είναι οπλαρα και κάνει τα πάντα.Εγω προσωπικά άμα είχα λεφτά να διαθέσω δεν θα πήγαινα σε ένα baikal αλλά σε ένα browning maxus η σε άλλα όπλα που είναι αρκετά ποιοτικά.Οποτε μαλωνετε για ασήμαντο λόγο.Ενα όπλο 1500€ δεν μπορεί να συγκριθεί ισοτιμα με ένα τον 500€.Ας βγάλει η μπαικαλ ένα μοντέλο που να το πουλάει 1500 πχ και τότε θα δουμε ποια εταιρεία είναι καλύτερη.Τελος επειδή το αγόρασα δεν σημαίνει ότι θα πω ότι είναι το καλύτερο όχι...Θα πω την αντικειμενική μου άποψη οποίο όπλο και αν είναι αυτό.Αλλα έχω να πω ότι τα 550€ που κανει αυτό το όπλο τα αξίζει.

Αν μπουν αύριο κ μεθ'αύριο να πάνε να.....sex......σήμερα που είχα ρεπό γιατί δν μπήκαν οι ρουφιάνες......Κυριακή κ Δευτέρα θα βγώ πάλι.....άντε να δούμε.
Ας μπουν και θα τις βρουμε στα περπατητα πιασμενες! Αντε γτ πιαστηκε ο κωλος μας με τα καρεκλακια (εγω δεν εχω στο εν τω μεταξυ καρεκλακι .yel.) .sarcastic.

Αν μπουν πουλιά φέτος δε χρειάζεται να πετύχεις το πολυπόθητο μπασιμο, πουλιά θα έχει μέχρι το Φλεβάρη που τελείωνει το κυνήγι. Οπότε στα μέρη που κρατάει πουλιά θα κυκλοφορήσουν! Ας μπούνε αυτές κι ας μην πετύχουμε το μεγάλο μπασιμο!

Την καλησπέρα μου σε ολους1). Και εγω Baikal εχω οντως το ζυγισματου εχει θεμα. Τωρα απο θεμα τιμης και ποιοτητας δεν ξερω .Εγω παντως το πηρα λογο τιμης( 60.000 ΔΡΑΧΜΕΣ
Και εγώ ξεκίνησα το κυνήγι με δικό μου όπλο ένα πλάγιο Baikal το 1981 αγορασμενο 12000 δρχ. Έχει ρίξει πολλές χιλιάδες φυσίγγια και δεν έχει κουνήσει.

Status
Not open for further replies.
Back